Új hozzászólás Aktív témák

  • mozso

    senior tag

    válasz Parci #68248 üzenetére

    Összefog egy másik nehéz helyzetbe került vállalkozóval és picit hangol az üzleti modellen.

    Reklámoz és felkeresi a régi vendégeit, covid safe megoldásokat követve (reklámozva) házhoz viszi az ételeket. A házhoz vitelbe besegít a másik nehéz helyzetbe került vállalkozó, aki főzni nem tud, de szállítani viszont igen.

    Nálunk egy élelmes taxis ezt meglépte, brutálisan jó minőségű friss zöldséget hozott attól a zöldségestől, aki szintén sarokba szorult a covid miatt. Online rendelés, szolid, visszafogott reklám. Az elégedett vásárlók megreklámozták nekik.

    Segített a taxis és a zöldséges nekünk és mi is segítettünk nekik. Végül annyi rendelése lett, hogy korlátoznia kellett a kuncsaftokat. Az árak nem szálltak el!

    Hogy mi lenne a tájékoztatási fronton? Ha a kormány felől érkezőre gondolsz, akkor kb semmi. Eddig is azt mondják, hogy "egyéni felelősség". Mind a védekezés, mint a gazdasági túlélés. Mindenki oldja meg, ahogy tudja.

    szerkesztés: nálunk a Magyar Posta nevében már nem postások és nem postás furgonokkal hozzák a csomagokat. Elfogyott a kapacitás és bérbe vesznek sofőrt + autóját. Megintcsak segít mindenkinek. Nekem megjön a csomag, nehéz helyzetbe került vállalkozó keresethez jut, Magyar Posta meg több csomagot tud kivinni. Az árak nem itt sem szálltak el!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák