Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #5677 üzenetére
A képek alapján Mancini ment oda fegyelmezni szóval majd lökdösődni egy rossz becsúszás után, aztán durrant el Hipermárió feje. Ettől függetlenül egyetértek azzal, amit mondasz, Mancini nem olyan edző, aki jelenleg a világ tíz legjobb edzője között lenne, az elért eredményeitől (olasz bajnoki címek a kiherélt olasz bajnokságban, angol bajnoki cím végeláthatatlan olajmezők támogatásával) teljesen függetlenül.
-
nagyúr
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #5709 üzenetére
Az a másik Demba volt. Hogy rohadna el
Tücsök: Szerintem ez az első alkalom, mióta követem az átigazolási piacokat nagyon, hogy a Chelsea áron alul vett játékost (transfermarkt szerint Ba értéke kétszer annyi, mint a kivásárlási ára).
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5740 üzenetére
főleg most, hogy jól megy a szekere a Fionak, mindenképpen megéri a spanyol 2-ből elmennie
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5747 üzenetére
lógója
melyik írta ezt a gyönyörűséget?
a cipő jónak néz ki, legalábbis a színe csinosGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5749 üzenetére
sejtettem én
na de hát a logó, meg a lógó nem éppen ugyanaz... idd ki - vidd ki[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5770 üzenetére
Mourinho kihirdette a Real Sociedad elleni keretet. Kapusok: Casillas, Adán, Jesús. Védők: Varane, Carvalho, Arbeloa, Llorente, Nacho. Középpályások: Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María, Kaká. Támadók: Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema.
atomvédelem
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5825 üzenetére
sok választása nincs, vagy csere lesz, vagy nem... lehet lesérül a 3. percben, aztán jöhet a minőségibb ember
a Fiorentina is vicceskedik ilyen stattal otthon
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #5927 üzenetére
Senkinek. Az összes gól szar, ami meg nem, az meg nem fontos pillanatban született. Pedig ugye eredetileg ez lett volna a lényeg, hogy szép+fontos gól. De mindegy. Már fel lehet férni barátságos meccsel is
homeless:
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
homeless09
őstag
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #6019 üzenetére
kb 5ezer
ha nem egyedi darab, akkor már 3ezerért is kapni jót. bár az, hogy d&g... én zegna-t vettem volna a helyében, de ez erősen szubjektív de az igazán komoly darabokat rád szabja szabó, nem ilyen divatházas cuccot veszel, hiába luxus.. bemész hamburgban, párizsban, milánóban egy 70 éves idős bácsihoz, simán ott hagysz 5ezret kapásból, de az az öltöny a tied, neked készül és olyan, hogy megszólal..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
veterán
válasz 7600 GS #6023 üzenetére
az igazán jó minőségűekért simán elkérnek ennyit de amúgy teljesen jó öltönyt, ami megfelel az üzleti szférában 100-200k-ért is kapsz, itthon egy boss/joop öltönyben nem néznek ki szerintem sehonnan. ezek minősége meg ég és föld egy szalagavaós cucchoz képest a legjobb, hogy nem gyűrődnek, nincsenek azok z idegesítő vízszintes csíkok a zakódon, ha ülsz valahol egy órát. én ezért imádom az enyémet
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #6225 üzenetére
Lehet, hogy azért mert már fogtak kezet korábban? Vagy csak szimplán nincsenek jóban, bár szerintem Pep akkor is kezet fogna. Kár ezen rugózni amúgy, teljesen irreleváns.
Kétlem, hogy a Barca csatárt (vagy bárkit) venne 60 millióért. Ahogy a tegnapi hírt is kétlem, hogy most télen 20M-ért vinni Szalait az Arsenal.
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #6227 üzenetére
Podolski szélső szerintem, nem csatár. Giroud szintjét meg szerintem hozná ő is. Bár én is azon a véleményen vagyok, hogy maradjon csak a Mainzban, ott biztos kezdő. Esetleg elmehetne egy másik BuLi csapatba, láthatóan fekszik neki.
Azt olvastam, hogy a Wolfsburg és a Dortmund is érdeklődik, bár szerintem ez is csak pletyka. Utóbbival ugyanaz lenne a helyzet, mint az Arsenalnál.
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #6286 üzenetére
Irányadónak jó, de semmi komoly.
homeless09: Ilyesmit csináltatott magának Pogba is, ha nem tévedek. A Samp elleni vereséget követően (amikor végigalibizte a meccset, ilyet eddig nem csinált) meg arra volt kíváncsi, hogy tetszett a frizurája a nézőknek...
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz 7600 GS #6311 üzenetére
Hát igen..a BL...annyira nyomják a Barcát, hogy a Real-t már most kiakarják ejtetni...
A fentiek miatt újra számlálták a szavazatokat, és íme a végeredmény: Ő kapta meg
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
homeless09
őstag
válasz 7600 GS #6315 üzenetére
Az UEFA.com szerint a világ legjobb 30 csapata:
1 FC Barcelona
2 Bayern München
3 Manchester United
4 Real Madrid
5 Chelsea