Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz t72killer #120981 üzenetére

    Azzal, hogy Letoha egy nárcisztikus, szereplésre vágyó, kicsit alusisakos, de inkább saját érdekeit szem elött tarttó pojáca, egyet értek.
    Viszont azt én is hülyeségnek tartom, hogy képzetlen civileknek fegyvert adjunk a kezébe, háborús helyzetben,
    Konkrétan a halálba küldve ezzel őket.
    Most őszintén, valószínűleg nem a legélesebb kések maradtak a fiókba , akinek volt esze, már rég nyugatabbra ment, vagy átlépte a határt, hacsak nem nagyon mélypatrióta, vagy nincs valami a füle mögött (priusz, vagy körözés, esetleg más). Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy te maradnál rambózni az országért, ha jönnének a tankok...
    Akik maradtak, azok vagy nyelvtudás, képzettség, kilátások nélküli emberek, vagy nagyon nagyon szeretik a korrupt, posztkomcsi országukat (ebből van a kevesebb, és ezek jellemzően idősebbek is).
    Namármost mit kezd egy AK-val egy vezető nélküli 20-80 évesekből álló random csapat, akiknek nagy része még csak alaki kiképzést sem kapott szemben egy konkrét katonai csapattal , technikai jártassággal rendelkező , túlerőben lévő szakasszal.
    Oké, tudnak némi borsot törni bizonyos helyzetekben a ruszkik orra alá (főleg városi környezetben) de esélyük sincs még kisebb győzelmekre sem . Vagy Szása szedi le őket, vagy egymást durrantják le véletlenül. Nincs rang, hierarchia, nincs megfelelő kommunikáció, nincs terv... Lesz viszont pánik, bizalmatlanság, paranoia (lehet hogy a szomszéd Oleg szabotőr, lőjjük le) Ráadásul felfegyverzett civilekre nem hiszem, hogy érvényben lenne a Genfi egyezmény, szóval a hadifogság sem menekülőpálya nekik.
    Nagyon sokan fognak meghalni, pedig az oroszok tényleg nagyon figyelnek hogy ne legyen civil áldozat. Mindkét oldal erős a propagandában, de jelen esetben ebben erősebb ukrajna, és emiatt sokan elfogultak. De ez már war, vagy poltopic, szóval ennyi itt ...

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák