Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dgyuri0123

nagyúr

válasz Szokratesz71 #11807 üzenetére

Ja, elfelejtettem még valamit, hogy konkrét választ is adjak az egyik kérdésedre. Nincs Zidoo-m, de majdnem vettem. Aztán azt vettem észre, hogy mindig van valami nyűg velük. Egyszer ez nem megy, máskor meg más nem megy, aztán itt ott nem kadenciahelyes, illetve nem mindig megy elsőre az sem. Magyarán : ha veszek egy lejátszót 60-300e forintért, elvárom az atomstabil működést és kifogástalan képminőséget. Nos, mivel az atomstabilitás és a kifogástalan képminőség is messzinek tűnik a Zidoo (Realtek) számára, így inkább kívárok, hátha egyszer sikerül nekik. Ezzel szemben az általad mélységesen lenézett Amlogic kínai boxok jobbak minden tekinetben. Nem tökéletesek azok sem, de lejátszás, képminőség, kadenciahelyesség, feliratok kezelése, általanos stabilitás stb. tekintetében köröket ver szinte bármire. Ennyit a "csóró gyerek" hasonlatodhoz. Attól nem lesz valaki követendő példa, mert mondjuk sokszázezerért vesz valamit, ami nem is működik tökéletesen, ahelyett, hogy abszolút értékben gondolkodva költené a pénzét olyan eszközökre, amik valóban jók. Ezt hívják sznobizmusnak. Mikor nem a végeredmény számít, hanem, csak hogy jó drága legyen. Aztán kit érdekel, hogy egy 40 dolláros dobozka is leveri, mint vak a poharat. Inkább tagadjunk és cinkeljünk másokat, mert az (a kivagyiság jegyében) úgyis trendi manapság.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

• dgyuri0123

nagyúr

Jobb lett volna, ha csendben maradsz. Én vagyok a bunkó ? Ki szólta le a másik erősítőjét? Talán én? Szóltam én hozzád a legelején ? Nem! Akkor mi a francot kötekedsz velem? Nekem vannak kisebbrendűségű komplexusaim, mikor egy 40 dolláros lejátszó emlitésétől is ki vagy akadva? Kizárólag azért írtam a te saját Zidoo fórumodba, mert kutyázzátok azt, ami nem Zidoo, miközben a kis kínai box mindent szarrá ver maga körül. Igen, korlátolt sznob vagy komám. És még egyszer ne merészelj így hozzám szólni, mert nem őriztunk együtt libát a mezőn. Én eddig nem személyeskedtem. Elmondtam, hogy a Dali nem jó párosítás Primare mellé, ennyi. Hol van itt a személyeskedés? Szemben azzal, hogy te folyamatosan pocskondiázol engem, sértegetsz és lecsórózol. Amit művelsz, az botrányos. Sajnálom, hogy ilyen emberekkel kell egy levegőt szívnom. :(((

djpundro: most legalább tudjuk ki vagy valójában.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

• djpundro

aktív tag

"Eddig is csak azért említettem meg, hogy NE csak lózungokat puffogtatva beszéljek mellé úgy általában arról, hogy egy ilyen kis sz@r kínai box, mennyire jól tud illeszkedni egy 2 milliós láncba is, mert nem 1, hanem 2 milliós az a lánc, amiről említést tettél fentebb"

Szerintem ,nem is erdemes evvel tovabb foglakozni.Ezt mar nem lehet fokozni .Egyszerüen ,vannak emberek ,akik nem tudjak vagy nem akarjak a minösegi cuccokat ertekelni ,pedig hidd el ,ha lenne penzük ra ,ök is vennenek .En szemely szerint, Ausztriaban is lakom ,meg penzem is van ,de nem annyi , hogy külön tudnak felaldozni több 1000€ ot jobb cuccokra .En pedig a szivem szerint , meg több 10 000€ is odaadnak HIFI cuccert .Bevallom ,de nincsen annyim .
    Es nem erdekes hogy 1 ,vagy 2 Milio s cucc. a 45$ os lejatszot ,szegyen lenne meg az 1 Millios cucc melle is tenni .

Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

Új hozzászólás Aktív témák