Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 7600 GS

addikt

válasz baluka26 #4837 üzenetére

Én nem ezt a videót láttam. PL Magyarország Facebook oldalán volt egy videó. Az az egész eseményt végigkövette. Mondjuk ez a csávó is megér egy misét. Dehát nem mindenkit az eszéért szeretnek.

Tök bírom ezt a képmutatást amúgy, a Malaga most sajnálva van, meg szimpatikus csapat, meg dejó, hogy ott vannak BL-ben, PSG-t, City-t, Chelsea-t meg legszívesebben mindenki lehányná.

Az a különbség ezen csapatok és a Malaga között, hogy ők közel sem költenek annyi pénzt, mint a másik 3, másrészt pedig meg lehet nézni, hogy honnan hová jutottak. Ez a klub történetében az első BL menetelés. Megnyerték a csoportjukat a Milan előtt, és a spanyol bajnokságban is jól állnak. Pedig nem ezt jósolták még nyár elején, amikor ugye gondok voltak a fizetésekkel.

A City meg mit is alkotott a BL-ben? A választ tudjuk, egy nagy büdös nullát. A Chelsea-é egy különleges eset, van ilyen, amikor nem sikerül a továbbjutás, tavaly a Unitednek sem jött össze. Mondjuk én azt vártam a szezon elején, hogy simán továbbmennek a Juventus-szal együtt.

Új hozzászólás Aktív témák