Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz dudu5130 #99851 üzenetére

    Valójában a sejkek indították el, bár való igaz hogy nem velük kezdődött.
    Korábban is volt Berlusconi, Moratti de koránt sem az ment mint most.

    A Reál önmagában még nem tett tönkre semmit, már tradicionálisan egyedüli csapatként a legnagyobb sztárokat állandóan leigazolták nagy pénzekért.
    Aztán jött Abramovic és olyan pénzekért igazolt középszereket is és olyan fizetést adott nekik amit korábban csak a Reál tett meg a legnagyobb sztárokkal. Ez húzta magával a többi csapatot is, és így inflálódott el az egész futball. Azóta a cselzi már teljesen piaci alapon működik, ezt a tulaj tényleg nagyon okosan csinálta (kivéve ha visszakövetelné a több mint 1 milliárdot amit beletolt a csapatba, de erre nagy esélyt nem látok), pl. a mu is nagy pénzeket ver, de legalább a sajátját.

    Azóta szigorítottak a szabályokon, de a sziti, psg köszöni szépen, a kamionnyi vastagon megfizetett ügyvéd tökéletesen végzi a munkáját, és megtalálják a módját hogyan lehet évről évre tisztára mosni fontszázmillókat, ezért egyedüliként megtehetik hogy az vegyenek meg akit csak akarnak, amennyiért csak akarnak. Ez azért tényleg nagyon kemény. Komolyan tartok attól hogy ezek ketten átveszik az uralmat európában is és gyakrabban barszareálbáyernből igazoljanak, mert minden eszközük megvan hozzá, tagadhatatlanul a szakmai részen is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák