Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz KRoli92 #63082 üzenetére

    2 liter nem nagyon kevés de nem is sok, lehet akár 3 is, ha nem esik rosszul. és folyamatosan, a napra elosztva.

    te otthon alapvetően csak pihenni, gyógyulni tudsz. a hátad fájhat a sok fekvéstől is, meg a láz is eleve tagfájással jár. de lehet tüdőgyulladás. elmúlhat magától, mert maga a covid okozhatja közvetlenül (jellemző rá), de rosszabb esetben egy bakteriális felülfertőződés is lehet ott, ezért írta fel anyudnak a doki az antibiotikumot, hogy ez utóbbit kizárhassák.

    ha van elég levegőd, nem magasabb a pulzusod, mint máskor, nem fárasztó mászkálni a lakásban, akkor remélhetőleg nincs baj (de a pulzoximéter lenne az igazi).

    nehéz igazából bölcseket mondani a monitor mögül, a lényeg a sok pihenés, hogy ha picit jobban valaki, nem elkezdi lefárasztani magát házimunkával vagy bármivel, hanem még tovább pihenni. minden várhat a betegség utánig, ami fontosnak vagy sürgősnek tűnik, az sem az. :)

    a tüdőgyulát nem jó akármeddig eszkalálódni hagyni, emiatt azért figyeljetek magatokra és valahogy konzultáljatok dokival, ha gyanakodtok. kitartó vírus, türelmesnek kell lenni és fejben egyben maradni, amíg szép lassan legyűri a szervezet.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák