-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #2214 üzenetére
Nem tudsz ekkore erőt kifejteni ilyen irányból. Ilyen bűnlajstromot meg egy átlagos belsővédő is összehoz tíz év alatt. Pl. az a Messi letalpalás nagyon durvának feltüntetve, miközben egy szögletnél mielőtt bejön a labda ezerszer ilyen durva dolgok vannak
homeless: Ja, Persie végigjátszotta vidáman a meccset, majd bejelentette, hogy combsérülése van. Seems legit.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #2216 üzenetére
Lendület vitte erőfele, majdnem mindenki ilyen kézmozdulatokat csinál fejelés előtt. A vétkes könyökléseknél ált hátrafele lendül a kéz, nem a test előtt van végig szinte mozdulatlanul.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #2246 üzenetére
Mármint erre? "Egyébként nem teljesen értem, hogy mi a francnak kell felhozni egy ilyen amúgy is neuralgikus témát, amikor most David Navarro tahóságát elemeztük ki (amit persze véletlen csinált )."
Erre - mivel számítottam a kérdésre - még azelőtt válaszoltam, hogy feltetted volna. Olvass vissza.
Szóval egyetértesz a szövetség büntetésével, értem.
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #2268 üzenetére
Még jó hogy a Real lett a Bajnok és 3 Barcelona-s személy is díjat kapott... Nem tudom meddig fogják még nyomni Messi-t?!
Ezek után biztos megkapja az Aranylabdát megint, mert miért ne... amikor Ronaldo sok gólt lőtt, akkor nem nyert semmilyen trófeát, ha többet nyert akkor meg Messi döntött gólrekordot... kicsit már túl sok a kifogás hog miért mindig a kis argentin nyer. Guardiola pedig a legjobb edző lesz... ki érti ezt?
Legalább egyre több barca-s lesz mindenhol és lesz kiken röhögni.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #2294 üzenetére
Nem, azok akkor kezdődnének, ha nem néznék Barca meccset.
Mindenesetre jópár fórumon (real topicokban) szidták, mint a bokrot, Khedirával együtt.
Hogy jön ide Hegyi? Sosem nézem a dumálást a tv-ben.
"Ronaldo a fontos pillanatokban jobb tudott lenni"
Mint a tizenegyes a BL-ben a Bayern ellen? -
KisTücsök
addikt
Kicsit elvesztettem a fonalat, most melyik évről is beszélünk?
"Tavaly előtt azért nem kapta CR, mert ugye hiába volt jobb egyénileg, a csapattal nem nyert semmit."
Mármint 2010-ben? 2010-ben jobb volt C? Viccölsz?
Vagy 2011-ben? Ott is jobb volt C, és igazságtalanul kapta Messi?
Amúgy megtalálta kend a válaszomat? Csak kérdezem. Vagy inkább ne erőltessük, mert megint késő van már?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ugyan már, azért Iniesta és Özil nem egy kategória.(Ezt mondom úgy ,hogy Özil a top 3 kedvenceim között van, és Realnak szurkolok) Iniesta a harmadik legjobb játékos jelenleg a világon szvsz.
Xabi meg magához képest nagyon rossz volt tavaly.
KisTücsök: Gondolom tavalyra gondolt Ronaldo-val kapcsolatban, mikor mindenhonnan azt lehetett hallani, hogy "az tökmindegy, hogy a győztes meccsen hint még 2-t, attól még nem Ronaldo a hasznosabb, jobb játékos az évben" Most ugyanez van fordítva.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #2304 üzenetére
Mi legalább ott voltunk
Na de tényleg ezen mi a nem tizi?
Sztem mi most aktív focistákról beszélünk -
Ps Vita
őstag
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #2304 üzenetére
"2010-2011: Ronaldo gólcsúcsot dönt, de végül csak egy Copa del Rey jön össze. Idén ugyanez a szitu Messi-nél is, mégis ő kapta az aranylabdát."
Mióta csak a bajnokság számít? Ugyan annyi gólt rúgtak, csak Messi majdnem kétszer annyi assistot is adott. Nem mellesleg több mindent nyert, sokkal. Ez a szezon még csak nem is lehet kérdéses.
"2011-2012: Ronaldo nyert nagyobb címet a csapatával, ennek ellenére mégis Messi a favorit."
Jóval több gól, jóval több assist Messi mellett. C nyert egy Bajnokságot, viszont Messi meg négy másik kupát, vagyis a Barca, hahh.
Konklúzió?
Jaj, hogy én mennyire imádom a messivsc viadalokat.
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #2313 üzenetére
Te azzal érveltél, hogy C nyert egy bajnokságot, és akkor ez már el is dőlt (mert a számokban nem ő van elől, csak ez marad). Én meg erre, hogy azért Messi is nyert ezt-azt, még ha nem is akkora durranás, mint az izom spanyol bajnokság. De a "jóval több gól meg assist" úgy látszik már elkerülte a figyelmedet.
Szavazzatok. (természetesen aki nem Messire szavaz, az nem is ember).
Azért megemlíteném, hogy szerintem elég gyér a lista.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #2401 üzenetére
"Ha jól számolom eddig 4 világversenyen vett részt, ezek közül egyiken sem alkotott maradandót. Ez azért árulkodó."
És ez mit jelent? Hogy szar játékos?
Amúgy azért egy-két érem a nemzeti csapatban is csurrant-csöppent neki (U20-as világbajnok (2005), Copa America-ezüstérmes (2007), Olimpiai bajnok (2008) )
Az utóbbi időben meg igen jól teljesít, rá nem lehet panasz. Az meg, hogy a csapat többi játékosa (meg az edző) feltud-e nőni a feladathoz, nem rajta múlik.
Van még benne 2 VB.
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #2418 üzenetére
4-0? valami ilyesmi rémlik fejből, utánanézni nem fogok, annyira nem izgat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #2423 üzenetére
Ez űrfoci volt a javából,én pont barátoméknál néztem és megfogadtuk,hogy az első gólnál úgy ahogy vagyunk be ugrunk a medencébe,na hát 3 percet kellett várni...
Annyira jó,hogy Maradona pont azt a Müller-t senkizte le meccs előtt akinek 3 perc kellett ,hogy be találjon nekik,aztán meg aranycipős lett a VB-n olyan fiatalon -
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #2403 üzenetére
"Ezt hogy sikerült ebből kihoznod? "
"Ha jól számolom eddig 4 világversenyen vett részt, ezek közül egyiken sem alkotott maradandót." --> "Ez azért árulkodó." --> ???
Hát valahogy így.
"2 VB az már necces szerintem, addigra már 33 lesz."
Hát ez neked? 31.
Nem hiszem egyébként, hogy az Argentinokkal VB-t nyerne. Egyszerűen nem az a generáció, jók, jók, de nem annyira. Persze bármi megtörténhet ettől függetlenül.
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #2460 üzenetére
Ha a City az ellenfél? Ugye viccelsz? Egyetlen esély, ha Suárez menni akar, és a Liverpool nem akarja eladni PL-en belül. A fizetését még talán tudná állni a Juve, és egy harminc milliós vételár is beleférne. Több nem. De a Liverpool nem fogja pont a számára "legkedvesebb" olasz csapatnak odaadni vezéregyéniségét, aki nélkül kiesőhelyen lennének Gerrardék. Szóval igazándiból mindegy, lenne-e rá pénze a Juventusnak, túl sok szól a transzfer ellen. Túlságosan álomvilágba tévedtem, lapozzunk.
homeless09: Van Persie 29 éves holland játékos, aki az ágyúsok színeiben rengetegszer megsérült, meddig bírta volna az olasz védők baráti rugdosását, akik bár nem olyan kemények, mint az angolok, azonban sokkal sunyibbak? Meg aztán nehogy már szinte harmincévesekért kiadjon a klub harminc-negyven milliókat, annyiért vette a Juve anno Buffont, Nedvedet, utóbbi 8 évig szolgált, előbbi még mindig a klubnál van.
[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
válasz 7600 GS #2466 üzenetére
Mit szólsz hozzá, hogy CR-nek "honvágya" támadt?
Egyébként egyetértek azzal amit írsz, még ha elég rosszul is játszik, akkor is képes gólt szerezni. Nyilván ehhez kell mögé egy Wayne Rooney, vagy Valencia, de azért nem sok csatár képes erre.
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Star Wars Outlaws teszt
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen