Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    válasz Citroware #11624 üzenetére

    Ezt mar leirtam, de tul gyorsan porog a topik, eltunik minden.

    Valoszinuleg a rovidtavu megoldas a gigantikus mennyisegu teszt lesz. Mondanam, h minden embert minden reggel tesztelni kene, az lenne az optimalis, de ez meg a legolcsobb teszttel is nagyon sokba kerulne. Nyar elejere valoszinuleg ipari mennyisegben lesz olcso teszt. Ezt folyamatosan csinalni kell. Ha vki beteg, akkor az osszes kontaktjat azonnal es folyamatosan tesztelni. Plusz folyamatosan maszkot hordani. A hatarokon, reptereken mindenkit tesztelni. Es ez igy fog menni, amig kesz nem lesz a vakcina.

    Megint csak valoszinuleg nyar elejere mar lesz olyan gyogyszer, amivel erdemben lehet csokkenteni a halalozast / gyorsitani a felepulest.

    Ez a ketto egyutt mar a gazdasag nagy reszet hagyja mukodni. A turizmus a vakcinaig sztem gyakorlatilag megszunik (a kulfoldi mindenkepp, a belfoldi bizalom kerdese, nem vagyok optimista).

    Ha nem lesz se teszt, se gyogyszer, akkor keresni kell egy eros kotelet meg gerendat. A virust szabadon engedni nem lehet, akkor se, ha adott esetben ez lenne a tarsadalmilag optimalis valasztas, mert egy politikust se fognak hullahegyeken at ujravalasztani.

    #justmy2cents

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák