Új hozzászólás Aktív témák

  • HellGreg

    őstag

    válasz kekedi #100588 üzenetére

    Velünk nincs baj. Elmegyünk beoltatni magunkat, és annak köszönhetően, hogy egyre többen vagyunk beoltva, lassan visszatérhetünk valamennyire a régi kerékvágásba. Ezt az egészségügynek és az oltottaknak lehet köszönni zömmel. A te másképp gondolkodásod destruktív, nem járul hozzá semmihez, előbb-utóbb persze téged meg lacát is felengedik a vonatra, amire mi váltottunk nektek jegyet. Azt sem bírod felfogni, hogy ha valaha mehetsz moziba, azt az oltottaknak köszönheted, és nem magadnak vagy lacának.
    Az sem jutott el az agyadig, hogy ez nem pénz kérdése, attól hogy fizetsz valamiért, még nem azt jelenti, hogy ugyanolyan jogod van igénybe venni járványhelyzetben, mint annak, aki beoltatta magát, bevállalva annak minden esetleges kockázatát, azért, hogy egy közös célt elérjünk vele. Ebből ti kiiratkoztatok, de azért itt háborogtok, hogy jogotok van másképp gondolkodni. Lehet, csak járványügyi szempontból haszontalanok és destruktívak vagytok.
    Amúgy olyan szolgáltatásért, amit nem vehetsz igénybe a másképp gondolkodásod miatt, nem kell fizetni sem.
    Szerinted mi történne, ha mondjuk az emberek 70%-a úgy gondolkodna, mint te? Még 3 év múlva is a nyitás-zárás pingpong menne, mert nem lenne semmilyen átoltottság. Ennek tükrében légy büszke magadra és az elveidre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák