Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #131187 üzenetére
én is ma néztem összefoglalót... lewa az 1. félidőben annyiszor volt helyzetben, hogy ebből 0:6 is lazán lehetett volna... aztán végül csak 1et sikerült összehoznia, de az idegenben szerzett 3 gólos előny azért elég tetemes... ez a chelsea bajorföldön soha a büdös életbe nem fog minimum 4 gólos előnnyel győzni... volt 1 éve csoda az anfield-en azzal a 4:0-val, hasonlót kellene alakítani a chelsea-nek idegenben... szerintem ilyen 1.05-ös odds lesz a bayern továbbjutására és minimum 50szeres a chelsea-re
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
mindkét angol - a csirkék meg a cselszi is- ennyire szar
Jelenleg igen.
Cselzi rutintalan csikócsapat tele sérülttel, a bayern rutinosan profin simán lehozta. Ideális esetben közük nem szabadna hogy legyen a 4. helyhez sem a bajnokságban a cselzinek. Bár hagy kivánnivalót a Bayern védekezése (Pavard-Boateng és Davies oldalán is), nagyon nem ízlett nekik a presszing, de a cselzi alkalmatlan volt rá, hogy ezt kihasználja, nagyon szarul is presszinggeltek, de egy jobb csapat ezt könnyen kihasználhatja, már a cselzi is sokszor erős zavart okozott.
Kérdés marad-e jobb presszingelős csapat a 8 között nem hibátlan, de abszolút esélyes a bayern hogy megnyerje idén a BL-t.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem nagyon volt mit írni róla, senki nem számított arra, hogy ez az újjáépülő Chelsea továbbmegy, legjobb játékosát elveszítve, átigazolási tilalmak után, új (tapasztalatlan) edzővel, szezon elejéhez képest visszaesett formával, ebben a szezonban nullkilométeresként az ifiből felhozott játékosokkal. Ott most a hosszútávú jövőt építik, a jelen kárára.
Hasonló a helyzet a Tottenhamnél, azok összeomlottak a szezonban, edzőváltás, három legjobb játékos közül kettő sérült a harmadik meg elment.
Könnyen lehet, hogy idén nem lesz angol a 8 között, vagy csak egy. És talán 3 német. Az jó, hogy a német csapatok összekapták magukat, százszor többre becsülöm őket és inkább nézem őket, mint ezeket a színészkedős, provokálós, focin kívül minden alattomos viselkedésmódot bevető latin (olasz, spanyol) göré... csapatokat.
Végül is jó lesz a mezőny, ha az Atleticót sikerülne kicsapni, a Napoli - Barca közül hál'istennek az egyik biztosan távozik, már csak a Real az aki ott lesz még, mert szerintem megverik a City-t. Az Atalantát nem tudom hogy milyen.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest