-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Előbb voltam Ubuntu.hu-n. Egy kezdő srác, helyből azzal jött, hogy LimeWire, Jedi Academy, stb-t hogyan lehet Ubuntu alatt életre kelteni, arról nem is beszélve, hogy fél órával előtte, meg azt kérdeztem, hogy telepített Debian-on MS-DOS szerű felület jelenik meg és hogy ennyi-e a Debian. Komolyan nem értem, hogy egyeseknek minek a Linux. Aki ennyire függ a MS-os operációs rendszertől az minek akar nyílt forrású rendszert? Azért, hogy a haveroknak elmondja, hogy senkik vagytok mert én Linux alól netezek?Kezd egy kicsit zavaró lenni a divat-Linux-ozás.
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest