Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Kamu nyomkövetős csomagom ügyében húzódik a disputa. Először ugye azért indítottam, mert nem érkezett meg a védelmi időn belül, majd amikor kiderült, hogy nem az én csomagom rejtőzik a nekem megadott TN mögött, módosítottam a szöveget, és becsatoltam a Posta nyomkövetési oldalát angolul, meg a térképet Budapest és a falum megjelölésével. Az eladó erre már nem reagált, így tegnap belépett az Ali, aki első körben azt valósnak ítélte, hogy nem érkezett meg a védelmi időn belül, de becsatolt az emailbe egy követési részletet, amin ugyebár "delivered" van. Emellett további három nap várakozási időt adott, amin belül új proposalt dobhatok be, új bizonyítékot csatolhatok, vagy elfogadom az eladó ajánlatát a No refund, no return tekintetében. Nem értem, mi nem egyértelmű abban, hogy tőlem 230 km-re, Budapesten kézbesítették a csomagot, ezt a postai nyomkövetés igazolja. Meg ugye azt is leírtam, hogy a Posta tájékoztatása szerint nem az én nevem és címem szerepelt a csomagon, de erről nyilván bizonyítékom nincs. Elképzelhető az, hogy a szerintem egyértelmű bizonyítékok ellenére nem nekem ad igazat az Ali?
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest