Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    Szíjas:

    A koronavírusos miniszter szerint Magyarország senkinek nem enged beleszólást a szer beszerzésébe.Magyarország szeretne orosz vakcinát vásárolni, idén decemberben kisebb mennyiséget, hogy a klinikai teszteléseket hazánkban is el lehessen végezni, és január második felében, akár nagyobb adagot is beszerezhetünk majd – nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán az RT orosz televíziónak. A miniszter, aki maga is koronavírusos, az interjút Facebook-oldalán osztotta meg „karanténnaplója” kilencedik napján. Az orosz televízió kérdésére elmondta: örül, hogy a Szputnyik-vakcina szerdán megkapta az első jelentést, amely 92 százalékos hatékonyságot mutatott.

    [link]

    Legalább majd fejből megy maja a poljuske polje.

    Kásler:

    A miniszter ismertetése szerint a járvány második hullámában négy hét után lesz látható a szigorítások eredménye. Kásler Miklós politikai nyilatkozatnak minősítette Szabad Zoltán, a Magyar Orvosok Szakszervezete (MOSZ) új elnöke Népszavának tett nyilatkozatát, amely szerint "kártyavárkánt omolhat össze az egészségügy". Szó sincs arról, hogy a jelenlegi magyar helyzet hasonlítana a bergamóihoz - fogalmazott. Epidemiológusaik két és fél, három hétre tudnak előre tekinteni, és ebben az időszakban a magyar egészségügy a rendelkezésére álló kapacitásaival helyt tud állni - közölte.

    [link]

    Ha már Bergamo, csak nem egy Atalanta-Valencia meccs miatt történt minden, ja de. Két-három hete kiröhögték az ellenzéki képviselőket az ingyenes tesztről, két-három hete tömött szektoros focimeccsek mentek.

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák