- Facebook és Messenger
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Windows 10
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fegyoka
csendes tag
válasz
BonFire #25314 üzenetére
Kimondtad a jelszót, nagy munkaterület kellett az asztalon, illetve meguntam belebújni a 22"-es monitorba, mivel a szemem már nem a régi, és szeretném a napi 10-12 órát kényelmesen eltölteni a monitor előtt.
A win10 teljes felületét beállította a quadro, mégpedig tökéletes méretűre. A firefox, thunderbird, és az összes jóság vette a lapot, és figyelembe vette az alapvető beállításokat, csak a régi jó adobe cuccok nem.
Egyébiránt a boltban hiába néztem, ott úgy tűnt mindent meg lehet oldani rajta szépen.
Most is meg vagyok a végtermékkel elégedve, hátradőlve tudok dolgozni, nem kell az íróasztalon heverésznem ahhoz, hogy dolgozhassak.
Mások is említették a dupla monitort, ahhoz viszont túl nagy a kupi asz asztalomon, de az is lehet, hogy kicsinytet idegenkedem tőle... Most a 32" méreten elférnek az eszközpanelek kényelmesen és munkálkodni is nagyon kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy excelben 39 oszlopot tudok a képernyőn kezelni egyszerre.
Viszont
Elmentem vadászni, és foglyul ejtettem egy cc 2017 verziószámú PS-t. S lám, csodák csodája, tök jól működik, ahogy mondtátok.
Köszönöm a segítséget!
Már csak annyi van hátra, hogy az Illustratort is frissítsem, mert a 2017-es verzió abból még nem munkálkodik a szememnek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Chromecast topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest