-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Hát 3x ugrottam neki mire rájöttem, hogy az img : install-X8-usb-v1.2.7.img fájlt csak install.img fogadja el.
A sallangot ki kell közüle törölni. Most megjelent a zöld ablak majd 4 perc után a zidoo logo. és máris kész kéri a frssítést.
letöltöm az X9S is hátha kell valakinek.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Ez az újabb felszín van a ZDMC-nél és azt nem nagyon komálom majd megkeresem a régi megszokott KODI felszínt. - Már meg is van.
Sajnos a mentett média táromat nem fogadta el.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
1.4.12 bug: 10-ből 2x nehezen csatlakozik wifire a box ha bekapcsolom. Van amikor 1-2perc kell neki de van amikor nem is látja a wifi elérésemet. Hiába kapcsolom ki és be nem látja. Aztán 1percig a listát nézve megjelenik a sajátom és rögtön kapcsolódik. "5GHz only" módban megy a wifi. Lehet ezért jön elő a bug?
-
sirály69
őstag
Most szereztem be az X9S-t. Reggel kipróbáltam...
2 kérdésem lenne:
- A gyári táv használható légegérként?
- A beállításokban beállítottam a magyar nyelvet, de csak az android lett magyar a felület nem... Ez így működik?Előre is elnézést a láma kérdésekért, de ez az első androidos lejátszóm....
Szerver Hosting Debrecenben
-
Beni2360
Topikgazda
Hát én a tegnapi nap folyamán nagy nehezen tudtam megszabadulni tőle.
Több gondom volt a feliratokkal, a végin a háttér is átváltott feketére és hagyogatott.
Most már ott tart , hogy magától frissülne a 1.4.12 verzióra ki kell venni a pipát az automata frissítésnél.
Most fent van a V1.4.6_20170624 és ez marad egyelőre.
---------------------
sirály69 - ne engedd automatikusan frissíteni mert gondok lesznek.
A KODI-val (ZDMC) hogy állsz ? ismered a használatát.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Beni2360 #1307 üzenetére
Nekem az 1.3 béta óta az 1.4.12 a legjobb verzió. Csak ez a wifis jelenség van nálam.
Amúgy ha bugot tapasztalsz érdemes img fájlból telepíteni a boxot. Van már 1.4.12-es img is.
Nálam 1.3 bétára való frissítésnél behalt a felirat kezelés. Nem jelentette meg. Egy img-ből való telepítés majd OTA frisítés bétára kijavította a hibát. -
embe
nagyúr
válasz sirály69 #1309 üzenetére
Összefoglalóban van egy Kodi "gyorstalpaló".
-
Beni2360
Topikgazda
Nálad az 1.4.12 verzióban tudod állítani a feliratokat?
Nekem csak a fi settingnél a pozició állítási ablak jött be és semmi más. Ezt írták az angol fórumban is a hibák közt. Az frissítés előtti beállítás - sárga betü-közepes méret ez ami megmaradt és nem lehetett változtatni semmit, mivel nem jelent meg az állítási lehetősége.
Esetleg egy elérhetőséget a 1.4.12 img-hez?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Köszi töltöm, de most olyan sokat dolgoztam a vissza állításon, hogy hagyom.
De várom a vissza jelzésedet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
LógaGéza
veterán
Én majdnem napi szinten találkozok egy Q10Pro-val is... Inkább maradok az X8-nál...
Mi késztetett a cserére?[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
Köszi, akkor maradok a mostaninál, nálam evvel minden ok.
Mindent rendben kezel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SyneT87
tag
Sziasztok,
nem rég jutottam egy X9S-hez, eddig nagyon bejön, kicsit olvasgattam itt a forumon de sok mindent nem találtam meg : )
Tudnátok ajánlani hogy az elején mit érdemes beállítgatni? ( DLNA-ről mennek a filmek, XDMC-t állítottam be és a külső lejátszót, illetve a hang optikáról megy és mindent raw-ra tettem és szépen megy is minden a házimozin. Dolbyt legalábbis már kipróbáltam )
A kérdésem konkrétan kb még annyi lenne, hogy látom az 1.4.12-vel vannak gondok én néztem és a felirat megjelenik meg minden, de mi a pontos gondotok vele?
Illetve egy air mouse-os távirányítót én is szeretnék hozzá méghozzá olyat aminek a hátulján van bill is, tudnátok ajánlani ami jól működik a zidoo-val? Ti mit használtok?
Esetleg lehet olyat valahogy beállítani hogy feliratot letöltök hozzá a zidoo-n?
Meg olyan kérdésem lenne hogy ezaz Open Wrt ez pontosan mire is jó? ( egy olyan szép hiba van benne hogy azt mondja állítsam át a root jelszót, de már átállítottam de továbbra is azt írja : ) )
Köszi a segítséget előre is.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz SyneT87 #1323 üzenetére
A 1313 hsz-nél is olvashatod a gondom és már más is csekkolta és észlelte a hibát. A nevem alatt többször is jeleztem keress rá. ( Film lejátszás közben a behívod a beállítást, ott a feliratok settingjében nincsenek meg a beállítási lehetőségek csak a fi elhelyezése menü van. Ez a külső lejátszónál van.)
Általában SMB alatt tallózzuk be a filmeket és minden mást.
E szerint nincs HDMI bemeneted az erősítődön ha optikát használsz.
Bármelyik air maust jól fogadja.
Az https://www.opensubtitles.org/hu oldalon be kell regelni és az ott használt nicnév és jelszót kell a boxon levő segédprogramba bele írni, hogy tudjon fi letölteni.ezaz Open Wrt ez pontosan mire is jó? - na ezt én is szeretném tudni. Ezt találtam de nekem Kínai.
Nem mintha eddig hiányzott volna az elmúlt 9 hónap alatt.
Részemről egyelőre ennyi. Sok sikert a géphez.[ Szerkesztve ]
-
Balu115
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam, nézelődtem itt fórumon is meg úgy amblokk neten.
Úgy döntöttem rendelek egy zidoo x9s-t. Geekbuyingrol ajánlották itt a többiek, viszont bankártya és paypal hiányában a másik verziót találtam ki, hogy ebayről rendelném meg. A geekről 31 + kb 2ezer lenne a posta ha jol néztem. Ebayről 33körül lenne ingyen postával. Következő lenne a kérdésem, ekkora összegű, méretű doboz átjön a vámon, vagy megvámolják?
És ha igen, mekkora összeg lenne?
Ettől nagyobb összeget már nem szánnék rá ha nem muszály. Gondolom a geekről is ugyanez lenne a vám, csak ebayben jártas egy ismerősöm így meg tudnám vele rendeltetni. -
jeni
félisten
válasz Balu115 #1325 üzenetére
A geekről rendelve ha DE verziót veszed akkor nincs vám rajta. Valamint előbb ideér sőt ha elromlik nem kell Kínába küldened csak a németekhez.
Az kb 39000Ft mert azóta drágább is lett.[ Szerkesztve ]
-
-
Balu115
csendes tag
És ha mondjuk a feladó máshogy címezi meg? Vagy valami kiskapu erre hogy nagyobb százalékban ne kapjon vámot a csomag? Jobb szeretnék a 30hoz közelebbi árnál maradni, így sejtem hogy jó a geek német raktáron levője, de az már magasabb ár, plusz én ahogy értelmeztem nincs nekik most jelenleg németbe. Valakinek esetleg eladó újba félárért?😀
Ez vicc volt, de ha valaki tud olcsó megbízható helyet az említett kettő mellé szívesen rákukkantanék. -
Chris Kiki
senior tag
válasz Balu115 #1328 üzenetére
Én az Aliról rendeltem annakidején. Valamelyik volt szovjet, most EU-s tagállamból postázta az eladó, így nem volt se vám se áfa. Itt a topikban megtalálod a linket az eladóhoz.
Szerk: megnéztem neked, WeChip Official Store-ból vettem.
[ Szerkesztve ]
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Balu115
csendes tag
válasz Chris Kiki #1329 üzenetére
Köszönöm keresésed. Megtaláltam, árba viszont ez is a 40 környéke és ha szerencsém lenne ebay-en akkor 33ból megúsznám, ha meg ugye áfa akkor 42. És sajnos ez lutri így😕
Jeni nevű felhasználó árul elméletileg újat 37-ért, de a hirdetésben van egy "jegelve" logó. De azért írtam neki üzenetet🙂
[ Szerkesztve ]
-
Balu115
csendes tag
válasz Chris Kiki #1332 üzenetére
Hát sejtettem, de most sajnos 149 dollár. Ezért néztem ebay-en mert ott 33ezer ingyen postával, de ha meg ugye rájön az áfa? Akkor 42, de az lehet hogy átjön áfa nélkül? Vagy az összeg miatt mindenképp ráteszik?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Balu115 #1334 üzenetére
Megkérlek, hogy az ÁFA és egyéb törvény kijátszására ne nyilvánosan kérjél tanácsokat, mert a szabályzat tiltja. -(#1328) Balu115 -
Nálam az ebayos - 44594,15 Ft-re jön ki mindennel.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
Vettem egy ilyen távirányító/légegér/billentyűzet kombót X9S-hez: iweipoo
Mindenkinek tudom ajánlani a gyári táv helyett, a következők miatt:
1. Infra+rádiós, átkapcsolható, nem kell mindig a lejátszó irányába célozni.
2. Infra módban az összes billentyű tanítható. Mivel a távon minden olyan billentyű megtalálható, mint a gyárin, ezért a gyári táv összes funkcióját maradéktalanul átveszi.
3. Mindkét oldala háttérvilágításos.
4. Van benne mikrofon Skype és társaihoz (ezt nem próbáltam ki).
5. Extra billentyűk a kényelmesebb használathoz (előre/hátra tekerés).Az enyémet úgy tanítottam, hogy infra módban a volume és mute gombok ne a Zidoo hangerejét, hanem közvetlenül az erősítőjét állítsa.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
nyakec
tag
válasz Chris Kiki #1341 üzenetére
Már letoltheto a ZDMC-Kodi 18.0.1 Leia lehet tesztelni..[link]
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
-
LógaGéza
veterán
Mielőtt bárkit megtévesztenél véletlen:
Ez NEM hivatalos ZDMC, a Zidoonak SEMMI köze hozzá. Egy user belerakta a külső lejátszót, és kb ennyi a különbség a hivatalos Leia-hoz képest. Ergo a Kodi saját DVDPlayer-e nem élvezi a hardveres gyorsítást, mint a hivatalos ZDMC-ben.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Balu115
csendes tag
válasz headhunter #1345 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem lettem okosabb😕
Ennél például mit kéne választanom hogy eu express-el jöjjön vagy miez😀
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_614562.htmlRemélem nem baj ha belinkeltem.
Itt én ahogy látom kínai warehouse. Kérlek segítsetek, ilyen árba keresem napok óta! Ezt már nem akarom elszalasztani!🙂 -
Beni2360
Topikgazda
válasz Balu115 #1347 üzenetére
Általában a rendelés menete mindenhol egyforma. Alit kivéve vagyis ott a fizetés más.
Értsd meg nem minden terméket lehet Eu-expressel szállíttatni.
Azt ők határozzák meg, hogy mit tudnak "sumák" alatt behozni.
Nem akartam erre kitérni már mint írtam nem engedett, de megnyugtatlak volt már aki fizetett ÁFÁT ezen szállítás után is. Vagy vársz egy akcióra vagy keresel itthoni lehetőséget. Egyébként az X8 is ugyan azt tudja 109 € ingyenes szállítással amazon.de oldalról.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bigacsiga962
tag
Sziasztok SOS segítséget kérnék szeretnék vásárolni egy Ziddo készüléket
Segítsetek mi lenne a jó : X8, X9, X10 vagy H6Pro
4K HDR fontos
Netflix Amozon legyen rajta
Nas-t használokvagy maradjak Himedia-nál
Fontos a legjobb kép és hangminőség
Köszi és elnézést hogy terheltelek bennetek
-
nyakec
tag
válasz bigacsiga962 #1349 üzenetére
Na megy vissza a jo oreg ZDMC 16.1 a kodi 18 ban nem lehet valasztani a hanglejatszas eszkozebn csak android a RAW be sem jon. Szeretnem megkerdezni skint vagy buildot hogy lehet torolni a zidooban?
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest