Új hozzászólás Aktív témák

  • forumpista

    tag

    válasz BalanceR #110195 üzenetére

    Hm... Továbbra is azt érzem hogy túl binárisan nézed ezt a témát (meghal valaki pár héten belül vagy nem).
    Megpróbálom máshogy kifejteni:
    - Egy gyógyszer mellékhatása nem szükségszerűen jelentkezik órán/napon/héten belül. Jelentkezhet akár évekkel a kezelés után is (főleg ha a kezelés ismétlődő, márpedig jelenleg 6 havonta akarják betolni a pfizert, a terv ez).

    -egy gyógyszer mellékhatása nem csak az lehet hogy meghalsz. Szándékosan írtam a hasra ütött meddőséget, senki nem hal meg, senki nem kerül kórházba, mégis szörnyű az eredmény.

    És most képzeld el a kettőt együtt, egy nem halálos, ámde évekkel később jelentkező, az érintett számára szörnyű betegséget/mellékhatást. És nem kell ám hogy mindenkinél jelentkezzen, bőven elég ha magasabb a százalék mint a covidé.

    Sőt, ne is ezt képzeld el. Hanem azt, hogy hány évtized és tanulmány kellene ennek a bebizonyításához, ha egyébként az Astra esetén a pár napon/héten belül jelentkező halálos mellékhatás bebizonyításához hónapok kellettek illetve ha egyébként a dohánygyárak 50 évig sikeresen védték orvosi hatástanulmányokkal a dohányzás egészséges voltát.
    Mindezt úgy hogy az államok olyan szerződést kötöttek a vakcinagyártó multicégekkel, ahol a cég kizárt minden felelősségvállalást...

    Egy szó mint száz, aki óvakodik ezektől az oltásoktól, az nem feltétlen hülye vagy laposföld hívő.

    A jó megoldást pedig nem tudom (ahogy írtam, én sem vagyok oltás ellenes sőt be is vagyok oltva, pluszban én még el is kaptam előtte ezt, szóval közvetlen saját tapasztalatom is van a coviddal), de ettől még azt az elvet vallom, hogyha kigyullad a garázsban a Tesla, akkor nem biztos hogy a legjobb ötlet kapkodásból gyorsan rálocsolni egy hektó vizet, nehogy leégjen a ház is, hanem érdemes egy kicsit megállni gondolkozni, hogy vajon tényleg jó ötlet-e egy nagy feszültségü elektromos akkutűzre vizet loccsantani.

    Mindenesetre mindannyiunk érdekében, nagyon remélem hogy az mrns vakcinákról a jövőben sem derül ki semmi kellemetlen (kincstári optimizmusom van), de azért azt is megértem aki fél.

Új hozzászólás Aktív témák