-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexton
tag
válasz s4hu|SyD^ #26136 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni a Blacksharkról, nem hallottam még.
Arctis 7 tipikus "gémer füles" hangolás, kb az 1000 forintos kínai cuccok szintjén van, van, akinek ez bejön.
Logitech Pro X Wirelesst sem hallottam.
GSP370 jó, ténylegesen jó üzemidő, elég "lapos" hangolás, szóval FPS játékra alkalmas, nem nyomja el a basszus a léptek zaját.
Bár nem is ettől lesz valaki profi játékos, a professzionális e-sportolók is minden féle promózott vackokat használnak. -
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26141 üzenetére
Tegnap több review-ot is megnézem, és a Cloud 2 illetve Flight S között nem nagyon van érezhető különbség a hangzás tekintetében (vagy rossz vidiket néztem), annak tükrében meg lehet a Flight jobb választás...főleg mert idehaza olcsóbb.
Ami azért is vicces, mert eredetileg a Cloud 2 tán 10 dodoval olcsóbb ..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26143 üzenetére
Ez jogos. A (többek között) bőrborítás sokkal minőségibb érzetet kelt, és az is.
Képek alapján kicsit "gagyinak" is hat a Flight S, és joggal feltételezhető hogy nem elég strapabíró...viszont ezt itt érdemes megnézni.
Pár seccel korábban a CLoud 2-t is nyűzi, és valóban "rugalmasabb", de átlagfelhasználásra valszeg a Flight is elegendő...ha nem, ott már felhasználói probléma vanEgyébként még én is vacillálok a kettő között, de az a Qi charge nagyon birizgálja a fantáziámat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26145 üzenetére
Nekem van egy dupla Samsung Chargerem amin töltöm a telót, meg az órát, illetve az órának is van külön. Én imádom ezt a technológiát...rettentő kényelmes.
A Flight S pont fekete fehér
Egyébként meg gondolj arra hogy ha a fejeden van, úgyse látod ...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26147 üzenetére
Már kicsit több mint 2 éve van meg a Cloud 2, de ha 3szor belőttem a 7.1et akkor lehet sokat mondok
Egyébként most várok picit, hátha kari előtt kapna egy 20%ot valahol. 32-33K körül már szuper kis vétel lenne szerintem..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26153 üzenetére
Közben meg is érkezett, és próbálgatom is ahogy lehet!
Első benyomásaim a következőek..
HyperX Flight S (csak hogy kereshető legyen)
Kicsit féltem a Cloud 2 után (mert az nagyon kényelmes nekem), hogy talán ez itt ott nyomni fog, de nagyon kellemeset csalódtam, mert MÉG kényelmesebb mint a Cloud 2. Méginkább körbeöleli a fülem ami nekem hatalmas pozitívum. Nem vagyok se zenész, se semmi, de én minőségbéli különbséget nem tapasztalok. Kipróbáltam most felváltva a kettőt ugyanazokkal a zenékkel, és nem hallok különbséget, szóval akinek a Cloud 2 minősége megfelelő, az ebben sem fog csalódni.
Mivel az egyik legfontosabb érv számomra a vezeték nélküli töltés volt, így természetsen azt is kipróbáltam. Vettem hozzá (szintén alzán) egy Baseus Cobble Wireless Charger-t, amit azonnal le is teszteltem. S21 Ultra, Galaxy Watch 4 classic, és a Flight S is kapásból töltődik rajta. A kis visszajelző led (a töltőn) villogni kezd ha valamit tölt. Nah itt viszont kis csalódás, ugyanis az égegyadta világon semmi sem jelzi (mármint a headseten) hogy most töltődik-e vagy sem. A szoftverben sem lehet nyomon követni, ugyanis azonnal megszakad a kapcsolat a fejessel, amint töltőre kerül, így maximum úgy lehet megnézni hogy töltöd X ideig, majd bekapcsolod, és megnézed a szonftverben...más módja nincsen neki, legalábbis ezalatt a kis idő alatt nem jöttem rá.
A hangerőszabályzó is hibátlanúl szuperál, de ezzel is van egy kis gond. Ugyanis ha teszem azt nulláról indítom a hangerőt, és a fejessel felveszem 16-ra, majd a windowson (egérrel) feljebb veszem valami miatt, akkor azt a fejes nem "rögzíti", így mondjuk simán előfordulhat hogy később a fejesen ugyan leveszed a hangerőt nullára, ám még mindig szól, mert a windowsból +4re raktad. Persze lehet leljebb tekerni (nullán), és akkor teljesen elnémúl, de a visszajelzés akkor is vicces. Persze ha csak a headseten variáljuk a hangerőt(és miért ne tennénk), akkor hibátlan, csak mint érdekességképpen jegyeztem meg.Továbbá ott vannak még a baloldali programozható gombok. A "programozást" a szoftverrel kb 3 másodperc alatt meg lehet csinálni, szóval totál "Hülyebiztos", senkinek nem fog nehézséget okozni. A felfele, a bal, és a jobb gomb tökéletesen teszi a dolgát, de az alsó picit furább. Gondolom ott az arcod puhább, mert azt erőteljesebben kell megnyomni hogy érzékelje. Ez is abszolút szokható, vagy ha alulról megtámasztod egy másik újjal, akkor sincs gond, csak ez is egy érdekesség.
Összességében nekem nagyon tetszik. Dizájn szempontjából is bejövős, és ugyan képeken kicsit bazárinak tünt nekem, egyáltalán nem az. Hatótávolsága 5-6 méter simán van (messzebb nem mentem), szóval a lakásban kb bárhova elmehetek vele.
Konklúzió..40K-t nekem nagyon megért, és tudom ajánlani mindenkinek, aki unja a tyúkbelet, és vállalható minőséget szeretne nem aranyáron! Tökéletes aranyközépútnak túnik...
Az akkuról majd még beszámolokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz s4hu|SyD^ #26180 üzenetére
A virtuális térhatás gagyi...de ha egyszerre 4 füles van a fejeden, az már "fizikai" 7.1.
Ugyanis 4X2 = 7+1 / mindkettő 8
Szívesen elmagyaráztam..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz s4hu|SyD^ #26556 üzenetére
Ja és az kimaradt, hogy nem lenne baj, ha könnyebb és kényelmesebb, mint az aktuális Corsair HS40. Tudom a kényelem egyéni a súlya ennek viszont 375g. Szemüveget nem viselek és a fejem sem nagy.
Valamint a színben tudok kompromisszumot kötni, de persze jó lenne fehér.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
F.B.I.
veterán
válasz s4hu|SyD^ #26564 üzenetére
Wirelessben Corsair HS80 volt nálunk, az hibátlan volt. A Steelseries Arctis 7 is jó volt. Csodákat nem kell várni egy vezetékeshez képest de a szoftver általában sokat segít.
Logitech G435-ről nézegettem pár tesztet, nagyon könnyű cucc, mikrofonban nem a legerősebb sajnos. Azzal tennék egy próbát vagy az általad irt Cloud 2 wireless.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz s4hu|SyD^ #26629 üzenetére
Megjött a fehér-szürke wireless Corsair HS80. Első benyomások:
- Szép elegáns.
- Viselését még szokni kell, de nem nehéz a fejpánt tartásának köszönhetően.
- Ég és föld a kényelem a HS80 vs HS40(vezetékes) között a HS80 javára, viszont kicsit szorosabb, mint gondoltam. Extrém nagy fülűeknek valószínűleg nem jó, meg kell nézni a fül és a párna méretét ha ilyet akar valaki.
- Nem műbör/bőr, ami számomra jobb is mivel mindig lefoszlott a műbőr, roppant idegesítő. Viszont cserébe kicsit melegít. (vagy szintén csak szokni kell és a másik is ilyen)
- iCue szoftver és a Dolby Atmos feltéve. Vannak jó EQ-k minden mennyiségben és alkalomhoz, valamint elegentő testreszabhatóság.
- Szerintem rettentően jól szól, nem vagyok szakértő. HS40-hez képest kb. 2x hangosabbnak hallatszik. Olyan 70%-ra le is kellett vennem zenénél.
- Mikrofont még nem próbáltam.
Egyelőre elégedett vagyok. Akkuidő kiderül még. Van auto kikapcsolás pont most derült ki míg ezt írtam."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
F.B.I.
veterán
válasz s4hu|SyD^ #26710 üzenetére
Azért nem olyan rosszak, ezért az árért és nagyobb füllel rendelkezőknek, kényelmesebbek is lehetnek.
KaitouP Várni kell ha nem sürgős….hátha. Vagy esetleg [Corsair] ?
Van itt aki elégedetten használja, nekem is tetszett.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz s4hu|SyD^ #26712 üzenetére
Kábelek nélkül, nálam nem minden áron (mondjuk én már csak konzolon nyomom). A vezetékes Hyperx a legkényelmesebb (100 kg, nagy fej, szemüveg) az Xbox Wireless viszont fél óránként igazításra szorul.
A Corsair HS80 megint nagyon kényelmes, az Astro belépők is már (de ott drága a fül párna csere vagy nem lehetséges).
A Steelseries Arctis Prime most pár nap után már olyan kényelmes, mint a Hyperx, csak jobban szól.Szóval, nálam, inkább a kényelem. Ha pihenő nap van és a család sincs itthon, megy 8-10 óra is, ne nyomja a fejem.
Én PC mellett is erre szavazok, bár aláírom, már nagyon jók a vezeték-nélküli fejesek….sőt.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
xeno
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #26728 üzenetére
OK lehet fullba nyomtam ... Csak hát térhatású füllesek a topic, lehet eltévedtem?
A lényeg ha szeretnél füllhallgatón olyan élményt ami egy jól akkusztikailag jól kezelt szobát szimulál emellet térhatást is ad játékokhoz, filmekhez akkor ez egy jó megoldás lehet.
Legegyszerűbb meghallgatni a demókat:
0. Minden hangprocesszálás kikapcs a hangkártyán, dolby, dts, windows sonic (mert különben nem lesz jó az élmény.)
1. Füles fel.
2. hallgassátok meg ezeket:
https://www.redscapeaudio.com/pages/previewHa minden klappol akkor azt kell érezned mintha nem füllesből jönne a hang hanem előtted és körülötted lévő hangfalakból.
Én pl így játszom nekem sokat ad az élményhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Star Wars Outlaws teszt
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest