Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Az idealista énem azt mondatja velem, hogy valóban nincs szükség katonákra az utcákon, és itt jön a de.
    A rendőrség már nem bírja a több ezer, tízezer karanténban lévőt, kereskedelmi egységet ellenőrizni, ergo melléjük rakták a katonákat, kérdés, hogy valóban szükség van-e fegyverre, de ha ez nem lenne, akkor ennyi erővel egy polgárőrt is az utcára vezényelhettek volna.

    De még mindig nem értünk el odáig, miért is kell nekik fegyver? Én azt gondolom, hogy a társadalom jelentős része gyermekként viselkedik, vásott gyerekként egy felnőtt testi erejével és én is voltam tanúja, nem, inkább nem írok jelzőket, mit műveltek egyesek egy MediaMarktban, vagy Lidl-ben, amikor felszólították őket, hogy viseljenek maszkot, ellenben nem léphetnek be.
    A franciáknál egy buszvezetőt agyonvertek, nálunk nap mint nap jönnek ki a büntetőfékezéses videók, rengeteg állat él közöttünk és fent is rájöttek, hogy nagy szarban vagyunk, kapkodnak, szabályokat hoznak, és tisztában vannak azzal is, hogy szép szóval nem lehet eredményt elérni. Évek óta megy a háborús retorika, de amíg a migránst látod, be tudsz tojni tőle, ettől a láthatatlan kis foshtól nem, a fegyveres katona látványa viszont a sok gyökérben tudatosítja, hogy itt tényleg baj van, tartsuk be a szabályokat.
    Ha érettebb lenne a társadalom, akkor erre nem lenne szükség.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák