Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz LyonnaisFan1 #148294 üzenetére

    Szándékosan nem írtam eddig az ügyben. Elég régóta és elég sokat tudok az esetről, igaz a legnagyobb részét azóta nagyjából lehozták a különböző portálok.
    Nagy szívfájdalom, hogy távozik, sajnálatos, hogy így alakult. Vér profi edző, remélem idővel sokra viszi még!

    Stöger. És jó lesz. Én legalábbis nagyon sok reményt fűzök hozzá, és nem is alaptalanul :)
    Ismét a BL-be bejutni hihetetlen nehéz lesz, szerintem nehezebb, mint tavaly, amikor bármennyire is nehéz csapatokat sodort elénk az élet, a pályaválasztási jogok mindig szerencsésen alakultak. Jelen állás szerint az első két körben kiemeltek leszünk, ott is jöhetnek persze kemény ellenfelek, a harmadik forduló sorsdöntő lesz, bármely sorozatban is érjen bennünket.
    A csoportkör szerintem realitás, reálisan nézve EKL (vagy mi), jobb esetben EL (és ugye a csoda kategória meg a BL lenne). A lényeg, hogy bárhogy is alakuljanak az első hetek, nem szabad egyből a fejét követelni sem a vezetésnek, sem Stögernek.

    Dióhéjban ennyi. Én abszolút optimista vagyok, de hozzáteszem, sokkal jobban örültem volna magam is, ha nem így alakul. Csak ahhoz jóval hamarabb kellett volna eszmélniük a feleknek (és mindkét oldal hibás, nem lehet csak egyikre vagy másikra mutogatni)

Új hozzászólás Aktív témák