-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz envagyok #955 üzenetére
Tudod egy átvett készüléknél mindig vannak félelmek, hogy valami nincs rendbe.
Ez egy magyar betegség.
Ez ellen nehéz valamit is tenni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gyeniko
őstag
válasz envagyok #955 üzenetére
Megnyugtatásul írom, hogy én szívesen megvenném tőled, de az a baj, hogy már magamnak sem tudom bemesélni, hogy szükségünk van rá 6 db Dune HD + 6 db Beelink GT1 mellett... Nagyon őszintén mondom, hogy ha írsz egy valóban elfogadható érvet, akkor megveszem, mert abszolút megbízom benned és az ár is kedvező.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gyeniko
őstag
válasz envagyok #959 üzenetére
A GT1-ek nem média lejátszásra vannak, kizárólag a Digi Online-t, Horizon Go-t és TennisTV-t nézünk rajtuk, lehet, hogy erre a Zido sem jobb (de legalább drágább). Média lejátszásra a Dune-k vannak.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
atirag
őstag
Üdv. Egy zidoo x8 vásásrlásán gondolkozom. Egy apple tv 4 helyett lenne. Működésben hasonlót várok csak a lejátszás lehetne jobb😊
Milyen hibái vannak amivel esetleg számolhatok. Csak film lejátszásra használnám nas-ról. -
embe
nagyúr
Nektek működik a 13.0 béta fw-n a ZDMC 17.1 ?
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
tomp
félisten
Nem mivel a 17.1-es ZDMC-hez 1.4.4-es rendszer kell.
atirag
Film lejátszáshoz tökéletes az X8. Arra van kitalálva. Az Apple TV egy multimédiás box. Az más.
Csak apró hibák vannak amelyek javítása folyamatos. Legutóbbi rendszer verzióval vannak apró gondok de már közölték, hogy javítva lesznek. A legjobb, hogy ha esetleg egy új verzió bugos lenne rövid idő alatt vissza lehet rakni a korábbi rendszert. Jelenleg 1.4.4 a legfrisebb fw. Nekem mégis 1.3 beta van fent. Kihagyom az 1.4.4-et. További kérdés esetén nyugodtan írj, válaszolunk. -
embe
nagyúr
Na nekem a CEC nem akar a béta rommal sem működni. Erősítőn, és a tévén minden beállítás változatlan.
A Zidoo.ban a cec/irda OFF-ra van kapcsolva. Nálatok?Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
sazo
tag
Lassan egy hónapja bejelentették az 1.4.5 firmware-t. Korábban ezt sosem tették, csak jöttek a módosítások. Szerintetek mi az oka?
-
atirag
őstag
Az X8-nak mozgásos távja van vagy van ilyen eger lehetőség hozza mint a Minix-hez?
-
Beni2360
Topikgazda
Nekem egy 4-s USB Omega elosztó van bedugva és abban van ez egér és a billentyű meg a légegeres távirányító amit külön vettem. Minden működik.
Ui: Van a távon is egy egér ami mozgatható, de felejtős lassú kínlódás használni, csak végveszélyben.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gabesz87
veterán
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Gabesz87 #978 üzenetére
Nincs ott semmi, csak dizájn . Fizikai lehetetlenség alatta az alap lap.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Gabesz87 #980 üzenetére
Abban a négyzetben a bal felső sarkában van egy egér ikon és azt megnyomva a navigációd kerek gombbal ami az OK körül található avval lehet mozgatni és ok gombbal okézni.
---------------------
kene84 - MXIII &T3 2.4G Wireless Remote Control Keyboard Air Mouse for TV box Mini PC
De találsz ott világítósat is már.[ Szerkesztve ]
-
Zsolti45
csendes tag
Sziasztok!Szeretnék véleményt kérni valakitől aki már használja az X10-et...ha lehet privátban megadom a telefonszámom kérem küldjön egy sms-t és visszahívom..Előre is köszönöm!Zsolt
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Zsolti45 #984 üzenetére
Szerintem nyugodtan kérdez itt és hátha előbb kapsz választ és MI is okulunk belőle.
Bármilyen kérdést akár alapfokú is az igyekszünk megválaszolni.
Az X 10 még nem egy tömeg cikk már a árát is figyelembe véve.[ Szerkesztve ]
-
Zsolti45
csendes tag
Több kérdésem lenne az x10el kapcsolatban..Először is Én mkv remuxat gyűjtük van-e gond a HD hangal DTS-HD master,True HD,Atmos?A másik m2ts file okoz-e problémát mert ebben a formátumban gyűjtöm a koncerteket...Honnan érdemes megrendelni?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Zsolti45 #986 üzenetére
Mivel mindhárom x8-9s-10 is egyazon szoftverrel rendelkezik a válaszom igen, igen.
Én is ilyen filmeket nézek. Most néztem meg az INFERNO 4K filmet ahol a m2ts fájt választottam ki (mert valamiért mint BD lemez nem akarta ezt a filmet lejátszani) lejátszáskor, csak a hang és felirattal volt gondom mert nem név szerint mutatja ilyenkor keresgélni kell.
HD hangal DTS-HD master,True HD,Atmos - ha megvan a hozzá való erőlködő akkor nincsen semmi gond. Atmosom nincs de lejátssza.
Én részemről az AMAZON,de volt a gyors és EU-s
Egyelőre tőlem ennyi.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Zsolti45 #986 üzenetére
"Én mkv remuxat gyűjtük van-e gond a HD hangal DTS-HD master,True HD,Atmos"
Nekem is szempont volt hogy ezeket a hangformátumokat tudja kezelni. De mint írták ehhez kell egy megfelelő erősítő is.
Nálam egy DENON AVR-X2200W -vel szépen működik, "megtalálják a hangot egymással".Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Zsolti45
csendes tag
Nekem most Zappiti 4k duo van,gondolkodom a cserén nem tudom érdemes-e?A 4k nem fontos inkább a képminőség meg a szolgáltatások,boritók letöltése,feliratok kezelése és a fileok kezelése...
-
LógaGéza
addikt
válasz Zsolti45 #989 üzenetére
Ha jól látom az Realtek chipes, ami sosem volt az igazi képminőség tekintetében.
A többi extra amit keresel, azt meg tökéletesen oldja meg a Kodi (ZDMC)."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Zsolti45
csendes tag
Köszönöm!Ha megveszem az első beüzemelésnél van kinlódás vele(kodi,hálózat stb)?Vagy frissíti magát autómatikusan és megy minden?Valahol azt olvastam hogy Zidoo oldaláról érdemes megrendelni mert ott jobb az ára és nincs vám,áfa...
-
LógaGéza
addikt
válasz Zsolti45 #991 üzenetére
Persze, be kell állítani, nem fogja magának megtalálni, hogy hol vannak a filmjeid, stb - de nem kell többet, mint más lejátszóknál.
Én amazon.de-ről vettem, onnan se volt vám és áfa"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
blakey
titán
válasz LógaGéza #990 üzenetére
Ha jól látom az Realtek chipes, ami sosem volt az igazi képminőség tekintetébe
A Zidoo X8/X9S/X10 is Realtek Chipes, ettől eltekíntve igazad van.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LógaGéza
addikt
RK chipest akartam írni szerintem, mea culpa, reggel volt mégAz meg nem lenne igaz.. Akkor nemtomTe itt amúgy? Mi a helyzet Himedia fronton? Rég nem követem a topikot
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
blakey
titán
válasz LógaGéza #994 üzenetére
Jól írtad, Realtek chip van a Zappitikben is. Himediát is olvasom ahogy ezt is, mást nem tudok róluk.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Zsolti45
csendes tag
Nagyon gondolkodóban vagyok nekem nem is az ár dominál mert idáig szinte mind drágább modellek voltak..Nekem a Zappitivel semmi bajom szerintem nagyon szép képe és hangja van a Panasonic plazmámon...ami volt idáig Dune HD duo,Popcorn Vten(egy kalap túrót nem ér annyira rossz)meg volt Mede8er na annak gyenge volt a képe láthatóan...meghirdetem a Zappitit és majd meglátjuk...
-
embe
nagyúr
Megjött az MX3 a Zidoo 8-hoz...is.
Kikacsolni kitudom vele, ellenben bekapcsolni nem. Ha használ valaki ilyet, nézze már meg hogy működik-e neki a ki és a bekapcsolás!
Köszi!Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
Beni2360
Topikgazda
Be kapcs sehol nem megy vele.
Be kapcs infra
Ki kapcs szoftveres.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen