Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JuditBF

    csendes tag

    válasz Elims #6197 üzenetére

    Elims, mint ahogy kezdtem "ezer ember - ezer vélemény" Éppen ezért nem lehet saját véleményünket über top véleménynek kikiáltani. Te nem szereted, mert szerinted nem jó, én meg szeretem mert szerintem jó! Ennyi! :)

    Mint mondtam én a GT 5 el kezdtem így eleve nem is lehetek olyan nagy fan mint te aki le is írta hogy már a 2 estől képben van. Én csak az 5 el tudom összehasonlítani, de annál sokkal jobbnak érzem! A dirt 3 meg aztán .... Köze nincs a GT hez. Lehet szeretni aki bírja ezt a fajta NFS szerűséget de azért az nem GT.

    A "szeretnie kellene a játékot nem fikázni" meg azokra értettem, akik nap mint nap játszanak vele és közben meg csak ócsárólják. Na azt nem értem! Mert vagy szeretem és játszom, vagy nem szeretem és nem játszom! Közép út meg nincs. Bár vannak olyanok akik folyamatosan lekurváznak olyanokat akiknek csak az a bűnük hogy rájuk sem néznek! :)

    Szóval a lényeg a szórakozás, ki az NFS ben ki a GT 5 ben ki a GT6 ban (én például) más pedig a DIRT ben találja meg a nagy simjátékát.

    Egyébként meg mond a PSN ID-t felveszlek barátnak aztán versenyzünk a gyári eventekben.
    Bár neked előnyöd van a hosszabb múlttal, ja de én meg szeretem! :)

    Az élet rövid, így inkább versenyezzünk egy jót: www.gtkarrier.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés