Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz Orionk #21798 üzenetére

    Na, azért ne őt hibáztassuk már egyedül érte (attól függetlenül, hogy Bonfire rá hivatkozott). Mielőtt bármit írnék, én elismerem Bonfire tudását, nézem a vlogját is, nem tartozok az ellenségei közé, szóval nem bántásként mondom.

    Bonfire-nek azért van egy olyan stílusa, amit más nem nagyon enged meg magának itt a fórumon, nem csodálkozok, hogy megsértődnek néhányan a válaszain. Nekem is szólt már be, pedig én még csak nem is kérdeztem hülyeséget, előtte gugliztam is a problémára eleget. Konkrétan az volt a problémája, hogy "Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős" topicban mertem feltennil egy After Effects kérdést (mozgó grafika, szóval hiába írta, még csak nem is off...), ha valakit érdekel: [link].
    TheProb-nak szerintem teljesen igaza van abban, hogy képes néha magas lóról beszélni, amit akkor se néznék jó szemmel, ha valóban annyival többet tett volna le az asztalra, mint pár fórumtárs.

    Tévednek be ide emberek, akik nem értenek a PS-hez, nem olvasnak vissza a fórumban, képtelenséget kérdeznek, vagy fél perc alatt megtalálhatná a választ a Google segítségével. Ha nem megy az, hogy minden alkalommal higgadtan, normális hangnemben adjunk segítséget, akkor hagyni kell az egészet a fenébe. Ezzel szemben Bonfire volt az, aki minden ilyen hozzászólásra rögtön reagált bunkó, lekezelő stílusban, nem meglepő, ha megsértődnek. Aztán ő panaszkodik a videóiban, hogy minden nap ilyen hülyékkel KELL foglalkoznia, ahelyett, hogy szimplán ignorálná őket.

    Most egy kicsit kevesebb feszültség lesz a topicban, szerintem neki is jót tesz a szünet, eggyel kevesebb dolog, amivel csak felidegesítené magát. A valóban építő jellegű hozzászólásai viszont hiányozni fognak.

Új hozzászólás Aktív témák