Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz BenHans #86157 üzenetére

    csak az a gond, hogy ezzel rengeteget ártanak az olasz klubfutballnak.

    Benatiát a Bayern vette meg, nem értem, ezzel kapcsolatban, mi a bajod. Ott besült, a Juve meg visszahozta az olasz közegbe. Most akkor Cuadrado is egy gerinctelen pöcs, mert jól érzi magát a Juventusnál? Benatia esetében az zavar, hogy nem az AS Romához tért vissza? És erről miért a Juve vezetősége tehet?

    Ami pedig a Bayern-féle analógiát illeti, van alapja, de ha a Juve nem veszi meg az illető csapatból kiemelkedő futballistát, akkor megveszi majd más, külföldi klub. Az miben is más a bajnokság tekintetében? Nem az lenne a lényeg, hogy a valóban jó játékosok Olaszországban maradjanak, ezzel emeljék a bajnokság szintjét?

    Pjanics és Higuaín kivásárlási áron váltott klubot, ergo szerződéskötéskor a klub úgy vélte, ennyiért szívesen megválnak a játékostól, és ez bekövetkezett. A játékosok menni akartak olyan helyre, ahol komolyabb esélyük van nyerni ezt-azt és/vagy több pénzért. Ugyanez történt a Juve viszonylatában is Vidal és Pogba esetében. Ez talán nem volt rossz az olasz klubfutball számára? Dehogynem. Az olasz klubfutball esetében az lett volna az egyetlen jó megoldás, ha valaki maradásra tudja bírni ezt a két játékost, de erre semmi esély nem mutatkozott. Erről azonban nem a Juve tehet, hanem a többi, kb. európai középcsapat szintjére lesüllyedt olasz klub.

    Ui. Padoin egy középszerű töltelék volt a Juventusnál, ezt bármely Juve-szurkoló megerősítheti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák