Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ha jól emlékszem volt aki nem hallott nagy különbséget a kettő között olvas vissza évekkel ezelőtt volt.
A GSP nagyon egyben van én mindenképpen ezt választanám jó a mikrofon jó hangzás és jó az össze szerelés minőség. Nem tudok rá rosszat mondani . Persze kell neki ami kihajtja."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
SH 670 számomra egyértelmű nekem vezetékese van. de ha ekkora a kereted azért néz szét még .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
brcz
tag
válasz CsabaSteel #25596 üzenetére
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Jelenleg egy HyperX cloud II fülesem van.
Le szeretném cserélni egy vezeték nélkülire.
Az alábbiakra gondoltam:
Sennheiser GSP 670
Sennheiser GSP 370
HyperX Cloud II Wireless
Igazából csak CSGO a fő játék amivel játszok.
A 3 közül melyiket ajánlanátok?
Esetleg ha tudtok jobb variánst azt is megköszönném.
Köszzönöm előre is -
tylerddd
veterán
Üdv! Sennheiser Adapt féloldalas headsetteket nézegetek konferenciabeszélgetésekhez. Szerintetek megéri az USB-C csatlakozós verzió a felárat (ca. 5k) a hagyományos 3,5-es jack verzióhoz képest? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Trop
kezdő
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani 100.000-150.000 Ft között fejhallgatót? Elsősorban zenehallgatásra használnám ez lenne a fő szempont, de jó lenne ha lenne mikrofonja is, de ezt eltudom engedni a megfelelő hangzásért cserébe. Sony WH1000XM3-4-et nézegettem esetleg van ennél jobb buy ebben az árkategóriában? Vezeték, vezetéknélküli az mindegy. -
steewcv65
őstag
válasz zolo96 #25591 üzenetére
Szerintem meg akkor abban az árban az ilyen "csicska márkákat" el kell engedni...Audio-Technica,Akg,Pioneer,Beyer...de nem sorolom tovább 40-60 között ezekből kapsz minőséget.Nem egy steelt meg egyéb bohóc márkákat.....Nem ellened és a véleményednek szól. csak pusztán ezen márkák megalomániájukra és a hozzá nem értésükre(horror áron)
.#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
-
steewcv65
őstag
válasz CsabaSteel #25589 üzenetére
Hangzásvilág...Ami megkülönbözteti őket az anyagok és a kényelem.....
Talán a g422 jobb volt hangman mint a többi,de a kényelemben nekem jbl, cloud2, logi,tuf3
ez a rangsor#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz CsabaSteel #25587 üzenetére
Most meghallgattam a mediaban a clod2, tuf3 , jbl quantum 300,logitech 422... Hangban egykaptafaazegesz
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
zodo
nagyúr
válasz CsabaSteel #25584 üzenetére
Javarészt HyperX család Core, Alpha, CloudX, Cloud II, Razer Kraken Tournament Edition és
SteelSeries Arctis 3 vagy 5 ajánlások mennek ebben az ár sávban.Nekem SteelSeries Arctis 3 van és kényelmesebb mint bármi más, jó hangzás.
-
macy
addikt
válasz CsabaSteel #25582 üzenetére
Én Asust soha többet, de keress valami tesztet róla, 16%-os meghibásodási arányt írnak, meg hogy nincs rajta hangerőszabályzó.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Erről a fülesről mi a véleményetek? ASUS ROG STRIX FUSION 300 tervezek venni egy ilyet és igazàból a Kingston hyperX cloud stingert váltaná le. Ha van valakinek ezzel a termékkel tapasztalat az írja meg. Köszönöm.
Csé
-
steewcv65
őstag
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék vásárolni. Egy kikötésem lenne, csak az Emag termékek jöhetnek szóba, mert oda kaptam ajándékkupont.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játékra PC-n és majd esetleg a későbbiekben PS5-ön, online meetingre céges hívásoknál.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
60.000 - 65.000 Ft
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélküli.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Bármelyik lehet.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo is elég, ha ettől többet tud az csak jó.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Valamilyen wireless módszer.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártyák, illetve majd PS5
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Semmi különös opció. Emag vásárlás kell, hogy legyen.
Köszi szépen! -
Zsootii
csendes tag
Sziasztok.
Meg éri váltani egy Logitech G231 Prodigy feljhallgatóról váltani egy Logitech G PRO X-re?
Leginkább CS-GO illetve BF1-4-hez használnám.Üdv. Zsolt.
-
steewcv65
őstag
válasz arpo04 #25572 üzenetére
Ennyiert inkabb audio-technicat vennek es az meg olcsobb is valamivel
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
arpo04
őstag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, kimondottan Ps4 pro/Ps5 keresek headsetet. Nézegettem elég sokat, Astro a40+mixamp most egész jó árba lenne. Kb 70k amit szándékozom áldozni rá, de ha az Astro megfelelő picit több az se baj. Vezetékes és vezeték nélküli is egyaránt opció.Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Johnny194
aktív tag
Sziasztok!
1. Irodai munkára keresek fejhallgatót. Leginkább meetingekre, de azok lehet több órásak is. Néha zenét is hallgatnék, de az kevésbé fontos. Film, játék nem lesz
2. Örülnék ha kijönne 20e alatt
3. Vezeték nélküli előny de nem létszükség.
4. Circumaural, zárja ki minél jobban a külső zajokat
5. Mikrofonos, meetingekre kellene
6. Nincs külön igény
7. Mindegy
8. Alap irodai gép
9. Nem kellHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
evitiguF
senior tag
Megrendeltem, és meg is érkezett a Cloud Core 7.1
A kérdésem az lenne hozzá, amit már fentebb is fejtegettem, ha vennék dedikált hangkártyát (Sound Blaster Z) akkor vajon még ennél is jobb hangminőséget, esetleg több beállítási lehetőséget, finomhangolást kapnék, mint most? Értelem szerűen, azt 3,5mm-es jackkel kötném össze, az is kérdés lenne, hogy egy ilyen [elosztónál] mire kell figyelni. Pl honnan tudom, hogy a fejhallgató CTIA vagy OMTP szabványú?
Vagy 3,5mm-es csatlakozással csak rontanék a jelenlegi USB-s minőségen? -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az alábbiakkal:
Sound Blasterx h5 és a h6 verzióval?
Vagy Dell Alienware aw510h?
Ezekből szeretnék választani és jó lenne tudni, ha van valakinek tapasztalta valami#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Methox91
junior tag
steelseries 7 2019 edition fejhallgató kompatibilis ps5el?
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
Én is kérnék egy kis tanácsot, hátha valaki már végigjárta az utat, és tapasztalatból tud írni véleményt.
R6 és CoD-hoz keresek gamer fejhallgatót, ami a térhatást jól vissza tudja adni, hogy be lehessen határolni, honnan jön a hang.
1. verzió amiben elgondolkodtam, hogy egy dedikált hangkártya (Creative SB Z [SE] ) + mondjuk analóg módon egy vezetékes jobb füles, mondjuk az előbbiekben ajánlott HyperX Cloud Core 7.1 (update: utánanéztem ez is USB-s, de a kérdés még él egy analógra vonatkozóan)
2. verzió hogy egy vezeték nélküli jobb füles (Arctis 7 2019), ez viszont USB-n csatlakozik, és elvileg nem szükséges hozzá a dedikált hangkártyaMelyik esetben kapnám a jobb minőséget? Árban kb mindegyikkel ugyanott lennék, nagyjából 60k-t szánnék most erre a projektre.
-
őstag
válasz vendingo #25560 üzenetére
Ezért mondtam neki a C7.1 et mellé lőni nem fog és általános felhasználásra kell neki.
De persze értem mire gondolsz ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz halalfalo #25555 üzenetére
Számomra nem kérdés hogy a 7.1 ha nem lenne a GSP 600 instant get
KisApám neked is jó lenne sztem[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Mikrofonos vezeték nélküli fejhallgatót melyiket ajánlanátok?
(otthon játékhoz)̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
halalfalo
csendes tag
Sziasztok!
A 25 ezer körüli sávban melyiket választanátok ezek közül? Vagy van valamilyen más hasonló fejes mikrofonnal játékra ebben az árban?
Cooler Master MH751
Cooler Master MH752
HyperX Cloud Core 7.1
HyperX CloudX
HyperX Cloud II -
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Esetleg valaki vagy valakik akik használnak steelseries arctis pro + gamedac -ot tudnánk véleményt mondani ? Kicsit segíteni milyen füles ? Nem találok magyar leírást / tesztet róla. -
vaakuum
addikt
A vezeték nélkülieknél az miért lehet, hogy bizonyos konzolokat nem támogat egy adott fejhallgató? Van olyan, ami minden típusú konzollal működik?
(jelenleg nincs konzolom, de ha egy minimálbér fölötti eszközt veszek, akkor elvárom, hogy működjön már minden konzollal is, mert a jelen vga árak úgyis durván verik a szögeket a PC gaming koporsójába, tehát nem biztos, hogy a jövőben is PC lesz a játékplatform.)"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy HyperX Revolver fejhallgatót használok, amit nagyon szeretek és szeretnék egy újabbat, ami zenehallgatásban még kimagaslóbb. Nem ragaszkodok a vezeték nélküliséghez, férjen bele 70.000 Ft-ba. Vezeték nélküliben egy típust néztem, ez a JBL Quantum 800. Külön tetszik benne, hogy telefonnal is lehetne használni BT-on keresztül, illetve vezetékes használat esetén a max frekvencia 40000mhz.
Van közületek olyan, aki ilyet használ?
Esetleg az EPOS repertoárból a 302 vagy 602-t nézegettem még...Köszönöm
-
-
őstag
Rég jártam erre BB topikba kiraktam egy akciót újabb kiadású Cloud 2 22k nézetek rá esetleg hátha valakinek kell . Láttam hogy érdeklődtek GSP 600 ról többen írtak beszámolót köztük én is keressetek vissza . Annyi még hogy nem nagyon találkoztam ilyen minőségű fülessel egy éve használom de a használat legapróbb nyoma sincs rajta .
-
vaakuum
addikt
Az a dokkolós töltés nagyon bejön. Tényleg kár, hogy külön kell hozzá mikrofont tákolni
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Ismerősnek van egy astro a50-es fejhallgatója mixamp-al és megtetszett nekem is. Annyit tudok hogy nekem a40 kellene mert az a vezetékes. Viszont ezzel ki is merült a tudásom, melyik szériáját kellene venni vagy hol. Vagy ebbe az árban már van jobb választás? -
macy
addikt
Na, Asus ROG Centurion ment a kukába, rendeltem egy Sennheiser RS 175-U-t, kíváncsi vagyok milyen lesz, főleg hogy játékoknál hogy teljesít. Sosem volt még wireless fejhallgatóm, kicsit tartok is tőle.
Kár hogy még mikrofont is venni kell külön. -
ITrex
tag
Igazából nekem jelenleg is egy ilyen fülesem van kábel szempontból hogy rajta ücsörög a kis hangszínszabályzó stb. Szóval nekem ez nem szempont. Csak azok szempontok amiket fentebb leírtam. Hangzás, kényelem, stb.
-
vaakuum
addikt
Fiam logi g pro X-et kapott karácsonyra. Viszonyításként nekem egy ősrégi sztereo sennheiser hd202 van , amire külön van rábarkácsolva egy elhalálozott creative füles leválasztható mikrofonja egy sima audio hosszabbító vezetékkel, és cérnával egybe van fonva a füles kábelével házilag.
4 vagy 5 alkalommal nyúltam le a gyerek fülesét, próbálgattam a hangzást, a bluevoice mikrofont, a kényelmet, stb. Ez alatt a néhány alkalom alatt elmondani nem tudom, hányszor téptem meg az asztal széle és a mellkasom/hasam között a kibaszott hangerőszabályzót, ami a rohadt kábelére van rakva csillagászati összegért. Péklapáttal verném agyon, aki a kábel két vége közé bármilyen elektronikát rak.
Amúgy a kábel minősége, burkolata kiváló, de a rajta lévő doboz miatt tuti hamar elhalálozna, ha én használnám. Sajnos mindkét kábelére raktak valami szutykot mellkas magasságba. Magamnak emiatt pont nem vennék ilyen fülset, bármilyen szép is hangja, és bármiylen jól szigeteli a külvilágot a műbőr párnával. A mikrofon hangszínszabályozás is csodálatos egyébként, de az is olyan, hogy egyszer beállítja az ember értelmesre, és utána nem is foglalkozik vele többet. Szóval az, hogy állítható, meg presetelhető hangzások vannak, gyakorlatilag értelmetlen. Inkább adtak volna hozzá sima kábelt. Emiatt lehet inkább a vezetékmentes változatot venném, annál ha tölteni is kell használat közben, elvileg nincs semmi a kábelén, ami felakad az asztal szélében.
Apropó létezhet ehhez dobozmentes csatlakozó kábel?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Amur
addikt
srácok
CM MH752 fejhallgató mikrofonjával van gondom. Nagyon halk.
Windowsban a jelszintek résznél a csúszka nem állítható. a fejhallgató mikrofon hangerő szabályzóját hiába nyomogatom, nem lesz hangosabb.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
venom1987070
csendes tag
Sziasztok!Nem tudom jo helyre irok e az ugyben de annyiban stimmel hogy fejhallgato...Keresem az igazit.A hasznalat zene/film/jatek.tudom vagy egyik vagy masik de csak van valami kozeput...Tegnap meghoztak a Logitech G Pro Xet amirol odakat zengtek...kegyetlen dobozhang.javitani a programjaval sem lehet rajt.egy 8000es fejhallgato szebben szol.Nem hatrany ha esetleg nincs vezeteke viszont megbizhatonak kellene lennie mivel nem 2 evre tervezek.elore is koszonom a tippeket.Amugy most a jbl quantum 800at nezegetem de ki tudja.epkezlab video nuku csak a sztarolas.
-
ITrex
tag
Sziasztok! Főképp játékra (cod mw multi/wz, rdr2, gta v) és médiafogyasztásra, videóvágáshoz szeretnék egy új fülest mert a régi már nagyon elvan anyátlanodva. A helyére szeretnék egy jó hangzású, érdemleges mikrofonnal felszerelt megoldást. Logitech G Pro-val nézegetek napok óta. Designra nagyon bejön, kérdésem hogy valóban ennyi-e "csak" a különbség a Pro X-hez képest?
Sima Pro tudtommal külsőre/anyagminőségben/hangminőségben megegyezik az X-el. A sima Pro-hoz nem jár hordtáska, + fülpárnák, telefonos jack kábel, nincs virtuális térhangzás illetve a minőség nem Blue Voice technológiás. Valóban "csak" ennyi a különbség? Mert 40k-t nem adnék érte, de 30k-ért ezekkel a megkötésekkel szimpatikusnak tűnik.
Játék, youtube, videóvágás.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
30k.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Is-is, de a minőség miatt inkább a vezetékes megoldásokban hiszek. Csak itthon használnám, utazáskor nem szoktam túlzottan zenét hallgatni.(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré illeszkedőt jobban preferálom, szemüveges is vagyok így fontos szempont hogy órák után is kényelmes legyen. (már amennyire ez szemüveg fül részével kivitelezhető ugye)(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
Alapvetően stereo, cod-ban és hasonló játékokban jó lenne ha azért jól behatárolható lenne honnan is suhan az a gránát.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Teljesen mindegy, de beépített hangkártya miatt usb-set jobban preferálom.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Csak és kizárólag PC, alaplapi hangkártya áll rendelkezésre. (ha ez segít Gigabyte Aorus Elite alaplapom van)
Ne csillogjon, villogjon. Inkább a minimalista design híve vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Sztenly
tag
Sziasztok,
(1) Gamelés és DC-n való beszélgetésre
(2) 10-30K
(3) Vezetékes
(4) circumaural
(5) Mikrofonos
(6) Mittomén mondjuk real 5.1
(7) USB-ről írnak jobbakat, de megintcsak mittomén
(8) Alaplap integrált kártyáról hallgatnám (B365m-pro4)
(9) Fekete ha lehet de mind1 igazából
Haverom ezt ajánlotta, mert neki ilyen van: LINK
De ez a vedd meg mert nekem is ilyen van annyira nem az én stílusom
Köszi minden segítséget előre! -
Ateszpapa
addikt
Steelseries Pro wirelessre van jól bevált plusz fülpárna?
Érdemes kínából rendelni?
Ezt néztem ki egyelőre.
[link][ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Mi annak a csatlakozónak a neve, amibe megy egy stereo jack meg egy mikrofon, és csinál belőle egy négypólusú jacket?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Khaosz55
addikt
Annyi még, hogy jelenleg egy gWings GW937hs fejhallgatóm van.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
haverokkal codozunk és a batlleneten beszélünk sajnos a mostani mikrofonos fejhallgatóm nem éppen a legjobb ezért az RTX voice programot használtam, csak idő közben kiderül, hogy a cod-dal összeakad és néha frame droppot okoz.
A gépem a házimozi rendszerem is ezért ideális volt, hogy USB- fejhallgatót használok, ha moziztam, csak kihútam az USB fejhallgatót. Ehhez hozzá szoktam és szeretném ha USB-s maradna. Fontos lenne, hogy nagyon jó mikrofon legyen benne, mert a gagyik egy idő után elkezdenek random jelet küldni, mintha beszélnék.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék,
30-40K ha szükséges több
Vezetékes
Lehetőleg circumaural .
Jó minőségű mikrofon fontos.
Sztereó, de ha más hangzást is tud nem gond
USB.
USB-ről a fejhallgatóba épített hangkártya-vezérlő
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök
Nem lényeg -
gyuromoj
veterán
Arctis 9-en kívül van olyan fej hallgató amiben wi-fi és bt is megtalálható egyszerre?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Skynet258
veterán
-
Bastee
tag
Sziasztok!
Egy buta kérdéssel kezdem. Ezeknek a csudi gamer fejhallgató vackoknak amik műbőr bevonatú párnával rendelkeznek, mivel lehetne megelőzni a komplett lemállását? Oké, a mostanit már nem lehet visszacsinálni, de van valami trükk, hogy ne 2évente kellhen új fülest venni? Illetve van olyan ami 5évet kibír? Mert akkor egyből vennék olyat inkább -
Skynet258
veterán
Sziasztok,
csak halkan kérdezem mert tudom nem beárazós topik, de egy Cloud Alpha mennyiért adható el, ha hibátlan állapotban van, de a párnája foszlik? 10k reális lehet?
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Kingston Hyperx Cloud (1) fülesemet cserélném Hyperx Cloud II vagy Hyperx Cloud Alphara.
Eddig ez a kettő füles játszik nálam. Legfőképp fps játékokkal játszom. Max 30k körüli összeget szánnék rá.
Ez a kettő közül melyik lenne jobb vétel? -
N_A_S
veterán
Ár érték bajnok fülest keresek játékra. Örülnék a 7.1-nek. Nem feltétlen kell nagy névnek lennie, de azért legyen minőségi. Aliról esetleg tudnátok ajánlani valamit, ami bevált?
Játék
15-20e Ft
mindegy
mindegy
mikrofonos
5.1 / 7.1
Jack (3.5mm) vagy USB.
Sima alaplapi hangkártya
Mindegy, lehetőleg minél kevésbé gamer kinézet.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
.jani9
friss újonc
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van már egy hama talpas mikrofonom és szeretnék hozzá egy vezeték nélküli fülest vagy fejhallgatót, akár egy olcsóbb fajta is jöhet ,ha érdemes ilyet venni. Játékokhoz ,youtube-hoz használnám. Nem tudom vannak-e olyanok amiknél nincs mikrofon ,vagy elhanyagolható esetleg gyenge ,mivel ezt a hamát használnám.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
HF77
őstag
üdv
tudnátok ajánlani valami elfogadható vezetékes fejhallgatót, főleg xbox konzol mellé keresnék olyan 10e körül!
igény: sajnos a tévén nincs 3.5 jack kimenet így usb-s jó csak, kivitel circumaural fejhallgató, mikrofon nélküli, sztereo!köszi
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Wlac1
csendes tag
Hali!
A Superlux hd681 EVO-m tönkrement, a Takstar HD2000-esem pedig már nagyon lelakott állapotban van, amit egy sony ECMCS3-as mikrofonnal használtam játékra, ezeknél szeretnék egy jobb headsetet. Sima alaplapi hangkártyáról (Asus H97 plus) voltak meghajtva.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zene, podcastok (Spotify), Játék (WoW).(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Nagyon max 50-60 ezer Ft.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Ha ebben az árkategóriában van olyan wireless megoldás ami sokkal jobban szól mint az említett fejhallgatók akkor talán wireless, és ha már olyan akkor valami olyasmi amit egy iphoneról is tudnék hallgatni mindenféle egyéb kütyük beszerzése nélkül. Ha nincs akár egy hangkártya + vezetékes headset is jó lehet.(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Szerintem mindegy, de elég nagy elálló füleim vannak, a HD681 EVO 1-2 óra viselése után 1-2 órával már úgy éreztem leszakadnak a füleim, a HD2000 kényelmesebb volt.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack (3.5mm) vagy USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Sima alaplapi hangkártya (Asus H97 plus).(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Mindegy, lehetőleg minél kevésbé gamer kinézet.Előre is köszönöm!
-
anorche1
őstag
Megjott alirol a hyperx cloud alpha -hoz rendelt parnam. Vastagabb (magasabb) mint a gyari. Direkt ilyet kerestem, mert nekem a fulemnek a hegye belert a hangszoroba, egy ido utan kenyelmetlen volt. Ezzel nem. A bortok feltem, biztos vagyok benne, hogy egy ido utan az is elkezd peregni, ezert a szovetet vettem, de szurkeben egyaltalan nem passzol a fuleshez, mind1.
Kenyelmes, szerintem megerte.
misodiko [Upgraded Comfy] Ear Pads Cushions Earpads Replacement for HyperX Cloud I II Alpha Flight Stinger Core, Arctis 7/ 5/ 3[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
alphamooncam
őstag
Üdv Mindenkinek !
Büntibe vagyok, úgyhogy mindenre kiterjedően kell írnom, ezért kiegészíteni és esetleg válaszolni sem fogok tudni, előre is bocsi, de lehet hosszú lesz...
Gyerek tavaly előtt kapott egy Xbox One X-et. Fél év múlva egy ilyen headsetet.
Ez széthullott, garanciában nem tudják javítani felajánlották a pénz visszatérítést.
Helyette ezt gondoltam, mert most jó áron láttam, de...
... ugye ez PS-hez való, viszont nem tudom hogy kompatibilis-e az Xbox kontrollerével, ahova csatlakoztatnám.
Kingston HyperX Cloud 3,5 Jack PS4 gamer headset.
A felirat nem zavarna ( engem ) , max kapna egy matricát letakarni, ha nagyon nyávog a gyerek...
Külföldi webshopokban látni olyan "gamer headsetteket" amikhez fel van sorolva, hogy ehhez is jó - kékekhez és a zöldekhez is - meg ahhoz is, nem tudom ez mennyire hiteles.
Szóval megvehetem-e ezt a gyerek xbox kontrolleréhez, fog-e működni minden funkció?
Esetleg, ha lenne jobb vétel...
Garancia szükséges.
Mélykiemelt füles, ami elfedi a többi frekvenciát nem preferált.
Mikrofon lényeges, sokat dumál játék közben. Lány a lelkem. 11, és kocka.
Na, azért válaszolok a kérdésekre is, mert így illik!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?Xbox One kontrollerbe kellene 80% működjön.
20 de nagyon max 30.000.- Nagyon-nagyon szájhúzva, de akkor nem kap majd ezen kívül karácsonyra semmit - inkább lejjebb.
Vezetékes.
A circumaural megfelel.
Mikrofonos, lehetőleg vese karakterisztikával, omni nem jó.
Stereo(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack (3,5mm)
Alkalmanként csöves DAC és csöves erősítőről is szólna.
Tartós legyen. Semmi flanc, csak a tartalom...
Köszönöm a válaszokat előre is ( még egy hétig nem fogom tudni...)Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Blaze_
aktív tag
Kicsit most úgy érzem magam mint egy fejszés barbár a lőfegyverboltban, de remélem jó helyen teszem fel a kérdést.
Tudnátok olyan mikrofonos fejhallgatót ajánlani amiben elfogadható a zajszűrő és mégsincs aranyárban (Sony WH-1000XM4 kategóriájú javaslatokat ugorjuk át). Igazából 50-nél többet semmiképpen nem költenék rá.
Nem várom el hogy ha a gyerek a fülembe vísít azt is kiszűrje, de ha a szomszédszobában teszi ugyanezt csukott ajtó mögött az ne halladszódjon be a home office-os Teams meetingbe. -
Tom456
tag
Üdv srácok! Valaki tudna segíteni a kettő közül melyik jobb választás?
VIRTUOSO RGB WIRELESS SE High-Fidelity Gaming Headset
Köszönöm.
-
janosh86
újonc
keresem a legolcsóbb valódi 5.1 vagy 7.1 es fülhallgatókat. tudja esetleg valaki melyek ezek?
-
valeno
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni Series S-hez mikrofonos fejhallgatót. Mivel nem túl gyakran játszom így nem feltétlen költenék rá sokat.
Tudnátok ajánlani néhány típust 10k-ig, illetve 15k-ig?
Szempontok:
-Itthonról szeretném rendelni
-over-ear típust szeretnék
-xboxhoz és géphez is használnám úgyhogy jó lenne sima jack csatlakozó
-vezetékes megoldás
-mikrofonos
Ezt ajánlotta ismerősöm : [link] Razer Kraken X Mercury
De ha van ennél olcsóbb, jó verzió azt elfogadnám! -
Moltix1
csendes tag
Üdvözletem!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy Asus Centurion 7.1-es fejhallgatóm, aminek egy problémáját fedeztem fel mostanában. Eddig nem használtam tartósan, így nem is vettem észre semmit.
Viszont a napokban néztem vele több filmet is és egy óra használat után elnémul a fejhallgató. Olyan, mintha kikapcsolna. Ha megállítom a filmet és elindítom, akkor újra működik a füles. Csak akkor jelentkezik a probléma, amikor nem nyúlok semmihez több, mint egy órán át.
Valaki tud esetleg megoldást arra, hogy több órán keresztül is tudjam használni anélkül, hogy meg kellene állítani egy adott filmet?
Köszi -
japunk
aktív tag
válasz japunk #25504 üzenetére
Újra jelentkezem, meg is vettem egy Arctis 7-est. Véleményem szerint baromi kényelmes, örülök hogy nincs több vezeték, viszont dobozból kivéve elég bénán szólt, gondoltam elszórakozok az EQ beállítások között és majd okés lesz. Nem így lett, az SS Engine szerintem nagyon gáz, beszereztem ezért a Peace EQ-t aminek a segítségével már tényleg brutálisan tud szólni. Tudna valaki ajánlani presetet kifejezetten játékra? Találtam egy Reddit posztot amiben elég jó beállítások vannak ezek viszont nekem inkább zenehallgatáshoz passzolnak, játékban nagyon elnyomja a basszus az összképet.
The owls are not what they seem.
-
Sztenly
tag
Sziasztok,
(1) Gamelés és DC-n való beszélgetésre
(2) 10-30K
(3) Vezetékes
(4) circumaural
(5) Mikrofonos
(6) Mittomén mondjuk real 5.1
(7) USB-ről írnak jobbakat, de megintcsak mittomén
(8) Alaplap integrált kártyáról hallgatnám (B365m-pro4)
(9) Fekete ha lehet de mind1 igazából
Haverom ezt ajánlotta, mert neki ilyen van: LINK
De ez a vedd meg mert nekem is ilyen van annyira nem az én stílusom
Köszi minden segítséget előre! -
japunk
aktív tag
válasz bagyulajuve #25503 üzenetére
Köszi a válaszokat! Én is az Arctis 7 felé húzok mert nagyon régóta szemezek már vele. Ha lehetne akkor egy Arctis 7P-t vennék de az nem igazán kapható itthon, SS honlapján is soldout szóval jó lesz nekem a sima 7-es is.
The owls are not what they seem.
-
-
d1abLo
senior tag
válasz kalozhun100 #25498 üzenetére
Sennheiser GSP 300 széria is elég jó, ha nem fontos a mikrofon én stúdió irányba indulnék.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl