Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz mtibor2 #6000 üzenetére
Erre a boxra van beállítva és van egy kapcsoló benne ami a zidoo playert indítja.
A sima KODI nem müxik rajta csak gondok vannak vele.
De a Z boxokhoz még nincs ZDMC.
Megjegyzések: Ez a ZDMC 17.6, a kodi 17.6 alapja, az APK csak az X8, X9S, X10 esetében használható.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
i@lex
őstag
"A küldemény(eke)t futárunk a mai napon 12:12-13:12 óra között szállítja ki."
Köszi a linkeket, és a segítséget. Abszolút igazatok volt, tényleg 2-3 nap, pár óra és hozza is a futár a cuccot, sms és email is jött.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Dale Cooper #6005 üzenetére
Ebben nem tudok semmi érdemlegest mondani csak azt ami ki van írva az oldalra. Mivel nem rendelkezem Z sorozatú lejátszóval.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #6008 üzenetére
Közel 2 éves infó, akkor még nem volt Z sorozat, nem írhattak mást ellenben azért van így odaírva, mert Allwinner/Amlogic boxaikon valószínűleg nem működik amik akkor már léteztek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mtibor2
csendes tag
Akkor most felrakhatom a z9s-re vagy nem és van előnye?
Máthé Tibor
-
Beni2360
Topikgazda
Addig ez az info nem volt kint amíg nem jelent meg a Z sorozat.
Az elmúlt több mint 2 év alatt sokszor nyitottam meg a letöltő oldalt és anno nem volt fent a figyelmeztetés.
De részemről ennyi. Mindenki azt csinál amit akar.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
-
mtibor2
csendes tag
Gyerekek nagyon szépen elvitatkoztatok, de nekem senki nem adott választ!
Máthé Tibor
-
Beni2360
Topikgazda
válasz mtibor2 #6020 üzenetére
Itt olvashatod a választ olyantól akinek 3 fajta lejátszója is van és ő szerint a 17.6 ZDMC müxik.
Én nem tudok már mit mondani. Fel kell telepíteni és majd meglátod. Bajt nem fog okozni szerintem, és ha mégse jó neked letörlöd.
---------------------------------------------------A VITÁNKAT MEG TÖRLÖM.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Gondolom a driver a Zidoo video és audio chipjére van optimalizálva, amúgy meg minimális az eltérés. Googleztam ez ügyben, kb 3 perc alatt adott néhány találatot, de semmi konkrét, vagy tételes felsorolás. Ami kicsit konkrétabb, az meg már régi keltezésű.
Szerintem, nincs jelentősége a kérdésednek. Az sem derült ki, hogy miért érdekel?
Használd a ZDMC-t első körben, és ha konkrét kérdésed, vagy problémád van vele, akkor arra kérdezz rá. Előbb kapsz választ és segítséget, mint ilyen megfoghatatlan dologra, hogy mi a különbség, a ZDMC és a Kodi között. -
Dale Cooper
csendes tag
Feltelepíted, használod és eldöntöd kell e. Túl ragozod már ezt a ZDMC kell vagy nem kell témát.
Ez csak egy front-end a médiának, a lejátszás ugyanúgy a belső lejátszóval megy.
Hogy mennyi értelme van ma a ZDMC 17.6-nak ami már több mint két éves az már egy más kérdés. Számomra néhány fontos plugin és egy egy jobb skin, csak a Kodi 18-al kompatibilis, tehát ezzel már nem.
Ha jól címkézed fel a filmjeid, tökéletes megoldás a naprakész és beépített Home Theater 2.0 alkalmazás.I never think of the future - it comes soon enough.
-
mtibor2
csendes tag
válasz Dale Cooper #6023 üzenetére
Elnézést. Az első kérdésre kaptam választ, hogy mi a különbség ( az írtátok,hogy nem sok). A második kérdés az volt, hogy fel lehet e telepítani a z9s-re, ezt is csak azért kérdeztem, hogy nehogy eltoljam a rendszert. Egyikőtök azt mondta hogy nem a másik igen. Nem akartam problémát okozni.
Máthé Tibor
-
i@lex
őstag
Egy nap hosszabb teszt után, többféle forrással is kipróbálva, tökéletes vételnek bizonyult a z9s.
Egyszerű, és mindenevő.
Bekapcs, indít, mosolyog.
A beállítás még a technikai analfabéta páromnak is egyértelmű volt.
Ajánlott vétel. :-)
-
mtibor2
csendes tag
Na én is megkaptam a Zidoo Z9S. Működik. Végre hálozatról is megy a 4k iso. A hangot az erősítőre hogyan hozzam ki? hk avr 247 az erősítő
Máthé Tibor
-
Beni2360
Topikgazda
válasz mtibor2 #6030 üzenetére
Amint a képeken látom van HDMI bemenet és kimenet.
Zidoo-kábel hdmi-avr-kimenet hdmi-kábel dug TV és beállítás az avr-n.
Vagy toslink kábellel kötöd össze.[ Szerkesztve ]
-
mtibor2
csendes tag
Az elején van nyelv választás. Hogy lehet kiválasztani a magyart? Kiválasztom a felsorolásból de ott megáll és nincs továbblépés és ha nincs magyar mért adja fel?
Máthé Tibor
-
mtibor2
csendes tag
-
mtibor2
csendes tag
Ott a more-ban van magyar is
Máthé Tibor
-
Beni2360
Topikgazda
válasz mtibor2 #6037 üzenetére
Elvileg csak az lesz magyarósítva ami egyébként a playben-droidban magyar.
A saját alkalmazások angol nyelven maradnak.
De ezek megtalálhatók a topikon belül többszőr írva volt. Sajna ez van.
Ott a more-ban van magyar is - igen és onnan lehet tovább lépni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mtibor2
csendes tag
válasz Beni2360 #6038 üzenetére
Épp az hogy nem lehet, ha rámegyek a maygarra ott áll és semmi tovább. Visszanyil és marad a more more akkor a többi téglalapban lévő közül valamelyiket kiválasztom akkor mehetek tovább. Akkor mért van a more és sehol nem találtam milyen nyelvet enged ( mert akkor nem keresné az ember)
Máthé Tibor
-
nagyúr
-
mtibor2
csendes tag
-
nagyúr
-
mtibor2
csendes tag
válasz DroiDMester #6044 üzenetére
Sikerült beállítani. Van kedved végigmenni a beállításokon pontrol pontra?
Máthé Tibor
-
mtibor2
csendes tag
Hogyan kell telepíteni a google play-t?
Máthé Tibor
-
mtibor2
csendes tag
-
blakey
titán
válasz mtibor2 #6048 üzenetére
A keresőt kéne használni vagy visszaolvasni. Gapps-ot kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft