Hirdetés
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
-
mcmike
őstag
válasz Beni2360 #724 üzenetére
Hát én is elég értetlenül állok a dolog előtt, mert tegnap este is teszteltem, és sajnos ugyanaz. Megint mindent elölről kezd, bookmark-ok eltűntek az éterben. Semmit nem csináltam, nem konfigoltam, explorerből választottam ki a file-t, szóval kezdek teljesen tanácstalan lenni.
Lehet hogy kifogtram egy hibás darabot? (már kezdek hinni a vajákos piri néni féle dolgokban) De nem hiszem mert ez biztosan szoftveres eredetű...
@LógaGéza: ez információértékű volt hogy te is SMB-ről nézed és nincs gondod, mert kezdtem arra gyanakodni már.
Lehet még lesz egy teljes hard reset, meg további sznvedés...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Beni2360
Topikgazda
Hát most reggel megnéztem a tegnapi egyik sorozat részt amit abba hagytam 7'-nél és minkét lejátszó onnan folytatta. De én a ZDMC-ből indítom a filmeket, két profil van elmentve egyikkel indul a külső, másiknál csak a ZDMC. Mindkettőnél volt könyvjelző effektus.
Most az explorerből választottam ki a file-t és ott is volt folytatás még a gép kikapcsolása után is, sőt a ZDMC-ből való külső lejátszós profilból is. De a sima ZDMC lejátszásnál már ekkor nem volt könyvjelző memó. Ennyi mára.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
Hülye kérdés:
Hogyan szoktátok bekapcsolni?
Kikapcsolni ok, rájöttem hogy azt is lehet konfigurálni. De ha Power Off-vagy , vagy standby-ba teszem, nem lehet a bekapcsológombbal visszakapcsolni, csak ha áramtalanítom.
Van ennek valami trükkje?Ja és X8 -ról van szó,.
Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
embe
nagyúr
Nekem is arra van állítva. Kikapcsolást követően ha megnyomom, akkor kéken világít, de semmi több, a kijelzőjén sem jelenik meg semmi.
Áramtalanítást követően ha áramot kap, akkor kezd bootolni.A beállítás menüben nem kell valamit állítani?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
addikt
-
-
Dave567
addikt
Maximum hány TB-OS vinyót lehet rá kötni?
-
Beni2360
Topikgazda
Igen, 27%+2500 Ft posta eljárási illeték.
Igen, a mostani árfolyamon kb: 15115+2500= 17615 Ft plusz összesen: 73593 FtBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bereske15
csendes tag
-
tomtrial
tag
Hali,
X8-am van, és használom rajta az FTP megosztást ami nagyon jól működik. Macbook-on csak felmegyek a gép IP címére és vendégként rácsatlakozok, nem kér se jelszót se felhasználónevet. Viszont iPhone-on ha csatlakozni szeretnék rá akkor ezt a képernyőt dobja ki.
Baloldalon az X8 ftp beállításai, jobb oldalon az iPhone app amivel csatlakoznék.
Valakinek ötlet, hogy miért nem megy fel?
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #781 üzenetére
Akkor kör kérdés:
Zene lejátszásra ki mit használ. Van 1-2 .mka kiterjesztésű "lemezem" jó lenne ha azt vinné. A ZDMC viszi, viszont nem tudja trackekre szétbontani.
-
Chris Kiki
senior tag
Én speciel az Onkyo erősítőm lejátszóját Androidrol vezérelve.
Az mka-t amúgy felejtsd el, gyakorlatilag semmi sem ismeri. Nevezd át mkv-ra, és a Zidoo videólejátszója elboldogul vele.Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #783 üzenetére
Kodi ismeri, csak nem lehet vele a "trackek" között léptetni. Pi3 alatt is ment a Kodival.
-
djnice
veterán
X9S és X10 akcióban, még 3 és fél óráig: [link]
-
embe
nagyúr
Légegeret használ valaki? Milyet? Illetve ha van a légegéren "menü" gomb az is működik filmnézés közben?
-
bereske15
csendes tag
Szia!
Nálam és ismerősömnél is csak usb hosszabbítóval megy rendesen, szerintem azért mert 2,4 Ghz -en megy és valami pl router bekavar neki és szakadozik, de usb hosszabítót a tv elé tettem, bele a vevő stick és úgy már ment rendesen. Engem idegesített odaajándékoztam. Működése hibátlan a billentyű része is. A bekapcsoló gombon kívül nálam minden funkciója ment. link:
-
embe
nagyúr
válasz bereske15 #788 üzenetére
Billentyű nem kell, van egy magyar karakteres kicsi Logitech.
Egy ilyen távirányító jellegűre gondoltam. Vagy ilyenre.
Akkor a menü gombbal betudtál lépni filmnézés közben oda, ahol a hangot, feliratot lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
-
mcmike
őstag
Tudja valaki esetleg hogy hogyan kell hard reset-et csinálni egy X8-ason? Csak szoftveresen sikerült eddig. A nyomom a gombot 15mp-ig és közben dugom be a tápkábelt, nem müködik.
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Dave567
addikt
Döntöttem, x10-lesz, tudtok valami jó helyet ahonnan lehet rendelni? Olcsóbban, vagy ingyenes kiszállítással?
-
Beni2360
Topikgazda
Tegnap volt az Amazonon 20 € -val olcsóbban akcióban egy rövid ideig. Lemaradtál sajna. :-(
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Na a bookmark funkcióhoz észrevétel. Elkezdtünk egy filmet pénteken és abba hagytuk és másnap folytattuk és a "KOCSOG" már nem emlékezett rá. 24 h és elfelejtette. Jogos így a felvetésed. Most megnézem a ZDMC-ben egy hete elindított filmnél mi a helyzet. Érdekes sorozatokat ellenőriztem és volt ahol megjegyezte, volt amelyiknél meg kezdte elölről. Tehát inkább a nem igazán az álláspontom és nem rögzíti a tárhelyen hanem a memóriába és ott kiszivárog, vagy a hely miatt egy idő után a másik tárolás végett törli.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Bugatti63
csendes tag
Most a v1.4.4 firmware van, de szeretném visszatenni a v1.2.12 firmware-ét. Ha valaki leírná, hogy hogyan kell azt megköszönném. ( x9s )
[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Bugatti63 #798 üzenetére
Miért?
Egyébként: fw image fájlt kiírod a fat32-re formázott pendrájv gyökérkönytárába. Pendrájv a Zidoo USB2-es portjába. Táp kikapcs, reset gomb egy tűvel benyom és nyomva tart, táp bekapcs, reset gomb felenged. Közben menjen a TV, hogy lásd mi történik.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Bugatti63
csendes tag
válasz Chris Kiki #799 üzenetére
Így is csináltam, tévén megjelenik a zidoo felirat a lejátszón meg HE 110 és így marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor