Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    válasz BBéci #6111 üzenetére

    Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataid. Én mondjuk ezt a hatást még a túlmisztifikált IMAX moziteremben sem éreztem az Avatar esetében. Így aztán persze otthon sem reméltem sokkal többet.
    Alapvetően nem is volt szempont a 3D otthonra, de ezt a TVt sikerült megvenni, adott benne a 3D, gondoltam megpróbálom akkor már a lehető legjobban kiaknázni ezt a lehetőséget.

    Csak utólagos érdeklődés szintjén, ha érdekes lett volna egy ilyen 3D hatás, amit leírtál, melyik megjelenítőt javasolnád 47"+ kategóriában max 180ezerig? Mert azt én is tapasztalom, hogy 3D-ben a Sharp nem túl erős, a Philips (amit még kiszemeltünk), az pedig passzív volt.
    Egyébként a szavaidból azt veszem ki, hogy 2D-re sem javasoltál volna Sharpot - mi volt vele a gond? És mit ajánlanál a fentiek alapján? Mert amúgy a felhősödést és a fapados menüt leszámítva én nem bántam meg. Gyönyörű színei vannak, nagyon szép tiszta képe, Digi HD sport és természet csatornái pedig számomra kiváló minőséget nyújtanak.

    De amúgy a kérdés továbbra is inkább az, hogy van-e bármi remény, hogy ezt a korábban vázolt hatást meg tudom szűntetni, de legalább mérsékelni, javítani? Vagy törődjek bele és próbálja mélvezni így, ha már ezt vettem? :)
    Most egy darabig még biztosan nem fogom a HTPC-t céleszközre cserélni, már csak azért sem, mert nincs digitális bemenet a PC hangfalszetten (nincs külön erősítőm). Apránként igyekszem kiépíteni valami elfogadható rendszert, sok kompromisszummal :B

    [ Szerkesztve ]

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák