Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz t72killer #103401 üzenetére

    Amúgy tényleg egyre nehezebb az emberekkel.

    Viszonylag sok emberrel állok/kerülök kapcsolatba munka ügyben, illetve hobbi célú adok-veszek és egyéb hobbi dolgokban is.

    Egy jó ideje azt veszem észre, hogy egyre szaporodnak azok, akiktől csak fogom a fejem. Régebben csak néhány volt, aki megmagyarázhatatlan, meg logikátlan dolgokat tett, vagy érthetetlen módon viselkedett, esetleg elérhetetlenné vált.

    Egy ideje viszont egyre több van, akikkel nagyon nehéz egyáltalán odáig eljutni, hogy felvegye a telefont, visszahívjon, ha írok neki e-mailt arra egyáltalán reagáljon, vagy épp ne úgy viselkedjen mintha egy másik bolygón lenne.

    Kezd az lenni, hogy már szabályosan ritkaság az, aki köszön egyáltalán az üzenete elején, vagy a megbeszélteket pontosan tartja, vagy egyáltalán összeszedetten le tud írni három összetett mondatot egymás után... :(((

    És ezek átlag emberek, nem a szegregátumok lakói, hanem dolgozó, tanult, sok esetben felsőfokú végzettséggel rendelkező emberek. De egyszerű hétköznapi dolgok intézése, vagy úgy egyáltalán az élet zökkenőmentes működtetése terén olyan vakon van némelyik, hogy megőrülök.

    De biztos sokan tapasztalják ezt, mert ha például időpontom van egy akármilyen szolgáltatásra és felhívom, hogy elnézést nem fogok tudni menni az x nap múlva megbeszélt időpontban, mert közbejött valami, akkor már nem egyszer hálálkodtak, hogy húú köszönöm, hogy jeleztem. Mondom ez természetes, és erre mondják, hogy nem, nagyon nem természetes. Az a természetes manapság, hogy egyszerűen nem jelennek meg és b@sznak szólni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák