Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz *Ropi* #24759 üzenetére
Elég rég AMD VGA-m van, nem volt vele gond. Ha volt is, az játékokban, de sokszor csak elég volt korábbi verziót felrakni, amíg jött a javítás. Még úgy 5 éve volt pár drivere, ami felülírta a szintén AMD-s AHCI drivert, csak az én chipsetemet az nem támogatta, nekem a legacy kellett. Rájöttem, h ott nem fain, AHCI elől pipa ki, kész. Havonta kiadott driverek miatt lett ez az urban legend, h rosszak, és volt pár játék, ahol gondok voltak (12.9 -nél), illetve erre vulkánra váltáskor is volt hiszti, de köv. hónapban már jó lett.
nV is patcheli szorgosan, csak a játékokhoz kiadott frissítésre hivatkozik, jobb a marketingje. De ott meg telepíteni kell a gaming appot, létrehoz egy felhasználót, etc... nem szerettem, átmenetileg volt tavaly nV karim fél évig. De amúgy mindkettővel elégedett vagyok, komoly para sehol nem volt. Az a winfos betegsége, h VGA cserénél DDU-t kell tolni, mert nem szedi le rendesen.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest