Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Kéne egy kis segítség..hátha valaki tudja mi történik, mert én értetlenül állok ez előtt..
Cooler Master MH752-ről váltottam pár napja Razer Blackshark V2-re, de valami nem jó.-> Durva hangerőkülönbségek vannak, pl youtube videó/twitch stream halk, de spotify zene meg baromi hangos. Játékban is indokolatlan hangerőemelkedések vannak hirtelen. Mintha valaki a hangerőszabályozóval játszana miközben használom... Szóval nem marad állandó a hangerő valamiért.
Olyan, mintha az MH752-be valami kompresszor lenne beépítve, ott egyáltalán nem volt ilyen gondom. Bár sima fülessel sem, szóval nem tudom..Ez a CM MH752-nél nem volt egyáltalán, sőt ilyet még sosem tapasztaltam semmivel korábban, valaki tudja mi lehet ez?
A fizikai hangerőszabályzót nem használtam, de talán jobb is.
Virtuális 7.1 ki van kapcsolva, meg minden ilyen enhance cucc, ami esetleg okozhatna ilyet.
EQ Apo sincs rajta.[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
d@vee
őstag
Sziasztok.
Jelenleg egy Roccat Kave 5.1-et használok. Sajnos már előrehaladottal elkopott a párnája, illetve régi is, unom is stb...
Na meg új lesz a gép is, szeretnék hozzá egy új fülest. Tudnátok ajánlani valamit, ami hozza legalább ezt a szintet? Az sem lenne baj, ha kicsit könnyebb lenne, ez batár nehéz. Bár ha minőség csak ilyen súlyban van, azt sem bánom.
A keret 30-70 között mozog, ha van jó áron bestbuy azt is elfogadom.
Circumauraal, játékra lenne használva eldődlegesen, így jó lenne ha lenne rajta mikrofon is. Mindegy, hogy jack csatis vagy USB-s lesz, nem érdekel hogy világít-e vagy sem.
Előre is köszönömJa
-
vaakuum
addikt
válasz agaron #26396 üzenetére
Virtuált jellemzően a fejhallgatóhoz adott usb-s hangkártyák szokták általában intézni, az meg pénztárca függő. Hogy külön kártyás hagkari mit tud, arról ideám sincs, kb. 18 éve nem volt külön hangkártyám, csak az alaplapi vagy a fejhallgatóhoz kapott usb-s.
De egyébként csodát ne várj tőle, van, amelyik játék jól kezeli a térhangokat, van ami meg egy kalap semmit sem ér..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
agaron
tag
válasz vaakuum #26395 üzenetére
Ertem koszi! Ebben az esetben ha marad a virtual, esetleg hol tapogatozzak? Esetleg van ide jobb fejhallgato, vagy jobb hagkartyat talaljak ide es eleg egy "kozepes" fejhallgato is melle? Csak hogy kicsit tisztabb kepet kapjak errol a temarol Koszi!
Steam Deck | PC | PS5
-
vaakuum
addikt
válasz agaron #26394 üzenetére
Vezetékesben sem igazán fogsz true 7.1-et találni. Egyszerűen ár-érték arányban vakvágánynak minősültek. De szerintem még az 5.1 is ez a kategória.
Pont elég kihívás vezetéknélküli módban egy sztereó jelet meg egy mikrofon adatait besűríteni az átviteli csatornába megfelelő minőségben, ráadásul fejhallgatóban a true térhangzáshoz szükséges sok kicsi driver sem a költséghatékonyságot és a minőséget célozza.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
agaron
tag
Sziasztok!
Probaltam nezelodni, de nem nagyon talaltam true 7.1-es vezetek nelkuli gamer fejhallgatot, ami kaphato. Remelem csak en voltam bena, tudtok esetleg valamit ajanlani? Az ar nem szamit, mivel csak gondolkozok ebben a pillanatban, persze minel tobb az opcio annal jobb. Koszonom elore is!Steam Deck | PC | PS5
-
-
Phobion
őstag
válasz fornettisuti #26391 üzenetére
Mit ajánlasz helyette?
-
fornettisuti
veterán
válasz horvathpeter #26388 üzenetére
Alapból olyan a hangzása, mint egy 199 forintos Alcatel fülhallgatónak, amit nyomógombos telefonhoz adtak.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Phobion
őstag
válasz Gzula[HUN] #26384 üzenetére
köszi!
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki Logitech G535-öt? Leginább a hangzása érdekelne. Mennyire szólnak jól a mélyek? Esetleg G533-mal valakinek összehasonlítási alapja?
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
Timoboy
tag
Szia!
Bár én a wireless-es G Pro X-et vettem emag-ról két hete, nincs összehasonlítási alapom a sima Pro és G-t illetően.
Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni egyiket sem vásárlás előtt, így én is a vakvilágban tapogatóztam... Nem csalódtam, sőt.
Hozzáteszem, nem vagyok vájtfülű annyira, de szeretem a szép, tiszta hangzást. Ennél ez megvan. A basszus nem annyira erős, ettől kicsit többet vártam.
A szoftverrel azonban (Logitech G Hub) tökéletesen testre (fülre) tudod szabni. A mikrofon nekem sem volt kritérium, bár játékra vettem a fülest, sokat nem használom a MIC-t.
Kipróbáltam viszont a virtuális 7.1-et is. Mind játékban, mind zenében ezt el kell engedni.
Véleményem szerint a minőség közel van az élvezhetetlen jelzőhöz.
A windowsos Dolby Atmos for Headphones-al még jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle.Összefoglalva, és úgy, hogy nincs túlzottan összehasonlítási alapom, nem bántam meg. Ár/érték arányban szerintem jó, kényelmes, a szoftvere messze veri a konkurens gyártókat, nálam az akkuidő is megfelel, valóban megvan az ígért 20 óra.
"...néha a kevesebb több..."
-
macman507
aktív tag
Ismeri valaki ezt? Roccat Elo X Stereo
https://ca.roccat.com/products/elo-x-stereo
Kényelmesnek mondják, egész jól is szól állítólag. Mikrofonja is jó.
Ami kérdéses ennél, hogy az a gumis fejpánt vajon meddig bírja? Mert ha az nagyon kilazul, akkor használhatatlan lesz kb az egész. Cserélni azt meg gondolom nem igazán lehet.
A fülpárna minősége érdekes lehet, vajon mennyi idő után kezd el szétmállani? Cserélni másikra vajon lehet?
https://www.roccat.com/collections/parts1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
PyCos
tag
Engem is érdekelne, az Alza-ban is nagyon jó árúsították.
De böki a csőrömet a Logitech G Pro X , van róla tapasztalat? Keveset találni a fórumokban róla.A kábelét lehet valahogy hosszabbítani ? 2 méter vészesen kevés.
A virtuális térhangázsú USB-s DAC cucc csak játék esetén okoz valamit, a nélkül lehetne jack-el Asus Xonar AE fülhhalgató erősítős hangkártyába dugni ?
Köszi
[ Szerkesztve ]
A térerő legyen Veletek ... és a vizeskulacs!
-
phain
tag
Sziasztok !
Van itt olyan aki esetleg tesztelte a Logitech G Pro (2 gen.) és Logitech G Pro X et ? Az érdekelne, hogy ha a mikforon nem számít, akkor csak a hangzás miatt érdemes-e rámenni az X re ?
(sima G Pro elég jó áron van most mediamarktban) -
Phobion
őstag
Ha valakit érdekel, most akciós:
-
veterán
válasz Gzula[HUN] #26370 üzenetére
Jól megrendeltem aztán, ha nagyon fos lenne 14 napig ingyen visszaküldhetem.
Azaz az emagnál 30 napig…[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz INGJOKE #26369 üzenetére
Inkább az első, bár ez a fórum nem annyira pörgős, mint a "sima" fejhallgatós. Én sem ismerem, de ennyiért látatlanban azt mondom, hogy megéri. Külföldi oldalakon 50$ körüli áron találni. Tartósságát se tudom, de a párna látszatra se a leggagyibb fajta rajta, szerintem nem fog szétesni idő előtt.
Mint ahogy korábban említettem, ennyi pénzből nem fogsz egy pár normális fülpárnát kapni vezetékkel, nemhogy fejhallgatót. Csodát nem kell várni a hangjától, de ha az is jó, akkor meg bingó.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Másik topicból ide irányítottak:
Sziasztok
Ez nem egy túl extra kérdés, meg ilyenek, de szoktam ritkán játszani stadián és ahhoz keresnék egy olcsó fülest, és a BB topicba beraktak egy Lenovo Legion H200. 6890 Ft. Ennyit megér? Ritkán játékhoz kellene, hogy közben a lakásban az asszony is tudjon edzeni és ne zavarjuk egymást.
Eddig a játék a laptop hangjáról ment ami elméletben Dollbys, de nyilván nem egy szint. Gondolom annál jobb lesz és ha felhangosítom akkor az edző hangját sem hallom? -
takessz
senior tag
Sziasztok ma nem rég kaptam egy Asus Tuf H3 vezetéknélküli fülest és van egy pici sercegő hang amikor nem hallgat az ember semmit ez mitől lehet?? illetve ez normális nem volt még sosem vezetéknélküli fülesem illetve ha nem használja az ember egy idő után stand by ba rakja magát nem tudom ez a kikapcsolható e benne valahogyan
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
válasz duronx #26364 üzenetére
Van, jack-USB változat, és most akciós. Nekem is ilyen van.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
JóGéza
aktív tag
válasz jozefgucci1 #26362 üzenetére
A hangkártya jack csatlakozón van csatlakoztatva. Ha nem akarod, nem használod. Hosszabbító és elosztó kellhet. Az enyémnél legalábbis így van. Ha azóta nem változott....
-
duronx
senior tag
válasz jozefgucci1 #26362 üzenetére
Szerintem a HYPERX CLOUD 2.ből nincs csak jack.es változat.
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
fornettisuti
veterán
Sziasztok!
Ma kaptam egy Logitech G433-t. A bajom vele, hogy gyakorlatilag, olyan halk a 3.5-ös mikrofonja, gyakorlatilag használhatatlan. Neten sok panasz van erre a dologra, de megoldást nem találtam. Van itt, olyan aki tudna segíteni?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
jozefgucci1
addikt
Srácok HYPERX CLOUD 2-nél melyik a csak jack csatlakozós változat ? Össze vissza van írkálva minden oldalon . Nekem nincs szükségem a külső hangkártyára elég csak a 3,5 jack vezeték .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
McKnight82
csendes tag
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban film és játék (film 30% 70 játék)
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
60-70 ezer, de ha van olcsobb azt sem bánom (jelenleg ASUS ROG STRIX van)
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré és zárt elsődlegesen.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos levehetö, elhajtható mind1.
Milyen hangzást vársz?
Elsődorban 5.1, de jöhet a 7.1-is
Milyen csatlakozású legyen?
jobb lenne USB, saját hangártyával
Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
alaplapi van, nem szeretnék költeni rá, (de ha van egy tuti ajánlat vehetek 1-et)
Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem, nincs jelentősége.ezeket néztem:
ez olcsobb Razer Blackshark v2 USB
drágább: JBL Quantum ONE ( de rengeteg rajta a ketyere, meg beállitási lehetőség, baszakodás, félek tőle) -
-Rolika-
senior tag
Használ esetleg valaki SS Nova Pro wireless-t?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
válasz Gzula[HUN] #26358 üzenetére
+1
Az ajánlások alapján bezsákoltam - akciós 18k HuF szállítással. Árához képest pokolian jó hang. Több jóval drágább fülest lenyom sztem. Mackie Onyx 1.2 DAC- al hajtom, észbontó, most néztem meg a Pók feje c filmet, mondjuk ennek amúgyis brutál jó a hangsávja. De zenével is, akár 320- as MP3- al, a CD- im meg új életre keltekA 3 test probléma nem megoldható.
-
Martel
csendes tag
Sziasztok,
Vezetékes/mikrofonos fejhallgatót keresek,
Fül köré illeszkedő (circumaural) kivitelt szeretnék ami tényleg kizárja a külső zajt.
A lényeg hogy tényleg körülvegye a (nem kicsi) fülemet ne rátámaszkodjon. Legyen kényelmes. Ha lehet a bőr/műbőr párnát preferálom.Alaplapi kártyával hajtanám meg, zene/film és játék hallgatáshoz.
Világítós, csilli-villi feature nem kell. Inkább zavar.
Ami fura hogy sok füles van csak 100-120 cm kábellel. Ez nekem tuti rövid. Min 150-160 cm kellene. Vagy érdemes toldozgatni?Ami eddig tetszik:
Havit H2002
ROCCAT Elo X Stereo
MARS GAMING MH4X
Mit ezekből vagy ezek helyett mit tudnátok ajánlani?A keret max 20 K ft.
Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #26355 üzenetére
Köszi, OneOdio Pro-G nagyon jó vételnek tűnik, máshol is remek árérték arányról írnak. És a zöld szín külön pont.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz mastodon #26352 üzenetére
20-25 ezer körül szokott akcióban lenni Cloud 2-es, illetve Cloud Alpha S.
Ha szűk a keret, akkor a Superlux helyett inkább OneOdio Pro-G, és vagy lecseréled a párnáját az OneOdio Pro-50-esére, vagy egy ilyenre (95mm-es kell). Volt EVO-m is, hiába félnyitott, az OneOdio meg zárt, a hang nagyjából ugyanaz a karakter, de az OneOdio jobb.
-
aktív tag
Olcsó, hang szempontjából jó headsetet szeretnék játékra (fps, minecraft), zenehallgatásra. A Superlux HD681 EVO + Zalman ZM-MIC1 duettet sok helyen ajánlják, a mikrofont akár egy dróttal száj elé vive. Alaplapi hangkártyával, most lapotopról, később egy ASRock A520M-HDV-ről meghajtva. Így 15 E Ft körül meglenne.
Mi ennek a rendszernek a gyengéje, valamint hogyan lehet USB portra kötni őket, amíg a laptopot használom?[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
HyperX Cloud II wireless és Steelseries Arctis 9 között vacilálok. PC-hez használnám és a kényelem és hangminőség lenne a fő szempont. Jelenleg vezetékes HyperX Cloud II-t használok és nagyon tetszik. Emiatt is gondoltam hogy maradok a jól megszokottnál csak vezeték nélküli formában, de közben meg amiket nézegettem a Steelseries-ről azokban nagyon dicsérték meg hát az is vonzz hogy kipróbáljak valami mást, hátha még jobban bejön mint a mostani. Valakinek van esetleg ezekről tapasztalata/ajánlása?
-
Mirman
őstag
Sziasztok !
Vezetéknélküli Bluetooth fejest keresnék játékra. TV-re lenne rákötve bluetooth-al , erre vannak csatlakoztatva a konzolok. A keret nagyjából 60k.
Mi most szerintetek a leg ajánlottabb ilyen téren ? -
Gabor777
aktív tag
(sorry, véletlenül válaszra kattintottam )
Sziasztok,Van olyan vezetéknélküli füles, amit lehet csatlakoztatni PChez és Xboxhoz is? (xbox wireless headsetet leszámítva)
Reddit és társain azt találtam, hogy a microsoft nem szereti, ha külső eszközöket akarnak csatlakoztatni a géphez...Vezetéknélküli fülest keresek leginkább PChez, nem lenne hátrány ha tudnám használni xbox series x-hez vagy telefonhoz. 40-50k lenne a keret. Egy G733at néztem ki, de ez csak PChez használható.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
azzal kellene csatlakoztatni a hangkártyához vagy a sima jack is elegendő?
"Sima jack" ami majd a headset felől érkezik az 4 pin 3,5mm jack (kombináltnak is hívják) azaz Sztereó + Mikrofon egyben.
Az összekötő/hosszabbítókábel egyik vége 4 pin jack anya aminek másik vége 2 db de már csak 3 pin 3,5mm jack azaz Sztereó + Mikrofon külön-külön.
Az Y elosztó hova menjen? Gondolom az egyik a center és a másik?
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
3-as jó választásnak tűnik a felsoroltak végett.
3-as support Dolby Digital és Windows Sonic melyben aktíválható a térhatású hangzás.Prime ugyanúgy sztereó mint a 3 és nincs semmilyen támogatása.
Amiben jobb lehet a 3-hoz képest az a mikrofon (ClearCast) esetleg hogy a Pro driverét kapta (Hi-res 10–40,000 Hz) ami cserébe halkabb -6dB, nehezebb a headset, rövidebb a kábele és drágább.Szerk:
Pro is sztereó (nagyon ritka a sokhangszórós fejes, szinte nincs is de ha mégis találsz azt horror áron) de DTS Headphone:X v2.0 surround sound támogatása van.
Viszont ugyanaz a kábele mint az 5-nek.[ Szerkesztve ]
-
Gurat
csendes tag
Sokat keresgéltem,olvastam a pc-hez mindenhol usb megoldást mondták/mutatták és konzol esetén jack.
Ha usb-re dugnám úgy felesleges lenne a hangkártya amit meg inkább használnák. Anélkül meg a program szerintem sem megy. Szóval inkább az Artic 3 lenne a jobb megoldás, felesleg lenne többet költeni miközbe se a chatmix nem lenne használva se a hangkártya ellenben elmenne még 1 usb foglalat.
Az 5 feletti sorozatok meg annyit nem nagyon szeretnék költeni és ahogy ráolvastam azok csak stereo fejhallgatók. Prime vagy pro például.
Prime-rol van valaki aki használ ?
Milyen?
Én találtam szar infót és 7.1-es vagy tényleg sztereo.Egyenlőre a 3 a nyerő de a prime még kérdéses.
Köszi
-
Kr0
csendes tag
Sziasztok!
Egy Sennheiser epos gsp 602-t szeretnék leváltani vezeték nélkülire, tudnátok valami hasonló szintüt ajánlani?
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Mulitplayer játékok,fps
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
100-150k környéke
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
vezetéknélküli
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
Gsp 602-t váltanék le hasonló szintüt
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Mindegy
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
-
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Legyen kényelmes .Előre is köszi.
-
zodo
nagyúr
meg hogy az 5 az usb-c de rá tudom közni a hangkártyára mivel van hozzá gyárilag átalakító ezt jól láttam?
Nincs USB-C csatlakozója az 5-nek!USB -> Chatmix aminek kábelén nem tudom milyen típusú csatlakozók vannak.
(headset main-ként jelölik)Talán a Chatmix-et kihagyva a main kábel + dobozban lévő 4 pin jack <-> main átalakító kábellel + egy 2 x 3,5mm jack Y elosztóval működhet.
Viszont nem tudom mennyire fontos a PC és USB-s kapcsolat a gyári szoftver használatához de feltételezem hogy csak azon keresztül tudod regisztrálni/elérni a szoftvert!5 vagy Pro használók talán segítenek mert nekem csak 3-om van, jack-el és szoftver nélkül.
Különben filmeket is ugyanúgy élvezheted mint a zenéket.
-
Gurat
csendes tag
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Első sorban film és zene (kettő együtt kb 95% a maradék 5 játék)
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Tudnátok ajánlani 25-35 között illetve egy másikat 35-40 között?
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré és zárt elsődlegesen de ha van jobb javasolt azt is kérlek jelezzétek.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Lehetőleg nélküle. Ha van jobb aminek van mikrofon abban az esetben ha betolható vagy leszedhető jöhet
Milyen hangzást vársz?
5.1 illetve 7.1
Milyen csatlakozású legyen?
Jack
Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Sound Blaster Audigy Rx
Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nem, nincs jelentősége
Nézegettem az Arctis 3 illetve 5-öt is, a gyári szoftver a különbség ha jól láttam amivel a DTS elérhet meg hogy az 5 az usb-c de rá tudom közni a hangkártyára mivel van hozzá gyárilag átalakító ezt jól láttam?
Illetve még annyi lenne a kérdés hogy ti mennyire használjátok akár a fejhallgatókat filmekre?
Használható, hasznos beszereni?
Persze tudom egy jó hangfal vagy erősítő+hangfal szett jobb megoldás, de nincs erre hely (meg a szomszédok....) ahol ezt ki tudnám alakítani így a fejhallgató marad jelenleg .
Köszönöm
G -
zodo
nagyúr
válasz MaddeNNNN #26334 üzenetére
RGB-t ne hagy ki.
Különben igen, nagy vonalakban ennyi.Arctis 3 és 5 kompatibilitás részt fusd át mert ott van a legtöbb eltérés.
5-hőz jár egy 3,5mm jack adapter is pl. mobilhoz.
3-nak nincs gyári szoftver támogatása míg 5-nek igen, amivel lehet babrálni szeneket, EQ-t és gondolom a DTS Headphone:X Surround is ezen keresztül érhető el. -
MaddeNNNN
őstag
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok!
Új fülest szeretnék, a régim megadta magát.
Single- és mulitplayer játékok, főként fps de vegyes felvágott(autóverseny,tps), youtube
30-35k környéke
vezetékes, csak gép előtt használnám
circumaural
mikrofonos
nincsenek nagy igényeim. ha online fps-t játszok meg tudjam különböztetni honnan jön a hang
Jack és USB is megfelel.
ASRock B550 Steel Legend alaplapi hangkártya ami egy Realtek ALC1220
A mostanim egy Zalman ZM HPS-600. Bejön a hasonló forma ezzel a külön fejpánttal.Amiket néztem:
SteelSeries Arctis 3 ~27k~
SteelSeries Arctis 5 ~35k~
Logitech G PRO X ~32kAmi még fontos lenne, az a hosszú kábel. A mostanim 235cm ami pont elér hozzám az asztali elrendezésem miatt. A két SS 300cm, viszont a Logitech G PRO X kábele csak 200 cm, de talán elegendő.
Meghallgatok más ajánlásokat is, köszönöm szépen előre is!
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Tiensin
csendes tag
Sziasztok!
Sennheiser 600GSP-m tönkrement, így szeretném lecserélni, csak fogalmam sincs ,hogy mire. Néztem az MH751-et ,de most tudásához képest drága. Esetleg valami hi fi plusz modmic is érdekelne, de a lényeg az ,hogy mindenképp zárt kialakítású legyen.
Játék és elektronikus zene
Max 50K.
Vezetékes.
Circumaural.
Mikrofonos (akár modmic)
Minőségi stereo, játékokban kellő térhatással.
Jack
SB X3
Mindegy.Előre is köszi.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Ukraan
aktív tag
Üdvözletem!
Új fejhallgató kiválasztásában szeretnék segítséget kérni.
Eddig egy Xbox Wireless Headset-et használtam, Xbox Wireless Receiver-en keresztül a laptopomra kötve. Valamilyen probléma lépett fel a vevővel, nem működik a fejhallgatóval sajnos...
Emiatt szeretnék egy új fejhallgatót vásárolni. Mindenképp dedikált Atmos-os lenne a cél, mivel az nagyon sokat dobott filmeken/játékokon az előző szettemmel (van Dolby Access-em). RGB-s pompa nem létszükséglet, megvagyok nélküle. A gépemet,.így a fejhallgatót is kb. 70%-ban tartalomfogyasztásra (Netflix, Prime Video, HBO Max) használom,.a többi játék.
A jelöltjeim:
- Corsair HS80 (itt az RGB számomra felesleges extra, illetve a kétféle szükséges extra szofver nem tetszik annyira),
- Plantronics RIG 800 LX (ez nem tűnik rossznak, a márkát annyira nem ismerem),
- Astro A50 XBOX Edition (ha mindem igaz, csak ez Atmos-képes, a PS verzió nem. Itt az ár ami kicsit ütős,.de hosszú távra tervezem beszerezni).
Számomra egyelőre a Plantronics a befutó. Jókat olvastam róla, illetve árban pont a kettő másik között van.
Egyébként most egy Turtle Beach Recon 500-am van egy Sharkoon DAC-al.a gépre kötve. Viszont amint a fentiekből is kiderül, főként vezetékmentes megoldás érdekelne.
Még egy fontos infó: Németországban vásárolnék az Amazon-on.
Köszönöm!BÚÉK!
-
-FreaK-
veterán
válasz -FreaK- #26326 üzenetére
Találtam egy ilyet emag-on, ehhez mit szóltok?
eSHARK ESL-HS5 KUGO-V2 Gamer fejhallgató USB, 2m kábelA hangminőség meg a fícsörök helyett inkább az anyagminőség / tartósság lenne a fontosabb.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Kizárólag MS Teams-en megbeszélés külföldi kollégákkal (tudom, nem gamer téma, de ez a legmegfelelőbb topic)
Főnök azt mondta nézzek ki két jó headset-et, de nyilván nincs tisztában az árakkal, szóval legyen 10-20e Ft között, jobb ha az alacsonyabb határhoz van közel.
Vezetékes
Cirkum, zárt
Mikrofonos
Sztereó
USB
USB miatt mindegy
A céges felhasználás miatt kifejezett előny a szolíd, világítás nélküli kinézet.
Ami kellene viszont, hogy kapható legyen itthon, céges, számlás beszerzés lesz.[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
Mikrofonos fejhallgatóm vezérlő áramköre megadta magát, több kábelnél elengedett a forrasztás.
Visszaforrasztás után viszont a jobb oldal nem szól, csak ha egy másik forraszdudorhoz érintem a kábelt, ami viszont nem azonos színű kábelhez vezet.
A kérdésem az, hogy ez a megoldás okozhat-e bármilyen zárlatot, hibát a későbbiekben?You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
andersen32
csendes tag
válasz Gzula[HUN] #26316 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
nova001
senior tag
sziasztok
játékra keresek fejhallgatót újonnan. Pc és xbox kompatibilis kellene hogy legyen és mikrofonos.
max 30000 lenne rá.
Tudtok ajánlani valamit ? -
Gzula[HUN]
addikt
válasz andersen32 #26315 üzenetére
Philips SHP9500 + V moda Boom pro, vagy valami hasonló mikrofon. Lehet, picit túl van a kereten, de szerintem megérné.
20ezerig nagyon nyitott sincs, max az Omnitronic SHP-600 (más néven ISK HF2010), nem hogy mikrofonos is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
andersen32
csendes tag
Sziasztok,
Mikrofonos fejhallgató vásárláshoz kérek tanácsot:
80% Online meetingek (Zoom, Teams, Google Meet - normál beszélget) 10% hangalámodás oktatási anyaghoz, 5% zenehallgatás, 5% játék
Szeretnék kérni javaslatokat két árkategóriában:
- 20 ezer forintig
- 21 és 30 ezer forint között(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
Fül köré illeszkedő (circumaural). Inkább nyitottat keresek (tehát nem baj, ha bejön egy kis zaj, de ne szoruljon a fejemre)
Mikrofonos
Stereo
Jack
Integrált laptop hangkártya
Nem világítson / villogjon, színben klasszikus fekete / szürke (hiszen főleg online meetingekhez kell). Tartós legyen, ne kelljen 1 év után kidobni / szervizelni
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
HyperX Cloud Alpha Red - 19990Huf
HyperX Cloud Alpha - 28290HufMi a különbség a kettő között?
Egyik sem felbontott termék. -
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Hely híányában az asztalomra kellene egy fejhallgató állvány egy Hyper X Cloud II-höz. Valakinek van esetleg ajánlása?
Előre is köszönöm.
-
zodo
nagyúr
válasz taknyí #26308 üzenetére
Szia!
5 esetében hogy jött ki a "jobb basszus" ?
Koppra egyezik, minden paraméterük."DTS Headphone: X v2.0" nem tudom, semmit nem szoktam térhangzásban hallgatni.
Annyira nem vagyok jártas a témában mert mindig alaplapi kártyát használtam.
~ 1 éve mikor az Artcis 3 -at vettem ,akkor lett az első dac-om is. HRT microStreamer
Aztán jött a Sound Blaster X4 mert előbbi nem kezel mikrofont valamint ennek szoftverével eléggé személyre szabható a hang akár a térhangzás is.
Így kb. van egy 5-öm, rgb nélkül és madzagon logó chatmix nélkül, némi szoftveres extrával.Neked kell dönteni mit szeretnél!
Arctis 3 jack csati, sallang mentes és akár belső-külső kártya vagy dac jó lehet.
Dac-ból kevés ami a mikrofont is kezeli!
Tipp: Dac topikArctis 5 usb csati, rgb chatmix és gyári szoftver amit nem ismerek hogy mit enged babrálni.
Usb csati végett gondolom itt is korlátozott a kártyák vagy dac vadászata.Gyártó oldalán épp akció van de nem csak headsetekre, igaz nem olcsóbb mint itthon.
5-re ugyan nincs akció csak 3, prime és pro-ra. -
vaakuum
addikt
válasz taknyí #26307 üzenetére
Ebben az az érdekes, hogy én rufuszban néztem fülest, ott még vásárlás előtt kibontották nekem, fel is próbálhattam. Kicsit macerás volt, mert nem magamnak néztem, mondtam nekik, ha a célszemélynek nem lenne jó, akkor másnap visszahoznám.
Persze azonnal ők is azt mondták, hogy nem cserélhető, mert egészségügyi termék, és ha felbontották és volt valakinek a fején... Mondom ok, itt van a fejemen, és nem is biztos, hogy megveszem ???
Szerintem ez csak annyi, hogy le akarják rázni magukról a cserélés lehetőségét, kevesebb macera. Megoldás? -> nem kell ott vásárolni.
Egyébként ha ez ennyire komoly lenne, akkor a hülyenemvagyok vagy zöldemberkés boltban sem lennének kiállítva töméntelen mennyiségben a fülsesek."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
taknyí
senior tag
Szia szerinted arctis 5hoz ragaszkodjak, a picit jobb bass es a DTS Headphone:X v2.0 bizgeralja a fantaziam, vagy maradjak a 3as szerianal, es sz@rjam le a szivatast. Inkabb valami hangkartyaba ruhazzak be akar belso, kulso karira, vagy dac cuccra. Maga a fules nagyon bejon, jo a hang, kenyelmes, ha. Mit javasolsz koltseghatekonan.
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
taknyí
senior tag
válasz ®abstract® #26306 üzenetére
Minden szavaddal egyet ertek, ez nem per nap volt, hanem hazavittem kiprobaltam, majd masnap visszvittem elallasra. Tudod az az erdekes, hogy ahogy ittak a Mediam, PlayIT en meg utanna jartam Alza Emag bontott, kiprobalt termekeket arul ugyanabbol a fulesbol amit en is vettem fulet korbeolelo. A jogszabaly nem olyan hogy igy ugy ertelmezem a sajat kedvem szerint kirom a weblapra osz josag van. Ha egeszszeget veszelyeztetne, vagy higieniai kockazata lenne akkor mar reg lecsaptak volna ezekre az uzletekre. Raadasul nekem nagyon bejott a cucc SteelSeries arctis 3 es ugy gondoltam, hogy meg adok plusz 9 ezret az 5os szeriaert. Tehat nem hasalok el, megtartom az nem ketseg patent, kedvelem, de egyszerubb lett volna valtani, mint meghirdetni eladasra, de elvbol vegigviszem az ugyet....
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz taknyí #26302 üzenetére
engem is megszivattak ilyen higeniai termek cimszoval amikor egy 30E ft os logitech vezetekes fejhallgatot visszavittem par napon belul (hibas volt a termek egyebkent) aztan amikor hatarozottan leptem fel utana csak visszakaptam a penzem.igaz mondtam is nekik,ha emiatt nem veszik vissza akkor fogyasztovedelem-ezutan sima lett
ennyi erovel mobiltelefonra is mondhatjak,hogy higeniai termek,de az mar a pofatlansag hatara lenne..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
taknyí
senior tag
Sziasztok
Olvastam, hogy nehanyan elalltak a vasarlastol, megy vissza a fejhallgato. En vettem egyet az AQUA ban aznap kiprobaltam, masnap vittem vissza es elhajtottak, hogy ez a kivetelek koze tartozik. A jogszabaly ezen reszere hivatkoznak
e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
A honlapukon nevesitik is, de nekem valami santit....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
- Eladó új Kingston MV2 2TB - PCIe 4.0 NVMe M.2 (36.000 Ft)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest