Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz radi8tor #106028 üzenetére

    Nem igy ertettem. Emberunk jol lathatoan kiemelte a hszben, hogy KISERLETI. Erdekelne, hogy ez miert gond. Csak azert kerdezem, mert a vilag osszes orvossaga es orvosi eljarasa egy pontig "kiserleti gyogyszer es kiserleti eljaras" volt. Amikor faj a fejed es beveszel egy aspirin, az aspirin ugyan ugy "kiserleti gyogyszer" volt egy bizonyos pontig. Csak eltelt X 10ev, aztan azota mar nyilvan kilepett ebbol a fazisbol. Itt ugyan ez van, en nem ertem a problemat. Az meg hogy a Sino kevesbe ved, igy van, nekem meg az aspirin nem segit a fejfajasmom, ezert szedek Cataflamot. A Sino egy logikailag sokkal rosszabb megoldas mint az mRNS vakcinak, aki azt kapott es nincs immunvalasz az majd elmegy mikor elmehet es oltat ra pfizert/modernat.
    Tovabbra is szeretnem megerteni, hogy mi a problema. A Sino kevesbe hatekony, ennyi. Akkor ne azt oltasson a user hanem menjen es oltasson mast. Akit mar leoltottak Sinoval az meg egyaltalan nem biztos, hogy nincs antitest, menjen el, csinaltasson antitest merest es ha nincs, akkor kovi korbe majd megy egy masik vakcinaert.
    Szoval mi a problema ?

    Tul azon egyebkent, hogy nalunk milyen erosen politikai kerdest csinaltak a Sino oltasabol, egyertelmuen lehetett tudni mar az elejen is, hogy ha valamire van esely hogy jo lesz az az mRNS. Ha valaki ezen ennyire porog az miert nem varta meg a pfizert ? Engem felhivott anno a haziorvos, hogy van Sino kell ? En meg mondtam hogy kosz nem, a vakcinabal semmi bajom, a Sinoval van bajom. Majd hivjon ha van Pfizer. Aztan majus 6 beoltottak Pfizerrel, case closed. Ugyan ezt a beszelgetest folytattam le tegnap nagymamammal, nekiallt karogni az oreglany hogy "a sok nyugdijasba meg beleszurtak a Sinot azt nem er semmit, de nem baj had hulljon a nyugdijas". En meg mondtam hogy bazdmeg alljal mar meg, itt teged a vilagon senki nem kotelezett Sinora. Az en email-emre voltak beregisztralva mert nekik nincs, en mentem at hogy irt a haziorvos, hogy HA KELL, akkor mehettek erte. Mit mondtal ? Hogy kell. Akkor meg a faszt karogsz hogy beled szurtak, senki nem szurta beled, te akartad.
    Ez ennyi, akinek nem kell a Sino , oltasson mast. Aki sorba allt a Sinoert mikor mar reges reg egyertelmu volt, hogy egy kevesbe jo megoldas lesz, az meg most mit sir ? Ha 169 forintert veszel kenyeret ne sirjal hogy szar, ha a kenyer atlagara 300 forint te meg 169ert veszed akkor nyilvan szar...

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák