Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz Reggie0 #25675 üzenetére

    Járványügyi szempontból ilyenkor az a helyes ha leveszed, akkor beleteszed egy zárható műanyag zacskóba ártalmatlanításig (eldobható esetén biológiai veszélyes hulladék, mosható esetén fertőtlenítő mosás). Ha nem tette, akkor a kabát zsebe potenciális hordozóvá válik, pont mint a maszk. Tehát a kabát zsebet kell fertőtleníteni, 60C-n mosni, hipóval öblíteni. És természetesen addig nem szabad belenyúlni. Ja és kézfertőtlenítés eltétel után.
    Ha valaki többször egymás után viseli fertőtlenítés nélkül ugyanazt a maszkot, az nem csak teljesen helytelen, de sokszorosára növeli a potenciális terjedés esélyét.
    Az hogy mi kötelező, mi célszerű, és mi lehetséges azok különböző dolgok.
    Ha nem vagy beteg, nem kell maszk. Ha potenciális betegként kezelünk mindenkit, ezért kötelező a maszk, akkor potenciális fertőzőforrásként kell kezelni a maszkot. Ha nem így teszel, akkor az összességében rosszabb mint ha nem is viselnél.
    Kékes reakciójából és az országos viszonyok alapján a delikvens egy egyszer használatos maszkot hajtogatott össze akkurátusan további felhasználás céljából. Lehető legrosszabb. :U

    [ Szerkesztve ]

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák