Új hozzászólás Aktív témák
-
balbekk12
tag
válasz donceleger8 #4198 üzenetére
Akkor majd csekkolom otthon ezt az összekötős megoldást? Elképzelni sem tudom,hogy hogyan és milyen kábel kellhet hozzá?!
-
donceleger8
őstag
válasz balbekk12 #4195 üzenetére
Mindenképpen belül kell összekötni, már ha össze kell egyáltalán!
De szerintem ezzel a kártyával nem fog menni a BD ISO, szerintem nincs támogatva ilyen szinten.
Itt egy lista a támogatott nVdida kártyákról.
És ahogy BBéci is írta, ezekkel az újabb kártyákkal már a hanggal sem lesz nehéz dolgod.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
BBéci
legenda
válasz donceleger8 #4194 üzenetére
Az én gépemben nVidia kártya van és semmit nem kellett összekötni ahhoz, hogy hang menjen ki a HDMI-n. Ez talán a 4 évnél régebbiekre volt érvényes,de az ATi-kra is. itt a fórumon olvastam akkoriban erről rengeteg hozzászólást. Az újabbak mindegyikében van hangchip. Sok HTPC-be nem is tesznek hangkártyát, mert felesleges.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Kabel15
aktív tag
Egyébként ha van egy filmem aminek a menüjében lehet állítani 2D-3D-t. Akkor a 2D ugyan olyan minőségü lesz mintha egy olyan BR lemezem lenne amin csak 2D van?
Szóval tegyük fel:
Hobbit BD50 3D ISO
Hobbit BR BD50
Ugyan az lesz az élémény 2D ben?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
balbekk12
tag
válasz donceleger8 #4194 üzenetére
A kártyám: XpertVision GF9600GT 512MB, DDR3, 256bit, TV-out, 2DVI (PCX)
Nem tudod, hogy ezen ,hogy kell?
Kívül kell összekötni a hangkártyát meg a videókártyát?
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Az ATI kártyák alapból támogatják a HDMI kábelen keresztüli hangkimenet, míg az nVidia esetében szükséges egy plusz kábel amivel össze kell kötni magát a vga-t az alaplapi hangkártyával. Ráadásul több féle ilyen kábel is van, nem biztos, hogy mindegyik jó mindegyik típusú vga-hoz! Unokatesómnál pontosan ez volt a baj, amikor próbáltuk összehozni nála a hangot.
Továbbá a 3D támogatása is alap az ATI esetében, nem kell hozzá további szoftver, sem plusz állítási lehetőség!
Szóval az ember vesz egy ATI kártyát, belerakja a gépbe, megfelelően feltelepíti és utána csak elindítja a filmet. Ez egyszerűbb, legalább is számomra.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
BBéci
legenda
válasz donceleger8 #4192 üzenetére
Hogy az nVidia lenne bonyolultabb? Szerintem inkább az ellenkezője igaz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
donceleger8
őstag
válasz balbekk12 #4184 üzenetére
A 3D beállításra már kaptál választ, a hangot meg valószínűleg a jobb alsó sarokban található hangerőre jobb klikk, majd lejátszóeszközök és ott tudod kiválasztani, hogy HDMI output. Legalább is AMD kártyánál így van ez, nVidia esetében bonyolultabb is lehet a dolog.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
BBéci
legenda
Nem fapados, mert lehet PC-ről is kiváló minőségben lejátszani filmeket. De vannak hardveres és szoftveres követelmények, amiről például Regger fórumtárs tud mesélni.
Még valamit tudnod kell: a Samsung ES6030 nem képes full HD 3D megjelenítésre!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
m3gtr
senior tag
-
R3nts
senior tag
Most akkor tényleg szeretném nagy tisztelettel megkérdezni: ha egy erre alkalmas PC konfigurációról 1.4 HDMI-vel küldöm ki a tv-re (eh6030 40")1080p/24-re képes BD lejátszó szoftverrel ( PDVD13U ) az ISO BD253D ill. ISO BD503D-t , akkor az egy asztali BD lejátszóhoz, vagy egy normális mediabox-hoz képest fapados minőséget produkál...????
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
-
balbekk12
tag
válasz donceleger8 #4158 üzenetére
Köszi! Lecsíptem iso-ban:
a Hansel.and.Gretel.Witch.Hunters.2013.3D.MVC.TrueHD.HUN-HDEvo
Power DVD 13-mal indítom és a TV-n nem 3D-ben jelenik meg! (hdmi kábellel csatlakoztatva)
Kell még valamit állítgatni?
Ja és még valami, a szám.gép hangszóróit használja, hol tudom átállítani,hogy a TV-jét használja??? (NVIDIA beállítások vagy windows hangok??) -
BBéci
legenda
válasz Bandesz18 #4180 üzenetére
A 3D élményhez, a lenyűgöző térhatáshoz kell a sok apró részlet, amit csak a full HD 3D biztosít, a felezett vackok nem. Ez a saját tapasztalatom.
-
Chalez
őstag
Resident Evil : Retribution, Life of Pi, Madagascar 3, How to train Your Dragon, Finding Nemo, Monsters INC, The Hobbit, Avatar...
Mind mind számomra remek 3D-s filmek voltak, tudtam őket élvezni. Csak jó beállítás szükséges hozzá, megfelelően közel ülni a TV-hez, stb...
Tény, hogy az örök fanyalgóknak semmi nem jó. De aki az arcába jövő dolgokat szereti....nézze meg a Life of Pi-t.
Vagy pl hamarosan jön a GRU2. A 6 éves kislányom a moziban majdnem elkapta a lufikat, amik a végén "jöttek ki" a vászonból...
Szóval nincs lefutva az a 3D.
Még egy tény, mivel van összehasonlítási alapom, a passzív 3D TV képe sokkal kellemesebb a szemnek, mint az aktívé, de mindkettőt meg lehet szokni.
Nem muszáj 3D blu-ray lejátszó, ha van 3D képes médialejátszód. A médialejátszó sem muszáj, ha van egy erősebb hardvered, mondjuk power DVD-vel felruházva. Mind a háromféle variációval elérhető a legfullosabb 3D hatás.
Ezek SAJÁT vélemények!![ Szerkesztve ]
-
Bandesz18
tag
Most olvasgattam visszafelé és javítsatok ki ha rosszul értelmeztem vmit: külső 3d-s lejátszó a minőség miatt fontos egyébként tudok nézni "arcba kijövős" filmet csak minőségileg nem lesz tökéletes!Illetve olyan filmet kell beszereznem amit úgy is csináltak meg, hogy felém is jöjjön, mert nem minden film ilyen!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Bandesz18 #4172 üzenetére
Érdemes a full HD-hoz igazítani a nézési távolságot. Inkább tűnjön kicsit vacaknak az SD, de a 1080p-t lásd olyannak, amilyen gyönyörű és részletes valójában, ne maradj le semmiről, hiszen nem véletlenül vettél full HD tévét.
-
Kabel15
aktív tag
Köszi! Akkor lehet benevezek egy Madagaszkár 3 ra. Mondjuk már láttam. De az már rég volt és nem is 3D.
Ezek az ismeret terjesztők mennyire jók? Sok tengerit találtam. Meg van pár űr kutatásos. Azok nem olyan jók?Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Crytek
nagyúr
válasz Kabel15 #4161 üzenetére
Sammy kalandja 1-2, Madagaszkár 3 ban is sok volt a kijövő dolog. Jégkorszak 4 be is volt de itt ha jól emlékszem nem olyan sok.
Avatar -t elég sokan istenítették hogy milyen jó 3d-be ,hát számomra gyenge volt ,mert nem igen találkoztam kijövő cuccal.
Next PC Upgrade: 2022
-
Bandesz18
tag
Elolvastam a cikket érdekes és tanulságos volt! Azaz igazság, hogy a legtöbbet én SD minőségű csatornákat nézek persze van hd csatornám is csak kevés (van ami eltűnt, van egy kis gondom a beállításokkal, de ezt már egy másik topicban megbeszéltem) és hát a méret miatt az előző tv-mnél szebbnek láttam, persze a hd csatornák illetve médialejátszóról nézett filmek gyönyörűek.
-
BBéci
legenda
válasz Bandesz18 #4170 üzenetére
2,3 méterre simán jó egy 55 colos TV és cseppet sem tűnik nagynak. 3D nézéséhez még 10-15 százalékkal közelebb érdemes ülni, mint 2D-nél.
-
Bandesz18
tag
Nem a tv lejátszóját használom van külön médialejátszóm (nem 3d-s)! Sajnos előzetesen nem informálódtam a 3d-s tartalmak után és most rájöttem, hogy kicsit bonyolultabb mint gondoltam. Amúgy köszi a cikket, tanulságos! Én a 42col-t 2-2,5 méterről nézem, előzőleg 37col-os tv-m volt.
-
Kabel15
aktív tag
Szerintem ha valakinek van egy valamire való PC je. Mondjuk 3 éves ami azért jól össze van rakva. Ugyan azt elérheti mint egy lejátszóval. És nem kell költenie 40-50e FT ot. Én biztos nem költenék lejátszóra. Sőt szerintem egy Laptop is le tudja játszani a sima 2D HD filmeket amik BD50 ek. 3D-t nem valószínű. De 2D szerintem lejátszható.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
BBéci
legenda
válasz Bandesz18 #4164 üzenetére
Magától értetődő, hogy a legjobb képminőséget külső lejátszóval érheted el, az a világ legdrágább és legjobb tévéjére is igaz. Miből gondoltad, hogy a tévékbe épített egydolláros chip ugyanannyit tud, ugyanarra képes, mint egy 40-50000 forintos, vagy netán félmilliós lejátszó?
-
BBéci
legenda
válasz donceleger8 #4157 üzenetére
Ha nem úgy látnám, ahogyan kellene, nem tudnék 3D tévéket és vetítőket tesztelni. Nem erről van szó. A Plazma TV és a Házimozi erősítő... topikokban a többség már leakadt a háromdéről, esetleg havonta megnéznek egy filmet, míg 2D-ből akár kéttucatnyit.
Nem kizáró ok a szemtengelyferdülés, erre van példa a családomban.(#4162) Bandesz18
Egyetlen szóval nem mondtam, hogy a tévédben van hiba és azt sem hiszem, hogy valóban nagy lenne. Olvasd el ezt a cikket a nézési távolságokról![ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Ez a térhatásra nem teljesen igaz. Én egy sima pendrive-ra másoltam fel az LG 3D-s bemutatóját, ami az áruházakban kiállított TV-ken is megy, Half OU-ban és ott tényleg látszik, hogy mit lehet a 3D-ből kihozni. Sokkal inkább a lejátszott filmtől videótól függ ez, mint attól, hogy hány százezres a TV.
-
Kabel15
aktív tag
Mondjuk én gépell fogom összekötni a TV-t. Valamilyen külső lejátszó kell mivel a legjobb minőségü filmek azok BD50 ISO ban vannak. Azokat pedig a TV-k nem nagyon támogatják. De az, hogy kimászik e neked a körös kiscsaj a tv ből vagy sem. Az nem azon fog múlni hogy BD50 vagy mkv. Maximum ha MKV ban nézed akkor 10 fekete pacából fog álni a kiscsaj. Ha BD50 akkor meg 1millio. Jó ez persze túlzás.
-
Kabel15
aktív tag
válasz Bandesz18 #4162 üzenetére
Az arcba jövős film, szerintem a felvétel minőségétől függ nem a te TV-d től. Ha egy film ben nincsenek arcba jövős jelenetek akkor azok szerintem se MKV se ISO se BD50 se passiv se aktív 3D tv-n nem fog kimászni neked.
-
Bandesz18
tag
Akkor erre a 3d-s tv-re kicsit ráfaragtam, bár a mélységérzetes film számomra nem volt rossz,de most így olvasgatva nem sok esélyem van arcba jövő film nézésére! Tudom előbb kellett volna tájékozódnom, mint tv-t venni,de hirtelen jött ajánlat volt a tv! Lehet eladás lesz belőle, amin amúgy is gondolkodtam a mérete miatt (kicsit nagynak érzem)
-
Kabel15
aktív tag
És animációs filmek közül melyik ami jó 3D?
Kungfu Panda 2? Cars? Jégkorszak?
Hobbit egyébként jó 3D ben? Vagy az Avatar 3D?
Blu-ray.com on vannak fent értékelések. De amiket itt írtok azok nem teljesen tükrözik az ottani véleményeket.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
donceleger8
őstag
Mint mondtam, vannak gyenge alkotások e téren! Amúgy a kedvencem közé tartozik az Avengers film, de valóban idegegesítő, hogy kihagyták ezt a ziccert! 31 évesen én imádom a meséket, nincs ezzel semmi baj!
Amit most várok, az a Tűzgyűrű c. film! Remélem ott nagyon ütni fog a 3D!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Crytek
nagyúr
válasz donceleger8 #4157 üzenetére
Én úgy vagyok vele,hogy aminek csak "mélysége" van az nekem oká*ék f*s nem 3D-s.
Nekem az olyanok tetszenek csak ahol valóban érzem hogy 3d mert az arcomba jönnek a dolgok és ezek sajnos csak a mesék és lassan 30 éves fejjel uncsi már a sok mese.A legfelfoghatatlanabb 3d-s film amit valaha láttam az az Avangers. Amit abból ki lehetett volna hozni apám harc hegyek atomnagy gépszörnyek és 0 ismétlem 0 kilogo cucc a filmben
-
donceleger8
őstag
Nem vagyunk egyformák, neked nem jön be, vagy nem látod úgy ahogy kellene. Sokan jönnek be a boltba kipróbálni, valaki azt mondja nagyon jó, más meg azt, hogy neki nem érdekes és nem is látja, hogy 3D lenne. Persze nincs szemtengelyferdülése, mert az ugye alapból kizáró ok, egyszerűen nem érzékeli úgy mert nem érdekli, vagy mert egyszerűen nem akarja, hogy érdekelje. Nekem nagyon tetszik, én maximálisan látom a 3D-t, persze vannak kevésbé sikerült változatok, de akkor is látható a különbség. Nekem ugyanúgy tetszik most is, így kb a 20. film után, mint az első alkalommal. És szerintem sokan vannak még így.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
balbekk12
tag
Üdv Urak!
Én teljesen új vagyok a 3D világában (TV). Szóval némi infót szeretnék gyűjteni! Vissza olvastam hozzászólásokat, de nagy a képzavar a fejemben!
Kérdés,hogy milyen formátumban érdemes nézni 3D filmeket! A szám.gép. van összekötve (hdmi) a TV-vel (LG LA690S) ill. a külső HDD is megoldható! -
BBéci
legenda
Igazad van, éppen ezért, másfél éve teljesen hidegen hagy a 3D. Csak a tesztfilmjeimet, pontosabban annak részleteit nézem meg a kapott készülékeken, egyébként magasról teszek a háromdére. Nem értem, mit esznek rajta az emberek. Bár, amint elmúlik az újdonság varázsa, a többség ugyanúgy áll hozzá, mint én. Sehogy.
-
BBéci
legenda
válasz Bandesz18 #4149 üzenetére
A legjobb térhatást frame packed filmekkel érheted el, de azokhoz külső 3D-s lejátszó, vagy PC kell. Olvass el legalább száz hozzászólást, volt erről szó!
-
Bandesz18
tag
Sziasztok. Vettem egy Lg 42la6130-as tv-t! Eddig még csak egy 3d filmet sikerült rajta megnéznem, de annak inkább mélységérzete volt. Külön kell figyelnem, hogy melyik az a film amelyik felém "hasít ki" a tv-ből?
-
BBéci
legenda
A képminőség nem lesz jobb, ahhoz plazmatévét kellene venned. Viszont látni fogod azt, amiért kitalálták a full HD-t: az apró részleteket.
-
BBéci
legenda
3 méterre42 colos full HD TV is felesleges, mert nem lehet rajta akkora távolságból megkülönböztetni a 720p-t a 1080p-től.
Vagy közelebb kell ülni, vagy sokkal nagyobb tévét kell venni. Nem egyszerű, de attól még ezek tények.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Mekkora a tévéd, 70 colos? Csak azért, mert 3 méterről akkorán érdemes 3D-t nézni. A 42 colosok ideális nézési távolsága 150-160 cm!!!
[ Szerkesztve ]
-
joco52
tag
válasz donceleger8 #4141 üzenetére
Oké Köszi ez van! Üdv!
-
BBéci
legenda
Az OK, hogy a tévé átvált, de a passzív 3D technológia hátránya a felezett felbontás. Az optimális nézési távolságból zavaróan látszanak az üres, képtartalom nélküli sorok.
-
BBéci
legenda
-
joco52
tag
Szia! Sok tapasztalod van a 3D full hd filmekkel, azt kérdezem Tőled,hogy van R6S-lejátszom,és LM tv-m.
Az R6S legújabb fw-je, 3D full hd-t ad ki a HDMI-re,mikor ISO full hd 40-50gb-os a filmet nézek. A tv automatikusan rögtön 3D-re vált.Ez már szerinted igazi full 3D? A tv képe gyönyörű,jobb mint a felezett 3D-jé.
Üdv! -
BBéci
legenda
válasz szoszo75 #4128 üzenetére
Ez van, ha nem tetszik, ne olvasd el a hozzászólásaimat! Nem kötelező.
De amint láthatod, sokan osztják a véleményemet és bottal sem piszkálják meg a mókolt, butított, felezett felbontású mkv-kat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Gabesz87 #4121 üzenetére
A filmek mozivászonra készülnek, nem a tévék 16:9 képarányához igazodnak és úgy kerülnek Blu-ray lemezre. De ugyanez volt a helyzet a DVD korszakban. Vannak kivételek, de azok csak erősítik a szabályt. Sokkal kellemesebb, életszerűbb a 2,35:1 arányú kép és azt a legtöbb ember nagy ívben letojja, hogy a tévéjén alul és felül vannak fekete csíkok.
(#4122) szoszo75
Nem kellene ostobaságokat firkálni és személyeskedni![ Szerkesztve ]
-
m3gtr
senior tag
válasz szoszo75 #4122 üzenetére
Én is csak azokat nézem, pc ről és nem kell hozzá milliomosnak lenni. Igen is xarra sem valók ezek a mókolt vackok. Csak sokan fogalmuk sincs hogyan lehet lejátszani a BD 25-50 ISO-t és inkább szedik ezeket az 8 gb-s mkv-kat mert az kevesebb helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
Gabesz87
veterán
válasz Dave567 #4120 üzenetére
És ezek kitöltik a TV képernyőt, vagy mozivászonszerűek, alul felül fekete sávval? Mert a múltkor mondjuk úgy, "beszereztem" egy BD25-ös full HD-s filmet (igaz, nem 3D-s), és meglepődtem, hogy mozivásznas volt, holott azt hittem, majd mekkora élmény lesz teljes képernyőben egy eredeti BD-s anyag.
-
BBéci
legenda
válasz Gabesz87 #4116 üzenetére
Azzal a készülékkel csak a felezett felbontású, mkv konténerbe csomagolt 3D filmeket tudod lejátszani, eredeti, full HD, frame packedet nem. Arra csak a 3D-s lejátszók képesek.
Amikor sok "igazi" 3D film után tavaly nyáron belenéztem egy SBS-be, 5 perc után kikapcsoltam. Egyértelművé vált, hogy soha többé nem vagyok kíváncsi felezett vackokra. Guminőhöz tudom hasonlítani. Akit az kielégít, egészségére, szíve joga.[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Én kicsit fogalmi zavarban vagyok a topic témáját illetően. Nekem van egy F6400-es TV-m, és egy Asus O!Play HDP-R1 lejátszóm (nem mai csirke, de tökéletes elégedettséggel használom). A lejátszóval hálózaton keresztül játszom le a gépen lévő 3D filmet, és gond nélkül tudom nézni 3D-ben. Akkor nem értem, mi is az új 3D képes médialejátszók előnye. Vagy annyiban rejlik a varázsuk, hogy ha USB-ről, vagy vinyóról etetem 3D-vel, azt is képes lejátszani?
Csak én azt hittem eleinte, hogy nem fogom így tudni lejátszani a 3D-s filmeket, csak laptopról összekötve a TV-vel. -
BBéci
legenda
Egyrészt nem kell szaladgálni, a szállítás díját is a garancia fedezi, másrészt nem mindenféle forrásból származó készülékre adják meg a plusz 3 évet, akárcsak a Samsung tévék esetében. Erre már sokan ráfáztak.
-
Crytek
nagyúr
Ahol én vásárlok helyi bolt ott mindenre 1 év garit adnak. Azért kérdeztem ezt a regelési lehetőséget hogy még él-e mert akkor az 1 év után él az a 3 a regelés miatt.
-
Crytek
nagyúr
Valakinek van ilyen lejátszója Mede8er MED600X3D?
Találtam olyat a neten hogy 3 év garit vállalnak rá ha regelem xy oldalon .Ez még él vagy már nem és ha igen mire az a 3 év mindenre vagy csak kimondottan szoftver stb?
-
BBéci
legenda
A szemüvegesség - szerencsére - semmit nem befolyásol, ha 3D-ről van szó. A sokszorosan felezett felbontás már gáz, de attól még nem szabadna szellemképesnek lennie.
-
BBéci
legenda
Nem az a megoldás, hogy olyan távolról nézed, ahonnan már minimálisra csökken a térhatás. 50 colos képátlójú tévét (csak a viszonyítás kedvéért írok ekkorát) 1,8-1,9 méterről érdemes nézni, akkor tényleg az események közepén érezheted magad. A beállításokat és a lejátszót kell optimalizálni.
-
Crytek
nagyúr
3D-re a prometheus film jó nagy szar választás. Mert semmi "a tv sikjából kijövö" dolog nincs benne sőt még a mélység érzet is gyökér.
Sammy kalandja mesét nézd meg eddig best ever amit valaha láttam.
Rendes nem animációsat nem is tudok mondani mert mindegyik vér gyenge ilyen téren. A mesék a legjobbak.Next PC Upgrade: 2022
-
sch_a
addikt
Passzív. Igazatok van, köszi. Ha hátrébb megyek és pontosan szemben a TV-vel nézem, úgy, hogy nagyjából a képernyő közepének magasságában van a szemem, úgy tényleg jó. Csak hát ez a hátrébb, már inkább 4, mint 3m. Azért próbálgattam közelebbről, mert a TV-n is azt írja, hogy kb. 2m-ről lesz a legjobb, de akkor ezek szerint mégse. Furának még mindig fura, de lehet csak meg kell szoknom, hogy nem ugyanazt látja a két szemem.
Azt a videót próbálgatom rajta, amit az áruházakban is lejátszanak a bemutató darabokon. Az tényleg látványos. Nincs régóta meg a TV, csak pár filmbe belenéztem, meg a Prometheust néztem meg 3D-ben, de ilyen térhatást még egyik filmben sem láttam. A Prometheus is olyan volt, mintha csak két sík lenne egymás előtt.
Jaj, még valamit kérdeznék tőletek. A beállításoknál látok ilyet, hogy 3D nézőpont. Azt kell állítgatni? Nem igazán jöttem még rá, hogy mit csinál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Assassin's Creed: Origins
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PHILIPS 55PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Adam Audio D3V fekete 1 hónapos!
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- PHILIPS 50PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest