Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz nagylaci6417 #107497 üzenetére

    Nem azzal van a baj, ha valaki nem szerez felsőfokú végzettséget. Tisztelem és becsülöm azokat, akik egy szakmában akár papírok nélkül elérnek egy magas tudásszintet, mesteri hozzáértést.
    Akkor van baj, ha egy földműves, vagy villanyszerelő vagy közmunkás olyan területen okoskodik amihez konkrétan fingja nincs, soha nem tanulta, soha nem volt objektív képe, soha nem volt lehetősége 'benne lenni" , még csak a töredékét sem fogja fel, de beleszól, megmondja, leugat olyanokat, akiknek ez a szakterületük, akik évtizedek óta ezzel foglalkoznak.
    Gondolj bele, ha faterod elé oda állna egy megrendelő, hogy " Akkor most be kéne hozni a gázt a fűtéscsövön keresztül, aztán belevezetni a vízvezetékbe, mert nem akarok olyan sok csövet, a gáz meg a víz menjen egy csőben, elfér. Utána az egészet rákötni a bojlerle, ahonnan egy slagon át menjen a konyhába, és nem mondja nekem, hogy hülyeség, mert a haverom haverja is így csinálta, és a neten is olvastam, a fészbúkonnis volt róla egy hozzászólás. Ha nem tudja megcsinálni akkor Maga egy alkalmatlan hülye!"
    Na ott b@$#ná hozzá a legnagyobb csőkulcsot, a fater.

    Ami Budapestet illeti, 1,8 milló ember lakik itt, + pár tízezer jár ide dolgozni, nyilván több hülyével találkozol, mint egy 5000 fős településen, viszont többszöröse a tanult intelligens emberek száma is, és arányaiban is ez a helyzet.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák