Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tibiajax #86153 üzenetére

    Tavaly odaértek a döntőbe BL-ben és sajnos egyeduralkodóvá váltak a bajnokságban a saját stadion miatt és a tudatos Bayerntől lopott ellenfélgyengítő politikájukkal. Az olasz rekordbajnok akit megsebeztek mégis felemelkedett stb. Pjanic és Higuain érkezésével meg is mutatták hogy jelenleg a két legnagyobb ellenfélhez képest is bármit megtehetnek.

    Keserédes dolog a Pjanic - Benatia kettős ügye is. Hiányukat érezzük valamennyire, de nem annyira vészes, viszont az árulás után jó a padon látni őket. Benatia is lelépett aztán a Bayernnél is pados volt, ahogy most a Juvéban is.
    Oké, oké, most mondhatják azt nem kis éllel, hogy jobb a BL-ben és a bajnoki győztesnél padozni mint az EL-ben a bajnoki másodiknál de azért na, csak focizni kéne nem?
    Padoin is hiába nyert, mit mesél majd az unokájának? Csinálják ezeket a youtube összeállításokat és a Padoin Welcome to Cagliari ● Best Skills & Goals nincs 2 perces, pedig több lett volna benne szerintem.

    És ha nincs szerencsénk a bajnokságban akkor ez nem fog változni, mert gazdaságilag erősebbek. Ezért várom a saját stadiont ahol majd nem ugatnak bele a dolgainkba. De addig a Juve pénzt keres a BL-ben is, és tovább folytathatja a konkurencia gyengítését a meghatározó de gerinctelen játékosok felvásárlásával, csak az a gond, hogy ezzel rengeteget ártanak az olasz klubfutballnak.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák