Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    szerintetek az a gondolatmenet amit levázolok itt értelmes?
    szóval: tegyük fel valaki átesik januárban a covidon, enyhe volt, kevés antitestje van. Átesik szeptemberben is a covidon, de mivel már januárban átesett rajta, az immunrendszere tudja mivel van dolga, igy seperc alatt elintézi a covidot, és emiatt nagyon kevés, vagy szinte 0 antitest termelődik. Harmadjára ha covidos lenne, elképzelhető hogy 0 antitestje lesz, mert valami másféle módon védekezik az immunrendszer?

    Érdekelne, hogy azt is vizsgálják-e, miszerint ha valaki átesett a covidon többször is, és hónapok után már 0 antitestje van, az azért van, mert teljes, nem kimutatható immunitást szerzett? Csakmert az oltásra próbálnak minden áron rábeszélni, és itt már azzal kezdenek érvelni, hiába van antitested, az már kevés, nem elég, és kell a szuri. Meg hogy az antitest mérés megtévesztő

    Csak amiatt jött elő ez a gondoloat, mert pld aki mogyoróra allergiás, van olyan terápia, hogy addig adagolják bele éveken keresztül a mogyoró fehérjét, amig a szervezet hozzá nem szokik, és végül már nem lesz rá allergiás.

Új hozzászólás Aktív témák