Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz #16729600 #6949 üzenetére
Szerintem nem sértettél meg senkit. (Ha az enyém lenne az Aliexpress, akkor persze más lenne a helyzet. ) Értem amit mondasz, és megértem a bosszúságod is. Tőbb éve vásárolok az Alin, nagyon sok bosszantó dologgal találkoztam már, szóval a rendszer koránt sem tökéletes. Valószínűleg úgy vannak vele, hogy amennyiben az eladók 90%-nak megfelel így a rendszer, akkor megvizsgálják, hogy a maradék 10% megnyeréséhez érdemes-e több pénzt/embert befektetni az üzletbe.
Azt írod, hogy eszed ágában sem lenne az Alin vásárolni és hónapokat várni, ha lett volna az EU-ból, akár tízszeres áron is megvetted volna amire szükséged volt.
Ebben az esetben nem lett volna egyszerűbb EMS-el rendelni? Persze drágább, de egy pár nap múlva nálad van.(#6950) Gabesz1019: Sajnos ezt sehol nem tudod követni, nem valós a TN.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest