-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #6949 üzenetére
Azért tavaly elélvezett Torres góljánál.
Úristen, ettől a góltól még mindig full libabőr vagyok.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #7099 üzenetére
Borzasztóan szarul. Állandóan emberelőnyös szituk vannak a hazai 16-os környékén. Ilyet komolyan ritkán látni...
Bácsi a studióban: Alig volt szabálytalanság. Csak 16 45 perc alatt XD Csak szerintem nem kevés ez?
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #7230 üzenetére
Hétvégi formát ha átmentik akkor sima handycap.
Tippem: 1:3Valencia elleni kezdők:
Casillas, Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrao, Xabi, Khedira, Di María, Özil, Cristiano, Benzema.Padon: Adán, Carvalho, Nacho, Modric, Higuaín, Callejón, Morata.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #7239 üzenetére
ideális esetben mondjuk a háztetőmre kellene 6-7 különböző műholdra állított parabola, azt egy komolyabb leosztóba behúzni és úgy bele a beltérimbe, akkor aztán a pip is és a villámgyors csatorna váltások is sima ügy lennének azonnal. na majd egy nap a saját házam tetején ez lesz, tiszta karácsonyfa
addig marad a forgató motor.pohár:
soha többet, ha nem muszáj[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #7265 üzenetére
Akkor már esetek inkább ti ki Megnéztem volna a nagy Real-t a Malaga ellen....
KisTücsök az laza....
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
nagyúr
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #7377 üzenetére
Csak ne lenne ilyen későn a meccs Meglepetést érzek
Remélem ha a Malaga továbbjut akkor a Sahtar-Dortmund meccs győztesével fog játszani,igazán meg érdemelné az egyik "kis csapat" ,hogy a legjobb 4 közé jusson,mindhárom nagyon szimpatikus(ha eltekintek a Sahtar sportszerűtlen góljától)
Sajnálom is,hogy jövőre kizárták az Európai kupákból a Malaga-tIreN!CuS : Ne fikázd Alves-t,hisz bekerült az év csapatába
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #7382 üzenetére
Biza,nagyon együtt vannak,mondjuk és azért még a Dortmund-ot erősebbnek tartom,de szerintem vannak olyan erősek mint az ukránok,csak most nekik nagyon rosszul jön ez az eltiltás
Azt meg mindig el felejtem,hogy a Dortmund már nem kis csapat,abszolút ott van az elitben
Igazából most akkor lenne nagyon jó a meccs,ha a félidő legelején gólt lőne a Malaga[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #7431 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz. Ott egyáltalán nem állt flegmán oda, még csak nagyon rosszul sem rúgta.
Ez volt flegma, de ezt belőtte.
szerk: Európa-ligára nem szerintem
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #7434 üzenetére
Tök egyszerű, ő így rúgja. De abban semmi flegmaság nem volt.
Most érted, az jobb, hogy Luiz nekifut félpályáról? 11 méterről lépés nélkül is lehet gólt szerezni.
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #7509 üzenetére
elvileg igen, megy Sneijder elé
na gyerünk Bayern, nyerjetek 2 góllal minimum[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #7557 üzenetére
Iniesta szélsőként (Xavi, Cesc középpályával), vagy Pedro, David Villa is mind-mind jobb nála. Sőt, még Tellot is előbb tenném be.
9 hónapja nem rúgott gólt a bajnokságban, nevetséges. Ha 50 ziccert nem b*szott el, akkor egyet sem.
(#7555) baluka26: Bocs, azt hittem a foci topicban vagyunk, nem a Premier League topicban
Én sem kérdeztem, hogy ki a retket érdekel a Videoton felkészülési mérkőzése.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #7562 üzenetére
Sánchez nem hiszem, hogy játszani fog, szerintem a szokásos kezdőnk lesz, egyedül kapusposzton lesz változás.
Én ezt a kezdőt tippelem:
Pinto
Alves Pique Mascherano/Puyol Alba
Busquets
Xavi Fabregas
Pedro Messi IniestaEllenünk pedig mindig felpörögtök (lásd szuperkupa visszavágó), ráadásul hazai pályán játszotok. Ezenfelül a védelmünk nagyon gyenge, ha letámadnak minket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen