Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
sziasztok!
tudnátok segíteni abban, hogy mik a megfelelő beállítások a Color Settings menüben? (Working Space, Color Managment Policies, stb. bocs, nekem angolul van, jobb szeretem így)
nem igazán tudom, mit mire állítsak, hogy minden klappoljon és a színek ne kavarodjanak!adott egy PC, egy laptop (plusz a párom laptopja is) és persze a dslr-ek, szeretnék mindent összehangolni.
van erről leírás, tutorial valahol? vagy ha pár mondatban segítenétek, hálás lennék!legutóbb laptopon retusáltam több képet is (csak hobbi szinten), aztán amikor végre átmásoltam a PC-re a PSD fájlt, hogy folytassam, akkor nem azt láttam (nyilván, ezt értem, csak a beállítást nem tudom), amivel eddig dolgoztam.
igen tudom, egy laptop képernyője messze nem az a minőség, mint akár egy egyszerűbb monitor, de ebbe most ne menjünk bele, nem ez a kérdés, mindössze a helyes beállítások érdekelnek, monitorok minősége, színhelyessége - pénz - és más kérdés...
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest