Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #4837 üzenetére
Én nem ezt a videót láttam. PL Magyarország Facebook oldalán volt egy videó. Az az egész eseményt végigkövette. Mondjuk ez a csávó is megér egy misét. Dehát nem mindenkit az eszéért szeretnek.
Tök bírom ezt a képmutatást amúgy, a Malaga most sajnálva van, meg szimpatikus csapat, meg dejó, hogy ott vannak BL-ben, PSG-t, City-t, Chelsea-t meg legszívesebben mindenki lehányná.
Az a különbség ezen csapatok és a Malaga között, hogy ők közel sem költenek annyi pénzt, mint a másik 3, másrészt pedig meg lehet nézni, hogy honnan hová jutottak. Ez a klub történetében az első BL menetelés. Megnyerték a csoportjukat a Milan előtt, és a spanyol bajnokságban is jól állnak. Pedig nem ezt jósolták még nyár elején, amikor ugye gondok voltak a fizetésekkel.
A City meg mit is alkotott a BL-ben? A választ tudjuk, egy nagy büdös nullát. A Chelsea-é egy különleges eset, van ilyen, amikor nem sikerül a továbbjutás, tavaly a Unitednek sem jött össze. Mondjuk én azt vártam a szezon elején, hogy simán továbbmennek a Juventus-szal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Windows 11
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- További aktív témák...