- Pofon az OnlyFans-fanatikusoknak: valójában AI-chatbotokkal beszélgetnek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Humanoid robotok: Kína legyőzné a Teslát
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- YouTube
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #4982 üzenetére
nem nem nem, mindig van hova fejlődni, nincsen megállás, kell, mert a konkurencia nagyon jön rá. nem hülyék, figyelnek és tanulnak..
szép ez az esszéd, teljesen megértem, hogy így gondolod és ebbe kapaszkodsz, de majd meglátod.
nagyon kemény az a fotó.. nagyon ideje lenne már, hogy a "mester" végre távozzon...
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #4989 üzenetére
Benne volt a kapus, de a belső védő is lehetett volna egy lehelettel határozottabb. De nem éreztem annyira nagy hibának, hogy Iker fogta volna. Adán ráadásul egy tízessel magasabb, mint Iker, és így sem volt még csak közel sem a lövéshez.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Sickboy25
addikt
válasz 7600 GS #4986 üzenetére
Azért a két csapat játékosállománya nem egyforma szinten van... Ilyen gyenge milán sztem az elmúlt 30 évben nem volt...
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5072 üzenetére
Csapatok:
Casillas, Butragueño, Hierro, De la Red, Morata, Chema Martínez, José María Manzanares. Santiago Segura, Sebastián Belluscio, José de Rico, Melendi, Manuel Quijano, Raúl Quijano, Andy, San Bernardino, Adrián Rodríguez.
Edző: Luis Aragonés.Codina, Morientes, Guti, Álvaro Benito, Llorente, Carlos Sobera, Alberto Contador.Henri Mendez, Xuso Jones, David Otero, Óscar Quijano, Héctor Polo, Lucas, El Hombre de Negro, Florentino Fernández, Huecco.
Edző: José Ramón SandovalAz első csapat nyert 5-3-ra.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #5089 üzenetére
miért? sosem értettem ezt az elvakult foci fanatikus szurkolást... real vs barca, az ős ellenségek és akkor jól útáljuk a másikat csak mert... azért mert real-ban focizik, a real ikonja, nem lehet tisztelni és becsülni? teljesen természetes lenne neked is ez a hozzá állás és gondolkodás, ha picit nyitottabb lennél
továbbá emlékeim szerint iker még csak kirívóan sem viselkedett soha, mindig normális srác volt, tette a dolgát, nem voltak durva kihágásai magán emberként sem a pályán kívül..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #5089 üzenetére
Ha most azt mondanák, hogy Di Maria-t elcserélheted Iniestára, nem mondanál egy mocskosul hangos és boldog igent? Ez a Casillas.os eset azért még ennél is egyértelműbb, mivel gondolom a Barca szurkeszek is a spanyol válogatottnak szurkolnak VB-n, EB-n stb-n.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NagyDave
tag
válasz 7600 GS #5129 üzenetére
Én pont Barca-s vagyok, de ezzel egyet kell értenem. Ronaldo azért Madridban is letett az asztalra, bajnoki címet is nyert, Kaká-t meg még sajnálom is, mert a Milan-ban tényleg mindig nagyot játszott, meg voltak már olyan madridi meccsei a közelmúltban, amelyek a milánói időszakban mutatott szép játékát elevenítették fel a brazilnak Ja és igen nagy kár, hogy nem úgy számítanak rá, mint egy alapemberre
[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #5129 üzenetére
De ez nem változtat a tényen, hogy a padot nyomja abban a csapatban, amely a bajnokságában harmadik tizenhat pont lemaradással az első mögött , míg előző többszörös bajnokcsapatával BL-t nyert, illetve BL-döntős is volt, amit jelenlegi klubjával eddig meg sem közelített. Hadd trollkodjak kicsit karácsony estéjén.
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #5161 üzenetére
Az az RMA drukker, aki meg akarja magyarázni, hogy Kaká karrierje legjobb éveit tölti Spanyolországban és ott érte el legnagyobb sikereit az teljes mértékben hülye. Kaká egy sokadik töltelékember, aki stabil kezdő sem tud lenni Madridban, okkal.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #5176 üzenetére
Azért nem volt az borzasztó év, sőt.
Az lenne jó, ha picit tisztábban látnád a saját csapatod, és élesebb kritikákat fogalmaznál meg velük szemben. Szerintem.
Torres a Premier League fennállásának legrosszabb igazolása lenne, ha nem lenne Caroll
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #5180 üzenetére
A tavalyi 5-2nél valamiért kegyetlen rosszül játszottak az Arsenal stadionjába, ott egyértelmű volt, már 0-2-nél is, hogy ki fog győzni.(Főleg Van Persie-vel)
De az ez évi 5-2 nem reális.
-Sérült védelemmel [Kaboul(alap középső védő), Assou-Ekotto(balhátvéd, miatta kellett Naughton-nak védenie balszélen, mikor jobbhátvéd az eredeti posztja)
-Parker sérült volt, tavaly végig alapember
-Lesérült a ,ha Bale miatt nem is a legjobb, de a legmeghatározóbb játékos, Dembelé.
+korai piroslap
A idei keretet hasonlítottam össze, és nyilván nem a sérült összeállítást fogom alapul venni."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #5190 üzenetére
Szerintem idiótán néz ki, és úgy elveszti az értelmét az a bizonyos "ironikus mondat, szöveg" ha a végére odabaszok negyven aranyos szmájlit, csak hogy Te megértsd. Bár múltkor megígértem (na látod? ezért simán lecseszhetnél), hogy így fogok tenni, de tényleg nem volt gusztusom hozzá.
"Ah, szóval megint te."
Ezt bárki írhatta volna a "topicból", szerintem mindenkinek feltűnt, csak én szóvá is tettem. Remélem nem sértődtél meg.
(#5194) venember83: Majd egy Real - Chl BL döntő előtt mindenféleképpen megejtjük. Vagy az aranylabda szavazás után, vagy valamikor ( xdlol). Viszont arról nem sokat fogunk beszélni, hogy mi a bajom vele, mert semmi. Én mindenkit szeretek ebben a topicban.
Valaki tudna dobni valami olyan oldalt, ahol foci streamek vannak összegyűjtve? Anno tudtam egyet, de az aztán megszűnt asszem. Nemsokára Norwich - Chl és nem közvetíti a Digi.
-
baluka26
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #5266 üzenetére
A milánói védőalakzatba befér egy Carvalho, és ez nagyon szomorú. Az meg vicces, hogy mennyit keres a szinte teljesen kiégett védő a királyi gárdánál.
A Juventus meg közel van Dória megszerzéséhez, tizennyolc éves ballábas védőről van szó, aki a Botafogónál játszik, tud középen és bal szélen is védekezni, nagyon kellene a kiesett Chiellini helyére.
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #5269 üzenetére
Jön Peluso is, az Atalanta világhírű balhátvédje, aki tán kétszer még válogatott is volt. Elvileg ő fogja helyettesíteni Chiellinit, de én reménykedek, hátha mindenki meglepetésére beválik az idegenlégiós, és nem fogom látni a bergamói szupersztárt Juventus mezben... Bár egyes hírek szerint a brazilt egyből küldik is félévre valami kisebb klubhoz, fene tudja, mi lesz Torinóban.
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #5298 üzenetére
Komolyan mondom vak vagy. Látsz valamit kijönni a szájából? Egyszerűen rákiabál.
Egyébként próbáld meg, hogy 20 másodperc ordibálás után mennyi nyál marad a szádban.
-
IreN!CuS
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Pofon az OnlyFans-fanatikusoknak: valójában AI-chatbotokkal beszélgetnek
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Lumia stílusban bukott le az Oppo Find X8
- Automata kávégépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó - 2db GRAVEL - külső gumi WTB Nano 40 x 700 Comp / TAN, barna oldalfalú /
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadiúj, nem használt
- DJI Air 3 Fly More Combo FMC RC2 drón újszerű állapotban - garancia 2025.08.03-ig
- OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
- Lego boost robot 17101 - Programozható
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen