Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz Gzula[HUN] #26199 üzenetére
remelem akkor transmitter-ként is működik...
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
válasz Gzula[HUN] #26197 üzenetére
áh! úgy gondolod, hogy veszek egy anya-anya 3,5mm jack kábelt (vagy a fidelio esetén anya-apa) és a BT receiver-t csatlakoztatom hozzá..?
Ettől még a mikrofon nincs nincs megoldva sajnos (mert a fülesbe kellene mennie a mikrofonnak, hanem a gépbe...)
https://youtube.com/user/nuke7
-
Gzula[HUN]
addikt
Ennyire nem vagyok képben, de meg tudod valósítani egy cserélhető vezetékes nyitottal, lehetőség szerint valami könnyebben hajthatóval.
Pl. Fidelio X2HR + BT reciverrel.
Gyakorlatban nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Zephy
csendes tag
Sziasztok!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék és film (PS4, később PS5, tv, laptop), zenehallgatást inkább fehérzaj generátorként végzek munka közben.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Minél olcsóbb de mondjuk rugalmasan 100k a fejesre, mind az ár mind az érték fontos, a mérleg nyelve kicsit az érték felé tolódva.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Legjobb lenne ha tudna vezeték nélkül működni de vezetékes losslesst is tudna, ha egyet kell választani akkor vezetékes.
Tehát a csak akku töltésre alkalmas kapcsolat, amitől még ugyan úgy vezeték nélkül akkuról működik, az nem elég.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Circumaural.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
0 szükségem van mikrofonra, nem multizom, meetingen pedig van a laptopban mikrofon, de ha van a fejesben hát van.
(6) Milyen hangzást vársz?
Sztereo, virtual 7.1 (dedikált kártyával), utóbbi a fontosabb
Nekem talán a kiegyensúlyozott hangzás a legjobb, legyen mély/magas ahol kell, de ott ne ahol nem kellene és ne nyomjon el nonstop minden mást. Ezzel a legtöbb gamer fejest ki is lőttem.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack lenne a legjobb, a leguniverzálisabb de nyitott vagyok, elvileg minden tervezett felhasználási esetben jó az USB is.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Egyelőre integrált (PS4, Dell G5 laptop, LG C9 tv).
Később jó eséllyel dedikált hordozható, ezen a téren a Sennheiser GSX 1200 illetve egy Sound BlasterX G6 van képben, leírások alapján mindkettő működik mindennel amivel kell, de ebben is nyitott vagyok.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
- Külsőben a letisztult design tetszik de nem ezen múlik, itthon használnám, nem érdekes hogy néz ki (azért a rózsaszínt kihagynám :D )
- Fontos a vezeték cserélhetősége, nem szeretném kontakt hiba miatt kidobni az egészet, ezért is tettem le a Hyperx Cloud II kipróbálásáról.
- Jó lenne a cserélhető párna, vagy ha az nincs akkor plüss, most egy belépő fejesem van nem cserélhető műbőr párnával, foszlik mint a fene, használat után mindkét fülem fekete darabokkal borított.
- Átlagnál nagyobb termet vagyok, emiatt ha valami közepes fejre/fülre is épphogy kényelmes, az nálam bajos lesz.
- A térérzet nem hátrány a virtual 7.1 miatt.Sokat kutattam az ajánlott típusok után, Cloud II, Sennheiser, Arctis, míg végül ráakadtam az Audio Techica gyártóra, ami valahogy eddig ismeretlen volt nekem.
Minél többet olvasok róla, annál jobban tetszik, mindenhol ódákat zengenek róla, egyedül az etalonnak számító ATH-M50x-ről találtam gyakori negatív véleményként, hogy szorít, ami nálam komolyabb baj is lehet, illetve az ATH-M70x mintha visszalépés lenne az elődhöz képest.
Jelenleg az ATH-ANC900BT típus után kutatok, elég meggyőző, 60 alá ment az ára, papírforma szerint talán a legjobb fejesük, számos hasznos (de nem nélkülözhetetlen) funkcióval, mellé tud vezeték nélkül és kábelen lossless működni.
Biztos kell hozzá 3m kábel hosszabbítás (én [ilyesmit] néztem) de ezen kívül egyetlen negatívumot találtam róla, elvileg nem jegyzi meg ha kikapcsolom a noise controlt.
Egy bajom van még vele, hogy van egy jó 10mm az ebben és pl a Kingston fejesekben lévő driver között, de még a korábbi AT fejesekben lévőkhöz képest is 5mm-el kisebb.
Mellé a Cloud Alpha is felmerült mint B terv, aztán ha nem lesz rá szükség valakinek jó lesz.
Mit gondoltok? Más ajánlásra is nyitott vagyok. -
nuke7
veterán
hali!
létezik esetleg wireless circumaural headset ami open-back..?https://youtube.com/user/nuke7
-
zodo
nagyúr
válasz cikasz #26192 üzenetére
Jó a kérdés.
A kártyád 3.5mm jack bemenetes ha jól kerestem rá.Arctis 5 USB csatlakozású mert így kapod meg a chatmix lehetőségét, rgb világítást, térhatású hangzás és gyári szoftveres támogatást a SteelSeries Engine-t.
Szerintem az Átalakító nem segítene, talán a hang átjönne de minden más kérdéses.
" Do I need to install software to use the headset?
For basic functionality no, but SteelSeries Engine software unlocks a ton of customization for the headset. The software allows you to personalize the dual-zone RGB illumination, tweak your audio settings, create per-game configurations, and enable DTS Headphone:X v2.0 surround sound. "Úgy gondolom felesleges vásárlás lenne ha szeretnéd használni a hangkártyád.
Ha a világításról, chatmix-ről és Engine szoftver támogatásról le tudsz mondani akkor javaslom az Arctis 3-at mivel az 3.5mm jack csatlakozású.
Windows Sonic támogatás van ennél a típusnál ezért a térhatású hang lehetősége megmarad. -
Tibor13
csendes tag
Sziasztok!
Feladta végleg a harcot hőn szeretett Roccat Kave Analog 5.1-m .Nem találok semmi hozzá hasonlót. Az analog 5.1 teljesen kikopott a piacról? Vagy létezik valami hasonló termék?
Ha tudtok segíteni előre is köszönöm.
üdv. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nemrég vetem egy Razer Kraken X-et, persze nem előtte olvastam el a véleményeket és én is beleszaladtam, hogy a kerete elrepedt keresztben. Van, hogy sűrűn veszem le/fel a fejemről és ezt nem nagyon bírja. Így lecserélném egy másik fejesre.
Kettőt néztem ki igazából az egyik az Steelseries Arctis 5 ami tetszik is és a HyperX Cloud Alpha S.
Árban 10k a különbség ami nem vészes. Egy SB Z-vel használnám és 99%-ban játékra.
Az Arctis leírásában azt irja a csatlakozásra, hogy 3.5 mm csatlakozó/USB. Ez mit jelent? Hogy mind a kettő módon lehet a géphez csatlakoztatni?
Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
köszönöm
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Furious
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi paramétereket figyelembe véve, milyen headset-et tudtok ajánlani ami (már ha egyáltalán létezik ilyen) kielégítené a megfogalmazott igényeket.
Belefutottam a BlackFriday akciós Razer Kraken X-be, amit azóta is használok úgy ahogy, mert a mikrofon kapcsoló már nem működik rajta, és ma szóltak meetingen, hogy a mikrofon is elég halk, pedig a beállítások ugyanazok. Ezért szeretnék valami hasonlót, de jobbat, mert egyébként baromi kényelmes, és nagyon tetszik a hangzása is (első headset, szóval a fülhallgatóhoz képest nekem nagy előrelépés), viszont gőzöm sincs merre induljak el.
Zene, Netflix, játék (Xboxon és PC-n), napi 2-3 óra meeting
20-30 ezer Ft
Vezetékes, min. 1,5 M hosszú, és legyen hozzá Y kábel is.
Fül köré illeszkedő.
Mindenképpen mikrofonos, munkához kelleni fog.
Virtual/real 7.1, de ha a maximális összegbe nem fér bele, az 5.1 is oké.
Jack inkább, mivel azzal minden platformon használható.
PC: Alaplapi integrált hangkártya (Gigabyte B450M S2H)
Notebook: HP Elitebook 850 G7
Konzol: Xbox One S,
Telefon: Xiaomi Mi Play (Android 8.1),
Tablet: Xiaomi Mi Pad 4 (Android 8.1)(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Tökéletesen megfelel bármilyen szín, preferált a fekete, de ha az ajánlott nincs feketében, nem gond.“Work hard in silence, let your success be your noise.” - Frank Ocean.
-
András12345
aktív tag
Sziasztok!
Keresek elsősorban gamingre, másodsorban zenehallgatásra fejhallgatót 50k értékig kb.
Játékok, némi zenehallgatás
kb. 50.000
Lehet vezetékes, de jobb lenne vezeték nélküli.
Circumaural
Mikrofonos, lehetőség szerint vállalható minőségű.
Létezik ebben az ársávban real 5.1/7.1?
Mindegy
PC, alaplapi hangkártya, Asus SupremeFX
-Köszönöm előre is az ajánlásokat!
-
aldebaran
őstag
20e alatt, vagy a környékén keresnék 2 fajta USB-s fejhallgatót, Circumaural, alaplapi hangkártyával használnánk:
1. filmnézésre 5.1-est nagyon jó basszussal és magassal (vagy lehet 7.1 is ),
2. gamer, lehetőleg 7.1-es fejhallgatót, Ezeket néztem, melyik a jobb, vagy ezeknél ebben az árkategóriában van jobb? (Láttam néhányat ajánlva az összefoglalóban is.): SteelSeries Arctis 3 7.1 , HYPERX Cloud Stinger , HyperX Cloud II Pro Gaming vagy van más?
Jó lenne USB-s, de úgy tűnik, jack-usb átalakítót kell majd használnom. Az is jó lenne, ha a mikrofon felhajtható lenne.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Redneck
nagyúr
Köszi a választ! Elfogadom, hogy alapvetően két elképzelés szerint készülnek fejesek. Mivel nem vagyunk egyformák, valaki ezt szereti, valaki azt.
PS5-höz kellett, végül Arctis 3-mat vett akciósan. Elsőre bejön neki. Átadtam az elhangozottakat, és ráhagytam.Sirandrish:
Jól hangzik, magamnak simán venném!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
zodo
nagyúr
válasz Redneck #26174 üzenetére
és Rexton
Elnézést de az mondani hogy ''nem hiszem, hogy nagyon háklis lenne a hangzásra'' attól még nem kell lesajnálni pláne nem egy ajánlott brandet csak mert az nem hifi alapokon készült.Aztán az ''így teljesen mind1, hogy melyik SteelSeriest veszi meg'' is csak egy amolyan böffentés.
Arctis 3 és 5 teljesen más kategória kezdve a csatlakozástól, drivereken át a gyári szoftveres támogatáson át."Hangzásban kb. mindegyik ugyan azt a nem túl magas színvonalat hozza."
Lehet hogy nem túl magas a színvonal ebben az ár sávban de nálam 10 perc alatt leszerepelt a hifi alapú Cloud Core.Arctis 3 + Sound Blaster X4 és nem igen tudok jobb hangot kívánni/elképzelni ennyi pénzből, kényelemről nem beszélve.
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26180 üzenetére
A virtuális térhatás gagyi...de ha egyszerre 4 füles van a fejeden, az már "fizikai" 7.1.
Ugyanis 4X2 = 7+1 / mindkettő 8
Szívesen elmagyaráztam..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
saen
veterán
válasz Redneck #26176 üzenetére
Cloud szerintem nem túl jó zenére alapból, hiába hi-fi fejes... Játékra nagyon jó, de zenét én legalábbis nem szeretem azon hallgatni. A régi Steelseries 9H-m szerintem sokkal szebben szólt, a mai napig bánom, hogy amikor szénné volt akciózva nem vettem egy 3-4 darabot belőle
-
Sirandrish
legenda
válasz Redneck #26176 üzenetére
Cloud 2ről váltottam 1 hete Flight S-re(bár a cloud 2 is megvan még), csak és kizárólag azért mert untam a kábelt.
Minőségre(hangzás) ugyanazt a szintet hozza mint a Cloud 2, szerintem picit még kényelmesebb is, és wireless, ami kb 30órát bír egy töltéssel...király kis cucc.
Hjaaa..és támogatja a vezeték nélküli töltést is...bár ez lehet csak nekem érvEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Rexton
tag
válasz Redneck #26174 üzenetére
Nézd, nem hiszem, hogy nagyon háklis lenne a hangzásra a barátod, így teljesen mind1, hogy melyik SteelSeriest veszi meg, amelyik jobban bejön neki kinézetre. Hangzásban kb. mindegyik ugyan azt a nem túl magas színvonalat hozza.
Neked meg a szokásos ajánlások: Hyperx Cloud wireless, Cloud Flight, Flight S, és feljebb lépve meg Sennheiser GSP370.
-
Redneck
nagyúr
válasz Rexton #26173 üzenetére
Köszönöm hogy foglalkozol/foglalkoztok a kérdéssel. Sajnos én nem vagy ebben a témában otthon.
Én is ezt a vonalat támogatom, inkább a régi iskola híve vagyok. Az a legjobb ha az alapja egy jó hi-fi fejes. Egyébként most beszélgettünk, mert meglepődtem hogy a Cloud II nem vált be, de kicsit túlzott először. Alapvetően elégedett volt vele, csak már elnyűtte, és hosszabb használatnál nem érezte kényelmesnek, és nem akar ugyanolyat.
Jó lenne ez a CM, csak közben annyi kiegészítéssel élt, hogy nem szeretne bőr vagy műbőr burkolatút, illetve nem fogja a virtuális térhangzást használni.Az SS Arctis 3 és 5 tetszik neki, melyiket érdemesebb megvennie?
Ezt már én kérdezem, csak úgy kíváncsiságból:
Ebben az árkategóriában van értékelhető hangzású wireless aminek az üzemideje is jó? Ha nem muszáj, én nem szopatnám magam semmilyen kábellel.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Rexton
tag
válasz Redneck #26172 üzenetére
A Cloud, és a Cooler Master, azok rendes "HI-FI" fejhallgatók, csak átbrandelték őket, és tettek rájuk egy mikrofont, így szebben szólnak mint a fent említett többi.
A kritérium csak annyi volt, hogy kényelmes legyen, az MH751 meg az egyik legkényelmesebb darab a piacon, mintha a fejeden se lenne.
Hangzásra vissza térve, az meg úgyis ízlés kérdése, valaki azt szereti, ha nem áll másból a hangzás, csak basszusból, így vagy bejön amit itt ajánlanak, vagy nem. -
Redneck
nagyúr
Köszi a tippeket. Írnátok pár szót ezekről, hogy mivel jobbak mint az említett darabok, vagy a Cloud II?
-
4nick8
őstag
-
Redneck
nagyúr
Egyik barátom szeretne egy vezetékes fejhallgatót PS5-höz. Cloud II van neki, de azt mondta hosszú távon kényelmetlennek találja. Mit érdemes, max 40 rugóig venni? A Razer Krakent, a Turtle Beach Recon 500-at, és a Pulse 3D-t nézegeti. Egyiket sem ismerem.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ETOM
addikt
Cloud 2 érdekesség: [link]
-
kekigyu
aktív tag
Aki Coud II-t használ írna egy kicsit arról, milyen a virtuális térhangzás játék közben? A tesztek nem sokat mondanak erről, ahol megemlítik ott nem igazán mondják jónak. Egy Logitech G35 utódját keresem, annak a térhangzásával elégedett voltam.
-
Kobe
veterán
válasz SzlobiG #26160 üzenetére
Sajna fel ev mulva lehet mas velemenyen leszel
Amiket talaltam, mint par honap utan elojovo tomeges hibak
- aranytalanul lazulnak a jobb es baloldali magassag allitok, az egyik laza a masik szoros marad
- hangerogomb teljesen kilazul
- a jack splitter kabelbol gyakorlatilag kiesik a kabel 1 ido utan, 0ra redukalodik a hasznalhatosaga -
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Nem rég vettem egy PS5 konzolt és gondoltam meg veszem hozzá a PULSE 3D fejhallgatót.
Esetleg van ebben az árban jobb fejhallgató amit szívesen ajánlanátok játékra és néha zene hallgatásra?
Válaszokat előre is köszönöm szépen -
SzlobiG
félisten
válasz SzlobiG #26127 üzenetére
Végül a Razer BlackShark V2 Pro-ra esett a választásom és nem bántam meg, valami rohadt jól szól. Sok éve nem használtam már fülest, de most kellemes meglepetés milyen jók ezek már, főleg hogy vezetéknélküli bárhol a lakásba rajtam lehet. Elsősorba játékra vettem, de annyira szépen szól, hogy zenéket is szoktam vele hallgatni, én bátran ajánlom az akkuja is jó sokat bír.
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Cloud 2 bőr fulparnat hol tudok rendelni?
Egyebkent kb 3 éves a fulhallgato,de imádom es ajanlom mindenkinek! :) -
zodo
nagyúr
Ha eredetit akarsz akkor az oldalukról.
Általában csak a Bőr és Velúr van készleten, hibrid Airweave néven szereplő csak ritkán.
Ha kérsz értesítő mail-t akkor sem biztos hogy elérhető lesz mert ők egy kalap alatt kezelik '"Replacement ear cushions"" mindhármat.Nemrég sikerült elcsípnem az utóbbit (Arctis 3 gyári párna) de a szállítás €12.99 igaz 3 munkanap alatt nálam volt.
Ajánlott webshopos példák azért nem a gyári minőség és hosszabb a szállítási idő.
Kicsit minőségibb pedig már nem is annyira olcsó. -
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Tudja esetleg valaki, hogy [link] ilyet honnan lehetne beszerezni? Igazabol azt sem tudom, hogy magyarul ezeket hogy hivjak, hogyan kene rakeresnem hazai webshopokban.
Udv
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Sirandrish #26154 üzenetére
Azért még pár hét múlva is írj róla. Egyelőre jónak hangzik.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26153 üzenetére
Közben meg is érkezett, és próbálgatom is ahogy lehet!
Első benyomásaim a következőek..
HyperX Flight S (csak hogy kereshető legyen)
Kicsit féltem a Cloud 2 után (mert az nagyon kényelmes nekem), hogy talán ez itt ott nyomni fog, de nagyon kellemeset csalódtam, mert MÉG kényelmesebb mint a Cloud 2. Méginkább körbeöleli a fülem ami nekem hatalmas pozitívum. Nem vagyok se zenész, se semmi, de én minőségbéli különbséget nem tapasztalok. Kipróbáltam most felváltva a kettőt ugyanazokkal a zenékkel, és nem hallok különbséget, szóval akinek a Cloud 2 minősége megfelelő, az ebben sem fog csalódni.
Mivel az egyik legfontosabb érv számomra a vezeték nélküli töltés volt, így természetsen azt is kipróbáltam. Vettem hozzá (szintén alzán) egy Baseus Cobble Wireless Charger-t, amit azonnal le is teszteltem. S21 Ultra, Galaxy Watch 4 classic, és a Flight S is kapásból töltődik rajta. A kis visszajelző led (a töltőn) villogni kezd ha valamit tölt. Nah itt viszont kis csalódás, ugyanis az égegyadta világon semmi sem jelzi (mármint a headseten) hogy most töltődik-e vagy sem. A szoftverben sem lehet nyomon követni, ugyanis azonnal megszakad a kapcsolat a fejessel, amint töltőre kerül, így maximum úgy lehet megnézni hogy töltöd X ideig, majd bekapcsolod, és megnézed a szonftverben...más módja nincsen neki, legalábbis ezalatt a kis idő alatt nem jöttem rá.
A hangerőszabályzó is hibátlanúl szuperál, de ezzel is van egy kis gond. Ugyanis ha teszem azt nulláról indítom a hangerőt, és a fejessel felveszem 16-ra, majd a windowson (egérrel) feljebb veszem valami miatt, akkor azt a fejes nem "rögzíti", így mondjuk simán előfordulhat hogy később a fejesen ugyan leveszed a hangerőt nullára, ám még mindig szól, mert a windowsból +4re raktad. Persze lehet leljebb tekerni (nullán), és akkor teljesen elnémúl, de a visszajelzés akkor is vicces. Persze ha csak a headseten variáljuk a hangerőt(és miért ne tennénk), akkor hibátlan, csak mint érdekességképpen jegyeztem meg.Továbbá ott vannak még a baloldali programozható gombok. A "programozást" a szoftverrel kb 3 másodperc alatt meg lehet csinálni, szóval totál "Hülyebiztos", senkinek nem fog nehézséget okozni. A felfele, a bal, és a jobb gomb tökéletesen teszi a dolgát, de az alsó picit furább. Gondolom ott az arcod puhább, mert azt erőteljesebben kell megnyomni hogy érzékelje. Ez is abszolút szokható, vagy ha alulról megtámasztod egy másik újjal, akkor sincs gond, csak ez is egy érdekesség.
Összességében nekem nagyon tetszik. Dizájn szempontjából is bejövős, és ugyan képeken kicsit bazárinak tünt nekem, egyáltalán nem az. Hatótávolsága 5-6 méter simán van (messzebb nem mentem), szóval a lakásban kb bárhova elmehetek vele.
Konklúzió..40K-t nekem nagyon megért, és tudom ajánlani mindenkinek, aki unja a tyúkbelet, és vállalható minőséget szeretne nem aranyáron! Tökéletes aranyközépútnak túnik...
Az akkuról majd még beszámolokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Sirandrish #26152 üzenetére
Várom majd a beszámolód!
-
Sirandrish
legenda
válasz frankdelgado #26151 üzenetére
Már várom a futárt a Flight S-emmel
Szerencsére az nincs a KV-nál, mert kénytelen lettem volna emezt lemondaniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
frankdelgado
őstag
Ha valaki venne most Hyperx fejest, a konzolvilágban akciós..csaxólok
A kérdésem is ehhez kapcsolódna, vajon mi a különbség a Cloud II, a Cloud II pro, a CloudX fejesek között? mindegy melyiket veszem? Én gyanítom, hogy a sima meg a pro ugyanaz, viszont CloudX annyival tűnik jobbnak, hogy a zsinóron van hangerő szabályozó.
-
ETOM
addikt
HyperX Cloud II vett valaki mostanában pl. Emagról? Gyártó változtatott, hogy már nem adják a kis táskát hozzá? vagy? Egy ilyen doboz volt a helyén: [link]
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Jelenlegi eszközöm kezd szétperegni. Van a Hyperx Cloud II-től jobb megoldás ebben az árkategóriában, vagy vegyek még 1-et?
- Zenehallgatás, filmezés, játék
- 30k
- Vezetékes
- Csakis circumaural
- Mikrofonos
- Stereo
- Jack
- ASUS Xonar U5
- Nincs
Köszi -
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26147 üzenetére
Már kicsit több mint 2 éve van meg a Cloud 2, de ha 3szor belőttem a 7.1et akkor lehet sokat mondok
Egyébként most várok picit, hátha kari előtt kapna egy 20%ot valahol. 32-33K körül már szuper kis vétel lenne szerintem..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Sirandrish #26146 üzenetére
Én is pont azt a videót néztem ma amúgy. Most megnéztem megint és ott mondja pl., hogy a 7.1 rosszabb a Flight S-ben. Őszintén mióta ez a Corsair van nekem csak 7.1-ben használom, nagyon szeretem játékokban. Zenénél meg mindegy, videóknál, filmeknél is jó ha olyan a forrás, hogy 5.1 vagy jobb. Nem tudom, lehet én is a Flight S felé hajlok, de még át kell gondolni, azért az egy jó 160 euro. Én meg eredetileg ilyen max 100-at akartam rááldozni, mindig ez van ha PC cuccokat vagy bármilyen technikai cuccot veszek. Jobb ha nem is nézem őket.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26145 üzenetére
Nekem van egy dupla Samsung Chargerem amin töltöm a telót, meg az órát, illetve az órának is van külön. Én imádom ezt a technológiát...rettentő kényelmes.
A Flight S pont fekete fehér
Egyébként meg gondolj arra hogy ha a fejeden van, úgyse látod ...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Sirandrish #26144 üzenetére
Van egy olcsó 10W-os Qi töltőm, de azt sem használom ki szóval nekem nem mérvadó. Cloud 2 tényleg nem néz ki annyira gagyinak, mint a Flight, de alapvetően mindegy. Ami engem zavar, hogy piros-fekete pedig pont most állok át afwkete-fwhér kombinációra.
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26143 üzenetére
Ez jogos. A (többek között) bőrborítás sokkal minőségibb érzetet kelt, és az is.
Képek alapján kicsit "gagyinak" is hat a Flight S, és joggal feltételezhető hogy nem elég strapabíró...viszont ezt itt érdemes megnézni.
Pár seccel korábban a CLoud 2-t is nyűzi, és valóban "rugalmasabb", de átlagfelhasználásra valszeg a Flight is elegendő...ha nem, ott már felhasználói probléma vanEgyébként még én is vacillálok a kettő között, de az a Qi charge nagyon birizgálja a fantáziámat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Sirandrish #26142 üzenetére
Hangzásban nincs anyagminőségben jobb a Cloud 2 ahogy mondták. Flight mellett szóla jobban párnázottság.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26141 üzenetére
Tegnap több review-ot is megnézem, és a Cloud 2 illetve Flight S között nem nagyon van érezhető különbség a hangzás tekintetében (vagy rossz vidiket néztem), annak tükrében meg lehet a Flight jobb választás...főleg mert idehaza olcsóbb.
Ami azért is vicces, mert eredetileg a Cloud 2 tán 10 dodoval olcsóbb ..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Rexton #26139 üzenetére
Amúgy ez a műbőr ez le is foszlik idővel gondolom? HS40-nek már teljesen lejött igaz vagy 5 éves. Alig vártam, hogy az utolsó kis darab is leessen. Őszintén a Sennheiser a legszimpatikusabb, bár a többitől sem zárkózom el. Ökoszisztéma téren Corsair-t vagy Razer-t vennék, de nem igazán néztem még véleményeket illetve néha az a baj, hogy mondjuk Amazon-on ezrek írnak véleményt és nyilván van mindenféle.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Rexton #26137 üzenetére
Hát én igazán casual vagyok. 2 kicsi gyerek, meló, tanulok gépen, néha játszom 1-2 órát. Ha bírok akkor napont azt a keveset kikapcsolódásképp. HS40 hangzása teljesen megfelel amúgy. Tőlem lehet olcsóbb is a füles csak könnyebb meg Wireless legyen. HS40 van vagy 700g, 2,6m kábellel, se a súly se a hosszú kábel nem kényelmes. Tisztában vagyok vele, hogy a szponzorált Esportolók azokat a túlárazott nevetségeket használják. Mint mondtam én sem igazán használnám ki a jó fülest, de ha évekig kiszolgálna nem sajnálnám a 150 eurót persze ha van olyan jó.
-
Rexton
tag
válasz s4hu|SyD^ #26136 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni a Blacksharkról, nem hallottam még.
Arctis 7 tipikus "gémer füles" hangolás, kb az 1000 forintos kínai cuccok szintjén van, van, akinek ez bejön.
Logitech Pro X Wirelesst sem hallottam.
GSP370 jó, ténylegesen jó üzemidő, elég "lapos" hangolás, szóval FPS játékra alkalmas, nem nyomja el a basszus a léptek zaját.
Bár nem is ettől lesz valaki profi játékos, a professzionális e-sportolók is minden féle promózott vackokat használnak. -
Sirandrish
legenda
válasz Rexton #26134 üzenetére
Közben jobban utánajártam, és csak a Flight S tudja a Qi töltést, a sima Flight nem (az inkább világít ). Ezt csak azért írom ha esetleg a későbbiekben ez kérdés lenne!
-
Rexton
tag
válasz Sirandrish #26132 üzenetére
Nem próbáltam vele, így nem tudom, de ahogy írtad, elméletben kéne tudnia.
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamit az alábbi feltételekkel?
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játékok
20-35
Vezeték nélküli!
Circumaural
Mikrofonos
Ez mindegy...minőség legyen faja!
USB (PS4 Pro-val is lehessen használni)
PC-n alaplapi hangkártya van (Realtek ALC1220 Audio Codec), és PS4 Pro-val szeretném használni.
Szemüveggel is legyen kényelmesHasznált is mehet, aprót szoktam nézegetni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Rexton #26131 üzenetére
Nézegettem őket, és nincs nagy külömbség a kettő között, viszont ami egyértelműen eldönti számomra a kérdést, az hogy a Flight tudja a Qi töltést. Telefonomat és az órámat is úgy töltöm évek óta.
Viszont itt lenne is egy kérdésem..
Ha veszek pl egy ilyet...ez tudja tölteni? Elméletileg ugye tudnia kell, de megemlítve mindegyik alatt csak telefonok vannak...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rexton
tag
válasz Sirandrish #26130 üzenetére
GSP 370, Cloud II Wireless(lehet még kapni 50-ért), Cloud Flight / Flight S.
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
A jó öreg HyperX Cloud 2-met szeretném lecserélni.
Imádom, de egyre többször akadok be vele, így vezetéknélkülit szeretnék, ebben kérném a segítségeteket!
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játékok, youtube, Netflix/HBO GO
Jó lenne 50 körül megúszni! Fekete pénteken láttam valahol 44ért Cloud 2-t, azt bánom hogy nem vettem meg.
Vezeték nélküli! Az egyetlen ok amiért szeretném lecserélni a jelenlegit (Cloud 2) hogy ez vezetékes
Circumaural. Ölelje körbe a fülcit
Van asztali mikrofonom, így nem feltétlenül kell bele, de nem hátrány ha van.
Ez mindegy...minőség legyen faja! (Cloud 2 szint vagy felette)
USB (mármint a vevője)
X470 Taichin lévő integrált hangkari 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC1220 Audio Codec), Supports Purity Sound™ 4 & DTS Connect (bár most a Cloud 2höz kapott USB-s "hangkártyát" használom)
Nézzen ki jól, de a csiliviliből már kinőttem. Ha világít nem baj, de nem kap minuszpontot ha nem[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
"Végre véget ért a keresésem egy tisztességes játék fejhallgató után.
Az előzményeimhez, vagy egy vezeték nélküli játék fejhallgató kereséséhez, ami nem úgy hangzik, mint egy 30 eurós fejhallgató:
1. Arctis 7 -> Nincs basszus, nagyon unalmas hangzás, kicsit kényelmetlen. A basszus hangosan torzul az EQ szoftverben, ha fel akarja erősíteni a basszust.
2. Sennheiser GSP 370 -> jó hang, bár kicsit gyenge, elfogadható hangszín, nagyon jó akku. De a PS5 mikrofonjának magas zajszintje (PC-n OK) 149 €-ért rendben van.
3. Logitech Pro X Wireless -> Elfogadható hangzás, de észrevehetően rosszabb, mint a vezetékes változat, különösen rosszabb a sztereó kép és rosszabb a hangszín. Kegyetlen vezeték nélküli mikrofon minőség.
Nos, miért tartom meg a Blacksharkot? Mivel a vezeték nélküli változat hangzás terén csak minimális kompromisszumot tartalmaz a vezetékes változathoz képest, a mikrofon TOP vezeték nélküli fejhallgatóhoz! A 3,5 mm-es csatlakozással a Blackshark V2 Pro megmutatja valódi hangját. Ez vezeték nélkül is nagyszerű. Nagyon jó kép- és hangterep zárt fejhallgatóhoz. A basszusok részletesek és szórakoztatóak, de nem befolyásolják negatívan a közép- és magashangokat. A lépések a magasságokhoz képest kristálytiszták, de a zene (női hangok) miatt nem kényelmetlen. A szigetelés elég jó. Itt látható, hogy a Razer végre megértette, mit akarnak az emberek. Nincs RGB sallang, csak HANG. És ezt itt elsajátították. Ha nem igazán akar kábelt, itt elérheti. Az egész nagyon közel áll a Sennheiser HD58x-hez. Remélem, a tendencia így folytatódik. A kényelem kedvéért csak annyit tudok mondani, hogy órák után is alig veszem észre a részeket. A virtuális 7.1-es hangzásban nem hiszek, így a teszt csak a (kiváló) sztereó hangzásra vonatkozik."Ez a Blackshark V2 Pro értékelés Amazonon. Persze Google fordítóval. Mennyire állja meg a helyét? Sennheiser 370 mellett szól a nagyszerű hangzás, kiváló üzemidő és az, hogy nagyon könnyű.
-
Heyjohnny
csendes tag
Sziasztok!
Lassan sajnos nyugdíjba fog vonulni a jólbevált G231-esem és bár nagyon kényelmes volt, szeretnék kipróbálni most valami mást. Idő közben bővült a repertoár egy PS5-el, jó lenne ha adott esetben azzal is menne a dolog. (persze ha egy USB-s klasszisokkal jobb ebben a kategóriában, akkor ez teljesen lényegtelen, PC a prio)
Végigböngésztem jópár oldalt, így eleve Nektek köszönhetően fedeztem fel az Arctis 1-et, viszont szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mikben tudok még esetleg gondolkodni.
50-50 zene és játék(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20-25k(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
vezetékes(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural (megj.: volt régen egy SS Siberia V2 fejesem, ami pár óra után elkezdett kényelmetlenül nyomni, ezt szeretném kikerülni ha lehet)(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Függ attól, hogy jó lesz-e a PS-el vagy sem. A legjobb alternatíva a levehető mikrofon lenne, viszont PChez az sem baj, ha egyáltalán nincsen.(6) Milyen hangzást vársz?
Gaming miatt jó lenne az 5.1(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Gigabyte B550 Gaming X V2 integrált(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Mindenképp hangerőszabályzósat szeretnék, más nincs. Nem áll jól sajnos a gamer rgb cicafülKöszönöm előre is!
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok!
Sok év után ismét szeretnék venni egy fülest, mert a körülöttem élőket zavarja, ha egy kicsit neki állok gamelni.
Olvastam az összefoglalót és meglepődtem, hogy a Logitech PRO X Gaming nem szerepel az ajánlott típusok között, ez ennyire rossz lenne?
Csak játék.
Max 30k
Vezetékes
Circumaural.
Nem fontos a mikrofon.
Jó lenne a térhatás a játékokhoz 5.1, vagy 7.1
Nem tudok dönteni, ehhez kérdés lentebb.
SB Recon 3D.
Fekete, szürke, mind1.Ami nekem fontos, hogy van egy SB Recon 3D hangkártyám amire rá van dugva egy 2.1-es hangrendszer 1db jack kábellel. Én ezt továbbra is használni szeretném a mindennapokban és amikor játszok, akkor a fülest használnám. Szerintetek hogyan lehetne ezt kivitelezni, hogy ne kelljen állandóan az egyiket kihúzni a másikat bedugni?
A hardveres verzió erre jó megoldás lenne, vagy összeakadna a hangkártyával? Tehát egyszerűen nem tudnám váltogatni? Van a jelenlegi hangcuccomon füles kimenet, de kipróbáltam alapból súg ha rákötök egy fülest és a hangerőt is azzal tudom állítani, ezt kihagynám mert szerintem erősen a minőség kárára menne.
-
Hauptmann
addikt
Rendelt valaki Aliról Cloud 1 (mű)bőr párnát? Ha igen, melyik adja a gyári párnához tartozó hangzást? Le kéne cserélnem, csak nem tudom, honnan rendeljek, mert nem akarok elbaszni az amúgy jó hangképet.
-
Zoli8
csendes tag
Sziasztok.
Kinéztem magamnak 3 fejhallgatót.
A 3 közül melyiket ajánlanátok?
- Asus tuf gaming h7 (jelenleg 16eFt akciósan)
- Asus rog strix go core (jelenleg 15eFt akciósan)
- Logitech G432 (jelenleg 16eFt akciósan)
Szeretnék ebben az árkategóriában maradni.
Főként Warzone, Cs:Go és hasonló játékokhoz lenne használva.
Tapasztalatok/vélemények? -
Kobe
veterán
válasz Rexton #26118 üzenetére
Abszolut nem erre a hulyesegre gondoltam, hogy milyen fejestol lesz jobb gamer az ember....
Hanem arra, hogy az X2HR egy nyitott hi-res audiofil fejes aminek teljesen mas a hangkepe mint ami jatekokhoz jo lenne (pl keves basszus, de zenehez tokeletes), a vmoda boompro meg egy rohadthosszu kabellel rendelkezo fules ami feleslegesen lotyog az ember korul, konlretan 3x korbe lehet tekerni vele a billentyuzetet + mikrofon reszet jobboldalas jackes fejesekhez terveztek, az X2HR meg balos, emiatt kevesbe hatekony a miki rajta
Ha vezetekest keresnek, valoszinuleg nen keresnek, mert meghagynam a mostani felallast ahogy van, de ha tenyleg valami ertelmes elorelepest akarok kicsikarni belole, akkor egy zart wirelesst keresnek, ami kimondottan gamehez jo, kenyelmesebb a vezetek nelkul + az X2HR meg marad zenere
-
Rexton
tag
Tök őszintén, majdnem mind1, hogy mit használsz játékra, nem ezen fog múlni, hogy mennyire leszel jó játékos. A pro playerek is a szponzorált szarságokat használják, ha megnézed, pedig azok messze vannak a "minőségi hangzástól". Ami vezeték nélküli, azt általában nem lehet jack-esen használni, tisztelet a kivételnek. Fejből 1 ilyet tudok, az a HyperX Cloud Flight(nem az S, azon már nincs jack).
Egyébként vezetékesként a szokásos ajánlások: Hyperx Cloud II, Cooler Master MH751/752.
A Philipsed jobb ezeknél szerintem. -
Kobe
veterán
Hi
Perpill jatekra egy phillips x2hr t hasznalok vmoda boompro mikrofonnal, de a zart fejes nem feltetlen az igazi gamingre.Van tipp, 50K kornyeken max mi johetne szoba a lecserelesere, kifejezetten csak jatekra (de ettol nem kelle orbitalisan szar hangkepenek lennie zene alatt sem), normalis mikrofonnal?
Mindenkeppen cserelheto kabeles lenne a minimum ami kellene
Wireless sem lenne eppen hatrany, a legjobb lenne ha igy is ugy is tudna mukodni
Massziv felepites (nem kopogos muanyag + foszlos parnak, hanem mondjuk fem keret)Hyperx wirelesst bwztwm, esetleg razer blackshark logi g pro x
[ Szerkesztve ]
-
Exom
tag
Meg tudnátok mondani, hogy egy Sony WH-1000XM3 mennyire alkalmas Discord és társai típusú beszélgetésre ? Tudom hogy nincs benne mikrofon! Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a Bluetooth -on keresztül mekkora késleltetést szenved a hang, és emiatt alkalmas e beszélgetésre.
A mikrofont egy külső kondenzátor mikrofonnal oldanám meg (Auna MIC-900)
-
Trust No One
csendes tag
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem vagyok jártas headsetekben:(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene és játék kizárólag
25k (Nagyon max 30k)
Vezetékes
Circumaural.
Mikrofonos
Zene prioritás lenne, ami javarészt rock spektrumban mozog, de mindenevő vagyok
Nem tudok dönteni
Integrált
Leválasztható mikrofon (Nem fontos!)Éí 'Aaníígóó 'Áhoot'é
-
inyasos
újonc
Pl mint ha egy 5.1-es rendszernél pl házimozi más-más hangszórón hallom a hangokat bármely filmnél. Vagy a szoftvere és a több kisebb hangszóró gondoskodik róla, hogy minden játéknál és filmnél Apex, COD, GTA horror játékok 7.1 ben szóljon.
-
inyasos
újonc
Sziasztok, abban kérnék segítséget, hogy egy 7.1-es gaming fejhallgató pl.Asus képes-e visszaadni azt a hangzást mintha térben lennék. És egy ilyen cucc minden játéknál használható-e tehát 7.1-ben szól, vagy csak speciális játékok támogatják a hangzást.
-
Sefter
veterán
Sziasztok!
Konzolhoz és laptophoz keresek mikrofonos fejest.
Ezt a kettőt néztem élőben (csak felpróbálni tudtam, hangjukat nem hallottam):
Hyperix Alpha
Corsair HS50 pro
Egy árban vannak, melyikkel járnék jobban?Psn ID: sefter_hun
-
zodo
nagyúr
válasz MattheWWhite #26105 üzenetére
Sennheiser gsx 300 valószínűleg javítana a régi integrált hangján.
Viszont 3.5mm jack aljzatokkal rendelkezik, win alá telepíthető szoftverével babrálható. -
MattheWWhite
csendes tag
Tiszteletem!
Szeretnék venni egy headsetet pár kérdésem is lenne mellé okosítsatok ki pls.
1. Mi különbség van a dolby atmos és a 7.1 között?
2.pc és Xbox series X hez kellene szóval a boxon is működik a 7.1? vagy a dolby atmos?
3. Szükségem van nekem a 7.1 re/dolby atmosra ha főként rpg játékokkal játszom?( witcher 3 , new world, lol, elder scrolls online)--- dobna valamit a játékélményen valamelyik?(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Főként Játék, Filmezés , +egy kis zenehallgatás
Max 20.000-30.000Ft
mind1
Fül köre illeszkedő
mikrofonos
virtual 7.1 /dolby atmos?
olyan hogy pc, és xbox series x mindenképp működjön vele
pc realtek valami régi cucc illetve x box series x
Ami mindenképp fontos lenne:-nagyfejű szemüveges vagyok szóval kényelem mindenképp!
-jó hangzás jó magas ,közepes és mély skála(ne ilyen erőtlen basszus és torzítós magas legyen benne "power" )
-ha lehet jobb szeretnék plüss fülpárnákat vagy valami hasonlót mert a műbőr mindenhol hámlik pár év után de ha jó minőségű, a műbőr sem gond.Valószínűleg a későbbiekben vennék külön egy Sennheiser gsx300 amp-ot is ez a stereó és 7.1 hangzáson is javítana?
Milyen modelleket tudnátok ezek ismeretében ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítségeteket[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Egy Corsair HS40-et szeretnék upgradelni egy Wireless-esre ha van ilyen olyan kb 50 eurós keretből. Láttam a HS60 Surround Pro pont annyi most. Kérdésem, hogy jobb-e annyival vagy van más ajánlottabb? Kényelem fontos lenne és, hogy ne legyen nehéz annyira."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Film nézés, zene hallgatás, játék, és online megbeszélésekre, ezért fontos lenne zajszürés mellettem beszélnek, rádió szól tudjam hallani a másik felet.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Maximum 50-70 eFT szánnék rá.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli? Vezetékes inkább.
A vezeték nélkülit lehet használni, USB be bedugva zene hallgatásra?(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
A jelenlegi is circumaural-os, maradnék ennél.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
Amit ajánlotok.(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártya(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem fontos.Ajánlott gyártok mostanában kik?
-
Hauptmann
addikt
Képbe került egy Beyerdyinamcs Custom Game ismerősi körből, relatív olcsón. Most egy HyperX Cloud-ot használok. Játék mellett zenehallgatásra is használom, leginkább elektronikus zene megy. Egy Cloud-hoz képest hogy teljesít? Basszusa mennyire van, milyen minőségű? V kerekter?
-
válasz Eztis_Aztis #26100 üzenetére
A hangerővel volt gondom. Most sem lesz tőle halláskárosodásom, de így már oké, hozzá kell szokni. Meg az a helyzet, hogy mióta laptopra váltottam egy Genius SP-HF1250B került le a polcról az asztalomra, és hát az sokkal erősebben hallható így mint korábban, ehhez szoktam hozzá.
Játékban a térhangzással sincs gond. Tegnap óta:
- hallgattam az iPad-en is, ott hangosabb volt, de nem olyan mértékben mint vártam,
- átdugtam egy HP laptopra is, ott is jobb volt.Aztán olvastam a véleményeket róla, és ott írta valaki, hogy USB portot kell váltani.
Amikor ezt olvastam már el volt csomagolva. Aztán nem hagyott a dolog nyugodni, elsőnek rádugtam a gépre, és csak azután telepítettem fel a szoftvert, mert a leírást benéztem. Másodjára már előbb a szoftvert telepítettem azután csatlakoztattam, most sokkal jobb, de ugyanazon az USB-hub-on vanbe quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest