Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Asbee #34939 üzenetére

    Arra is használhatóak az idézőjelek, hogy jelezzék: az általuk kiemelt kifejezést nem szó szerint kell érteni. Az történt itt is.

    Ha nem lesz akkor járvány, hogy megint be kelljen dönteni a gazdaságot, az "győzelem". Szerinted nem? Az igazi győzelem az lenne, ha eltűnne ez a szar örökre, de azért erre ne várj lélegzetvisszafojtva.
    Ehhez meg a maszkviselés+social distancing+személyes higiénia+tesztelés/kontaktkutatás+beutazási korlátozások (+odafigyelés...) elég, ebben minden szakértő egyetért.

    Ebből a pár felsoroltból észre vehetik a kevésbé pengék is, hogy sima átlag emberkének csak annyi dolga van, hogy hordjon maszkot amikor tömegbe/zárt helyre megy, mosson kezet rendszeresen, ne buzerálja az arcát, ne menjen tömegbe ha nem muszáj, és hasonlók. Igazán megterhelő mindegyik.
    Simán megérdemelnénk egy normálisabb ebolaszerű járványt, mert akkor is itt vitatkozgatnánk, hogy a maszk kell-e vagy se, meg hogy ez nem is súlyos.

    Persze értem én, prevenciós paradoxon, meg amíg nem hullanak az emberek, mint a legyek, addig semmi baj sincs - de ennél azért legyen már több eszünk...

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák