Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Csatravi #43970 üzenetére

    Szintén hozzá kapcsolódik ez a pár pere kikerült írás.

    "Amikor megkérdezik Magyarország Kormányát, hogy miért nem végez több PCR tesztet, amivel a koronavírus kimutatkozó, akkor mindig szinte kizárólag a válasz jön, hogy a WHO ajánlások alapján végzik a teszteket.
    Írtam a WHO-nak, addig is, amíg az eredmény megérkezik bemásolom az ajánlásokat, amely szerint is nemzetközi segítséget kell kérnünk.
    Ugyanis, amennyiben a WHO ajánlásokat követi a kormány, akkor ezeket a javaslatokat kellene betartani:
    - A gyanús eseteket a tünetek kezdetétől számítva 48 órán belül fel kell deríteni és 24 órán belül tesztelni. (egyes kép)Ez jelenleg nem történik meg a tesztre néha több, mint egy hetet is várni kell.
    - Amennyiben a diagnosztikai kapacitás nem elégséges, akkor a teszteket priorizáltan kell elvégezni. Elsősorban a veszélyeztetett csoportokat (idősek), egészségügyi dolgozókat stb... kell szűrni. (második kép)
    Ezzel szemben országosan nincsen tervezett szűrés az egészségi dolgozókra nézve, ezt egy-egy munkahely maga, mint a SOTE végzi el, szervezetten ilyen nincs.
    - Amennyiben a helyi labor kapacitások beteltek, akkor nemzetközi kapacitásokat is igénybe kell venni, sőt lejjebb még arra is hivatkozik, hogy állatorvosi laborokat is be kell állítani a tesztelésre.(harmadik kép)Tekinettel arra, hogy mást el sem tudok képzelni, mint a laborkapacitások tetőzését, így nem marad más megoldás, csak a nemzetközi segítség kérése. Tehát nincs más megoldás, mint az Unió, vagy a V4-ek segítsége, a WHO ajánlások szerint ez szükséges.
    Az egész ajánlás itt található:"

    [link]

    Dr. Kunetz Zsombor MBA
    Orvos, Szakorvos, MBA. Tanácsadó. Egészségügyi elemző,-szakértő, -rendszerfejlesztő. 1995 óta foglalkozik mentéssel és egészségügyi rendszerekkel.


    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák