Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crymric
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete sajnos az Asus Strix Pro-m szinte teljesen megadta magát 6 év után. Még működik, csak letört az egyik fele és a gombok egy része nem funkcionál
Gyors review olvasgatás és nézés után beszereztem egy Steelseries Arctic Nova 7-et. Azt hittem, hogy ezzel újra le lesz a gond a következő sok évre. A füles remek, minőségi darabnak érződik, tiszta a hangja, viszont számomra a Strixhez képest rettenetesen laposan szól. A Steelseries GG sonar szoftverben beállítgattam sávokat, de így sincs sehol sem az előzőhöz képest. Ha esetleg van valakinek tapasztalata a Strixel és ismer valami hasonlóan hangzó fülest, annak szívesen fogadnám az ajánlását.
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Média fogyasztás, főképp játék.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
60-130 között. Minnél kevesebb.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélkülit preferálom, de a vezetékes is megteszi.
(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos ha lehet, de nélküle is megvagyok.
(6) Milyen hangzást vársz?
Minnél jobbat
(7) Milyen csatlakozású legyen?
jack
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Nincs hangkártyám (De gondolkodni kezdtem egyen, szívesen fogadok ajánlást erről is)
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Ne legyen ledes, rgbs, rózsaszín.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
F.B.I.
veterán
válasz Ben.93 #26797 üzenetére
Azért a 32 ohm mellett, alaplapival is lenni kellene hangerőnek (egy sima konzol kontroller kimeneten is 50% hangerőn is jó) de már vannak külső kis [DAC erősítők] ez az egyik legolcsóbb normális.
Hátha benéz PC -ben jártasabb kolléga.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Ben.93
tag
válasz F.B.I. #26795 üzenetére
Köszönöm az ajánlást.
Ezzel kicsit kapcsolatosan szeretném megkérdezni, mivel egyáltalán nem vágom a témát, hogy az eddigi fejhallgatóim amik voltak (mind 10k alatti), igencsak halkak voltak PC-n, hiába tekertem fel a hangerőt ahol csak tudtam maxra.
Egy jó fülesnek jónak kell lennie egy alaplapi hangkártyával, vagy nem árt valami kiegészítés? Sajna a VGA-m pont beleér az alatta lévő PCIe foglalat helyére, ahová gondolom hangkártyát lehetne tenni
-
STC Speed
őstag
HyperX Cloud II fülpárnát hol lehet garanciáztatni? Valaki írta régebben, hogy e-mail írása után küldtek egy új fülpárnát postán. Megvan valakinek?
-
F.B.I.
veterán
válasz Ben.93 #26794 üzenetére
Én még nem is hallottam róla de ugye akik írtak, elég jó véleményt adtak. Próbáld meg, online rendelés, nem vesztesz semmit, max visszaküldöd. Mondjuk a 64 Ohm miatt, lehet halk lesz mobiltelefonon.
Arctis NOVA 1-et tudok még ajánlani ebben az árban.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Ben.93
tag
Sziasztok!
Egy másik topikban egy kedves fórumtárs a OneOdio PRO-G fejhallgatót ajánlotta az elég szűkös megadott keretemre.
Eléggé megtetszett ez a fejhallgató, de úgy döntöttem kicsit emelem a keretet és a Trust GXT-414 (20k körül van)-et néztem ki helyette, a tartósság jegyében.
Főleg gamerkedésre és zenehallgatásra lenne, nem vagyok egy ínyenc, a lényeg azért ne legyen "dobozhangzása"
Mikrofonra szükségem lenne, illetve hogy PC-re, mobilra is egyaránt ráköthessem. Alaplapi hangkártyám van (Gigabyte H410M).
Mennyivel lenne jobb választás a Trust, esetleg van ebben az árkategóriában még jobb választás?
Köszönöm előre is!
-
zodo
nagyúr
válasz sunnyside #26790 üzenetére
Szerintem próbáld meg ha van ilyen a játék topikjában feltenni a kérdést.
Neten keresve sokan így vannak a problémával, talán csak játékra jellemző ahogy olvasom.
Megoldásként a gyártó szoftverében kell/érdemes az eq-al játszani.
Nagy vonalakban: Szuper mélyeket le, magasakat fel, talán ezt-azt kikapcsolni.
Rákeresel és tuti megtalálod az ajánlásokat. -
sunnyside
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Logitech X Pro Wireless fülhallgatóm. PUBG-ban a lépéseket alig lehet hallani, viszont a lövések fülsüketírőek. Van valami ötlet a beállításra, szinte mindent próbáltam már. -
F.B.I.
veterán
válasz Gzula[HUN] #26788 üzenetére
Ez jó, néztem én is anno de egyszerűen akkora fejem van (meg lehet még egy pár embernek) hogyha ezt is ráteszem a pántra, már nagyon húzza felfelé a fülpárnát (nálam maxon volt a Hyperx is).
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz F.B.I. #26787 üzenetére
Fejpánt kopásra van más megoldás is. Nem annyira igényes, mint a teljes csere, viszont olyan fejesekre is használható, amihez nincs utángyártott cucc.
Én "megelőzésre" is használom.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz csikosdapro #26785 üzenetére
Egy másik Arctis Pro, jah, gyártó oldaláról.
Írtam egyébként ha másként gondolnád.
Más strapabíróbb márkát nem tudok ajánlani, mert itt a legegyszerűbb cserélni a kopó alkatrészeket. Hyperxnél most forraszgatnom kellett, hogy egy fejszivacsot cseréljek….és az is eltörik ha a gyerek kicsit “erőszakosabb”.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz csikosdapro #26785 üzenetére
Nézz szét a gyártó oldalán, még tartanak az akciók.
-
csikosdapro
tag
válasz csikosdapro #26784 üzenetére
Jah és kábeles, Nem wireless
-
csikosdapro
tag
Sziasztok.
Érdekelne egy STRAPABÍRÓ headset, jó minőségű mikrofonnal és hangminőséggel, olyan játékot játszok online, ahol lényeges a hang minősége és a hang eredetének behatolása...
Kislányom kifordította az arctis pro-mat, (tudom, nem előírásnak megfelelő használat), de az elejétől kezdve olyan érzésem volt, hogy el fog pattanni, most bekövetkezett, egy fakötésű alátéttel még a fejemen marad, de szerintem már nem sokáig...
Circumaural érdekelne, jelenleg alaplapi hangkártyával, sztem 60 felé nem nagyon mennék árban -
F.B.I.
veterán
válasz Redneck #26782 üzenetére
Érdekes, a Hyperx is flexibilis, napjában többször tekergettem (családdal beszéltem) de nem adja meg magát, pedig már 2 éves.
Én az ebayről rendelnék hozzá, a legolcsóbb megoldás egy tesztre. A többi komolyabb termék drága és vezetékes (Vmoda).
-
F.B.I.
veterán
válasz Redneck #26780 üzenetére
Megmondom őszintén szerintem itt a Zalman Micen kívül nem sok tapasztalatot fogsz tudni olvasni a témában?
Egyébként fizikálisan xart be a mikrofon vagy gyenge minőségű (bár én úgy emlékszem semmi gondom nem volt vele anno)?
[ebay esetleg] itthon nem nagyon van hozzá, mármint jó áron, ismert oldalról.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Redneck #26776 üzenetére
Az egy wireless cucc (volt régen, szerettem), talán vennék hozzá egy Hyperx mikrofont de a speciális csatlakozó vég miatt nem biztos, hogy bele fog menni.
[Ilyenek] vannak még de nem tudom milyen a te fejeseddel használva az érzékenység.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Van egy SB Tactic3D Rage fejesem. Jó állapotú de a mikrofonja egy fos, és cserélném. Milyen jackes mikrofont tudnátok ajánlani hozzá? Olyan kéne ami nem csíptetős, hanem a gyárihoz hasonló.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Bajgunar
aktív tag
Ugyan ezt az utat jártam én is végig. Nekem roccat nem tört így el csak a medusa.
Merem ajánlani, hogy átvedd kollegától a roccat-ot.
Nincs, s nem is lesz (szerintem) többé real 5.1-7.1 füles. Amíg van, lehet kapni, ajánlom bezsakolni.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Dot
őstag
Helló!
Szeretnék találni egy analóg, real 5.1-es fülest, ha még létezik.
Játék.
Mondjuk azt, mindegy csak legyen
vezetékes, de ha a másik fajtából létezik, az is érdekel
Fül köré, de ha a másik fajtából létezik, az is érdekel
Mikrofonos
valódi 5.1
jack
Sound Blaster Audigy Fx
strapabíró, valódi 5.1Sajnos a jelenlegi (2.) Speedlink Medusa 5.1-emen már több a ragasztó mint a műanyag. [kép] [kép]
Kicsit visszaolvastam, az utolsó ajánlás a Roccat Kave. 2 medúzám között volt ilyenem is, de nem adott olyan élményt mint a Speedlink. Igaz ez kb, 7 éve volt, nem tudom változott-e azóta. Illetve el is tört az is. [kép] (ez után váltottam vissza a medúzára - már ekkor is csak használtan találtam)Köszönöm!
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
macy
addikt
Srácok, akinek Arctis 7-ese van, milyen a mikrofon? Nálam egy hulladék. Használhatatlan, halk, akadozik. Nem is próbáltam eddig, mert van egy külön mikrofonom, de ez így elég gáz.
Mindjárt megnézem az 5-ös mikrofonját is.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Sonkaharcos #26764 üzenetére
Majd egy beszámolót ha megjött és van kedved!
-
F.B.I.
veterán
válasz Sonkaharcos #26760 üzenetére
Én ezt a [Corsair HS80] - at ajánlanám. Nézz teszteket róla. Nekünk volt itthon vezeték-nélküli, szerintem a legjobb mikrofon, amivel eddig találkoztam.
-
Sonkaharcos
csendes tag
Sziasztok!
6+ éve használok egy eBayről rendelt 6000 forintos kínai headsetet (Kotion Each G2200), és a mai napig hibátlannak tartom azt leszámítva, hogy a párnái ennyi idő után már nem az igaziak.
Párna vásárlás helyett viszont úgy gondoltam itt az idő egy upgrade után nézni, de minél többet olvasok tovább a témában, annál jobban bizonytalanodok el, hogy mire is lenne szükségem.
A legfőbb probléma amit tapasztaltam, akármilyen neves gyártótól is nézek headsetet, hogy a mikrofonok minősége egyszerűen vállalhatatlan. Mindenki írja, hogyha jó mikrofont is akar az ember, akkor inkább nézzen külön fejhallgatót+mikrofont, de egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy amíg ennek a 6000 forintos headsetnek kristálytiszta mikrofonja van, addig a legtöbb népszerű headsetnek mintha 2005-ben ragadt volna a hangja.
Egyik fő prioritás tehát egy vállalható mikrofon lenne, ha létezik ilyen.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék, zene, Discord (PC)
70 000 (indokolt esetben akár több is)
Vezetékes
Fül köré
Mikrofonos
Ti biztos jobban tudjátok mennyire létezik-e vagy nem 7.1, úgyhogy rátok bízom
USB
Alaplapi integrált(?) (USB-s headsetnél ez nem számít, right?)
Csak megemlíteném itt is, hogy egy tiszta mikrofonnak nagyon örülnék. -
F.B.I.
veterán
Fiamnak van 1-1 konzolhoz - PC-hez, nekem van egy xboxhoz, ami most megy a PC-hez, a 7X meg X-hez. A kábeleseket nem szoktuk kihúzgálni, mert általában hamarabb megadja a kontroller csatlakozója.
-
macy
addikt
Megint akció van Steelseriesnél.
-
optical_test
csendes újonc
Sziasztok,
Cooler Master MH752 gamer headset-em van, ami USB csatlakozós. Tanácsot szeretnék kérni - milyen USB anya - jack apa csatlakozót vegyek hozzá, hogy az Xbox kontrollerébe be tudjam csatlakoztatni?
Ilyen találtam, de ezt Apple Ipod-hoz javasolják, ez jó lehet?
https://zonacomputers.hu/product-details/akyga-usbapa-to-jackanya-ak-ad-24-atalakito-adapter-kabel
-
senior tag
Ez nem túl biztató. Én hétfőn rendeltem azt írták hogy mára vagy jövő hétfőre ideér de még az se látszik hogy feladták volna.
A weboldalon írták hogy technikai problémáik vannak és hogy több csomag is nyomkövetés nélkül megérkezett. Remélem az enyém is meg fog hamarosan.Youth hides the key to salvation
-
Khadris
csendes tag
Sziaszok, olyan fülest keresek, aminél hatékony a zajszűrés a beszédre, van esetleg ilyesmivel tapasztalatotok? Jó hangú, kábeles, over ear fejhallgatót szeretnék, ami melóban egész nap hordható, de a legtöbb, amit próbáltam, a magasabb (női) beszédhangokat valamennyire átengedi. Tudtok ajánlani valamit?
-
ssj81
aktív tag
Sziasztok, van vkinek Corsair Void Elite fülese? (Nem a 7.1-es elvileg)
Egy HyperX Cloud Core-ról váltanék, érdemes?[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
xeno
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #26728 üzenetére
OK lehet fullba nyomtam ... Csak hát térhatású füllesek a topic, lehet eltévedtem?
A lényeg ha szeretnél füllhallgatón olyan élményt ami egy jól akkusztikailag jól kezelt szobát szimulál emellet térhatást is ad játékokhoz, filmekhez akkor ez egy jó megoldás lehet.
Legegyszerűbb meghallgatni a demókat:
0. Minden hangprocesszálás kikapcs a hangkártyán, dolby, dts, windows sonic (mert különben nem lesz jó az élmény.)
1. Füles fel.
2. hallgassátok meg ezeket:
https://www.redscapeaudio.com/pages/previewHa minden klappol akkor azt kell érezned mintha nem füllesből jönne a hang hanem előtted és körülötted lévő hangfalakból.
Én pl így játszom nekem sokat ad az élményhez.
-
xeno
csendes tag
Sziasztok,
Sokat küzdöttem, a 7.1 es 5.1-es hangzással. Kipróbáltam több megoldás gondoltam megosztok egy kis tapasztalatot hátha másnak jól jön. Ugye a legtöbb füles HRTF segítségvel állít elő térhatást. Előljáróban van némi hangmérnöki tapasztalatom, dolgoztam akkusztikailag kezelt stúdiókban komoly monitor hangfalakkal illetve itthon használtam proaudio spatial megoldásokat. (Waves NX + Headtracker illetve DearVR)
Hasonló megoldást kerestem gamingra, fülleses mozizásra.
Tesztelt cuccok:
Dolby Atmos HeadphoneDTS Headphone
Super XFI (Creative hangkártyák sajátai.)
Steelseries gg sonar
Spatial Soundcard
Immerse Hive
Out of your Head
Redscape audio
TLDR:
Redscape audio for the winner!Fontos, szempont volt, hogy úgy működjön, hogy virtuális hangkártyaként lássa windows (mint a gg sonart) így ne csak a windows spatial api-t használó játékok tudják meghajtani.
Maximálisan ajánlom mindenkinek érdemes meghallgatni a site-on lévő demókat akár csak a sztereókat is, sajnos trial verzió nincs de van 15 napos moneyback guarante. Amúgy ahogy néztem a fejlesztő a Redspawn-nál vezető audio programmer és hát a HRTF modellje meg a szobaakkusztika szimulációja fantasztikus.
Ja és headtracker is van dologhoz ahhoz még nem volt szerencsém de elvileg hozza majd a postás majd beszámolok róla. (Waves NX-nél nekem segített a headtracker keveréshez.)
Itt van két review a cuccrol:
https://www.head-fi.org/threads/redscape-audio-software-and-headtracker.953389/
https://audiophilestyle.com/ca/reviews/redscape-3d-audio-for-headphones-review-r879/Már dobtam is neki egy levelet, hogy ez nem csak gamingre hanem proaudio felhasználásra is ideális és javasoltam neki egy két dolgot remélem megfogadja! (Pl AutoEQ eredmény import csv-ből. )
Amit még érdmes belőni, hogy még jobb legyen az élmény a fülesnek beállítani a kompenzációs EQ-ját.
Erre van a Redscapeben egy 10 sávos parametric EQ amivel tökeletsen ki lehet tekerni az AutoEQ project álltal bemért füleseket. Több mint 4000 van itt bemérve, közte lesz a tied is. keresd meg az oldalon itt: https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/resultsJó magam egy AKG K702 és egy K240 mkII és egy sony wf 1000xm3 hajtok a dologgal mindegyik füllesen tökéletesen vizsgázott.
Filmekre és zenére is zseniális pedig van itthon egy Dali szettem SVS mélynyomóval és komolyan mondom ezzel a füleses megoldással is hidegrázós filmet nézni zenét hallgatni.Még egy szubjektív toplista a megoldásokról minőség szerint:
1. Redscape
2. Out of your Head (nagyon szépen szól ő is, de bugos nem nagyon működik win10 alatt elvileg a fejlesztő dolgozik rajta.)
3. Super X-fie (Creative X3 X4 kicsit sok a szobahang nem testreszabható.)
4.Immerse Hive (van trial de előfizetős a termék)[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Összekaphatnák magukat a Steelseriesnél, a weblapjuk szerint még fel sem adták a 7+-t amit egy hete rendeltem.
-
Ketrin.22
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Szeretném a barátomat meglepni karácsonyra egy fejhallgatóval, viszont elképzelésem sincs, hogy melyik lenne jó. Általában a fejhallgatót a játék mellé szokta használni szóval a kényelem az első szempont gondolom A mostani fejhallgatója egy Acer Predator volt.
Esetleg tudnátok ajánlani valamit? Nem szeretnék nagyon elszárnyalni az árával, ha lehet akkor olcsóbb de még nem rossz kategóriákat keresnék. -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami olcsó "gamer" headsetet? Eddig egy trust GXT 322D-t használtam, csak tönkre ment. Viszonylag meg voltam vele elégedve, mert egész kényelmes volt, viszont a mikrofonja elég gagyi volt.. Van 10-12k ig valami értelmes alternatívája?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
wrongduke
aktív tag
válasz F.B.I. #26708 üzenetére
és KaitouP #26707
Köszönöm az ajánlásokat!Ezeken nekem is megakadt a szemem. Járt a kezemben egy Could II vezetékes és ahhoz képest, hogy az én 2015-ben vásárolt Could fejhallgatóm jobban szólt, még a mikrofonja is messze jobb. Mindössze ez tart vissza tőle, de Could Core áll legközelebb hozzám. Továbbá félek a sistergés, sercegéstől. Számítok rá, hogy van és el is fogadom, viszont nem mindegy mennyire. Értem itt mindegyik vezetéknélkülire. Ezért vagyok bizonytalan melyik lenne a jó.
Van esetleg amiket még számításba lehet venni?
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
F.B.I.
veterán
válasz s4hu|SyD^ #26712 üzenetére
Kábelek nélkül, nálam nem minden áron (mondjuk én már csak konzolon nyomom). A vezetékes Hyperx a legkényelmesebb (100 kg, nagy fej, szemüveg) az Xbox Wireless viszont fél óránként igazításra szorul.
A Corsair HS80 megint nagyon kényelmes, az Astro belépők is már (de ott drága a fül párna csere vagy nem lehetséges).
A Steelseries Arctis Prime most pár nap után már olyan kényelmes, mint a Hyperx, csak jobban szól.Szóval, nálam, inkább a kényelem. Ha pihenő nap van és a család sincs itthon, megy 8-10 óra is, ne nyomja a fejem.
Én PC mellett is erre szavazok, bár aláírom, már nagyon jók a vezeték-nélküli fejesek….sőt.
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz F.B.I. #26711 üzenetére
Értelemszerűen ha 100-120 euroért is odaadják akkor nem veszem meg 180-ért. De ez csak türelem és szükség kérdése. 120-ért jó a HS80 Wireless, 180-ért nem vettem volna úgy hogy van/volt másik működő headset.
Még így sem, hogy elégedetten használom. Az a 20 óra használat 1 töltéssel picit kevés amúgy. Az a legnagyobb baj szerencsére. 1-2 teljes hét / töltés szuper lenne, de mivel használható töltés közben így olyan whatever. Szuper jó végre kábelek nélkül lenni. Már csak a billentyűzetem kábeles, de azneg úgyis hátra fut.[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
F.B.I.
veterán
válasz s4hu|SyD^ #26710 üzenetére
Azért nem olyan rosszak, ezért az árért és nagyobb füllel rendelkezőknek, kényelmesebbek is lehetnek.
KaitouP Várni kell ha nem sürgős….hátha. Vagy esetleg [Corsair] ?
Van itt aki elégedetten használja, nekem is tetszett.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz F.B.I. #26708 üzenetére
Ezt most magamnak is megnéztem, de nem tudom... igazából belenyúltam volna valami újba, a Steelseries vonz egy ideje és jó kezdés lett volna a 7+, de ennyit nem áldoznék rá. Elfogadnám a Nova 1-el járó kompromisszumokat is ideig-óráig, de nem tudom, hogy egyáltalán előrelépés lenne (akármennyire is) egy Cloud Alpha után.
Jó lenne akár valami félúton a Nova 1 és az Arctis 7+ között, de nem igazán tudom, hogy van-e ilyen (vezetékes és nélküli egyaránt).
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
F.B.I.
veterán
válasz KaitouP #26707 üzenetére
+1 bár így már húzós és a Hyperx után picit szorosabb is lesz.
Esetleg egy wireless Hyperx?
[Hyperx Cloud II wireless]
vagy az olcsóbb
[Hyperx Cloud Core Wireless ] ?[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz wrongduke #26706 üzenetére
A korábban fentebb ajánlott Steelseries 7+ pont visszaugrott az eredeti árára, így 80K, szóval ha nem sajnálod érte akkor jó lehet.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy HyperX Cloud utódját keresem.
Játék PC-n, PS4-en.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
80 000 Ft(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélkülit tervezek elsősorban.(4) Fül köré illeszkedő (circumaural) vagy fülre ülő (supraaural)?
Fül köré illeszkedő.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.
Stereo(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi, Asrock B85M Pro4, de van Sound BlasterX G1 is.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Egerem, billentyűzetem logitech, G PRO X környékén nézelődtem, de nem vagyok elkötelezett."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
F.B.I.
veterán
válasz Meridius11 #26700 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a problémázás a FÜLhallgatókkal megy, érthető okok miatt. Nekem simán visszavettek PCLandben fejhallgatót, indoklás nélkül.
-
macy
addikt
De jó hogy megrendeltem tegnapelőtt a 7+-t, vége az akciónak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest