Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Voice24

őstag

Kamu nyomkövetős csomagom ügyében húzódik a disputa. Először ugye azért indítottam, mert nem érkezett meg a védelmi időn belül, majd amikor kiderült, hogy nem az én csomagom rejtőzik a nekem megadott TN mögött, módosítottam a szöveget, és becsatoltam a Posta nyomkövetési oldalát angolul, meg a térképet Budapest és a falum megjelölésével. Az eladó erre már nem reagált, így tegnap belépett az Ali, aki első körben azt valósnak ítélte, hogy nem érkezett meg a védelmi időn belül, de becsatolt az emailbe egy követési részletet, amin ugyebár "delivered" van. Emellett további három nap várakozási időt adott, amin belül új proposalt dobhatok be, új bizonyítékot csatolhatok, vagy elfogadom az eladó ajánlatát a No refund, no return tekintetében. Nem értem, mi nem egyértelmű abban, hogy tőlem 230 km-re, Budapesten kézbesítették a csomagot, ezt a postai nyomkövetés igazolja. Meg ugye azt is leírtam, hogy a Posta tájékoztatása szerint nem az én nevem és címem szerepelt a csomagon, de erről nyilván bizonyítékom nincs. Elképzelhető az, hogy a szerintem egyértelmű bizonyítékok ellenére nem nekem ad igazat az Ali?
    [kép] [kép]

Új hozzászólás Aktív témák