Új hozzászólás Aktív témák

  • Fegyoka

    csendes tag

    válasz BonFire #25314 üzenetére

    Kimondtad a jelszót, nagy munkaterület kellett az asztalon, illetve meguntam belebújni a 22"-es monitorba, mivel a szemem már nem a régi, és szeretném a napi 10-12 órát kényelmesen eltölteni a monitor előtt.
    A win10 teljes felületét beállította a quadro, mégpedig tökéletes méretűre. A firefox, thunderbird, és az összes jóság vette a lapot, és figyelembe vette az alapvető beállításokat, csak a régi jó adobe cuccok nem.
    Egyébiránt a boltban hiába néztem, ott úgy tűnt mindent meg lehet oldani rajta szépen.
    Most is meg vagyok a végtermékkel elégedve, hátradőlve tudok dolgozni, nem kell az íróasztalon heverésznem ahhoz, hogy dolgozhassak.
    Mások is említették a dupla monitort, ahhoz viszont túl nagy a kupi asz asztalomon, de az is lehet, hogy kicsinytet idegenkedem tőle... Most a 32" méreten elférnek az eszközpanelek kényelmesen és munkálkodni is nagyon kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy excelben 39 oszlopot tudok a képernyőn kezelni egyszerre.
    Viszont
    Elmentem vadászni, és foglyul ejtettem egy cc 2017 verziószámú PS-t. S lám, csodák csodája, tök jól működik, ahogy mondtátok.
    Köszönöm a segítséget! :R
    Már csak annyi van hátra, hogy az Illustratort is frissítsem, mert a 2017-es verzió abból még nem munkálkodik a szememnek megfelelően.

    Mindjárt, csak lepihenek öt percre...

Új hozzászólás Aktív témák