Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok segitseg kellene. Van egy vitas ugyem nem eredeti termekrol. Nyitottam disputot, leirtam mi van, lehet ellenorizni a gyarto honlapjan ilyen levakaros sorsjegy alapjan az ellenorzo kodot nincs az adatbazisukban. Ez volt a dispute alapja. Az ali elutasitotta. Az ok: Seller has provide the Certificate Of Authority of the brand, which can prove that the product is original. En nem is azt mondtam mind hamis csak azt hogy az enyem.
    Es ez az amivel mit is kezdjek szerintetek? Since the seller has provided the authorization file from the brand owner / purchase invoice to prove the item was original, we would like you to provide counter evidences: the official inspection statement from the brand owner.
    Mivel nem hagynam annyiban, irtam a kutyu supportnak hogy lehetseges e hogy az ellenorzo kod nincs a rendszerben igy gondolom az AliExpress' Proposal semmikeppen sem accept. De a reject amivel elutasitom azutan mi van?
    Ja es a message historyt azt latja az ali support? Mert ott szepen leirtam az eladonak mindent, de az mintha ott se volna a supportnak
    Koszonom

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák