-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
ZDMC alatt menü gomb: valami info mezőt hoz be. Az a KODI-ban a nagy O betü megnyomását helyettesíti. Ott látod, a film tulajdonságát és az esetleges ugrások, eldobált képkockák mennyiségét. Ezt szoktuk a táv numerikus bill-re is rendelni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
addikt
válasz Beni2360 #851 üzenetére
Neked működnek CEC-vel a numerikus gombok?
tomp
Ha csak ennyi a baj: Keymap Editor[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz LógaGéza #852 üzenetére
Én nem használtam soha sehol a CEC-t.
Szeretek mindent a sajátjával van is kavalkád az asztalon néha.
Most is 5 db táv van mellettem és még nincs itt a BD lejátszóé.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
addikt
Van egy tippem, miszerint az ugyebár a playercorefactory.xml-ben lehet megadni, hogy mire használjon külső playert. A PKC által átadott videó végülis nem egy helyi fájl, és valszeg csak localra van megadva.
Szerk.: Meg is kerestem, tényleg így van.
Csak fel kell raknom egy Plex szervert... Pedig olyan jól működött már a rendszerem
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
synar
őstag
Szeretném kikérni a véleményeteket a Beelink SEA I TV Box Realtek 1295 lejátszóról, annak okán, hogy ha jól látom a Zidoo X9S-hez nagyon hasonló hardverrel és képeségekkel rendelkezik, viszont most jóval olcsóbb nála:
a 2/16 GB-os $89.99
a 2/32 GB-os $99.99
Miben lehet jobb a Zidoo szerintetek, ha választani kellene a kettő közül? Gondolkodom egy Zidoo lejátszón de most találtam erre Beelink-re és kissé elbizonytalanodtam. Köszi a választ előre is.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Eldöntöttem, én is egy X8-at fogok venni. Megnéztem a Beelink-ről néhány tesztvideót, de több sebből vérzik egyelőre és kérdés, hogy mikor javítják ha egyáltalán. Pl. KODI-ban nem működik a Samba hálózati megosztás (wtf), még a mostani fapados M8S-em is gond nélkül kezeli, kizárólag így használom. Rendesen akadoznak a 4K videók is, lehet ezt később korrigálják, mert az alap lejátszója jól kezeli. A Zidoo-nál biztos több támogatásra lehet számítani. Ezt a Banggood akciót lett volna jó elcsípni (ebből még lejött 20%), így gyakorlatilag féláron lett volna, de nagyon gyorsan elkapkodták. Lehet várok még egy kicsit, hátha feltöltik a készletet, az akció végéig.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Szerintem jó választás lesz, de erre az akcióra szerintem hiába fogsz várni mert ez egy marketing fogás volt. Fel vagyok iratkozva náluk mégsem kaptam értesítést erről. Van egy az aprón alkudj rá. Az biztos működi mert ki van próbálva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sazo
tag
Bocs, ha már volt ...
A 17-es ZDMC alatt nem tudom beállítani a felszínt. Hiába teszem ki a képernyőre az időjárást, törlöm ki a főképernyőről a nem szükséges dolgokat, a következő bekapcsoláskor ismét visszaáll alaphelyzetbe.
Találkozott már ezzel valaki?
Van megoldás?Üdv:
Z
-
embe
nagyúr
A dualboot nem működik ugye a Zidoo-nál?
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Beni2360
Topikgazda
Nincs csak az S905 és elvétve az S912-hez van LE. Manapság.
Nekem van másik erre, K1 Plus.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
addikt
A ZDMC egy SPMC fork, amibe belerakták a RT1295 SoC, és a ZidooPlayer támogatását, na meg megváltoztatták a grafikáját.
Pontosan annyit tud a ZDMC is, mint bármely Jarvis alapú Kodi.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz LógaGéza #872 üzenetére
Akárhogy ragozzuk úgy érzem, hogy az én felhasználói szokásaimnak nem felel meg igazán ez a gép. Hallgatnék zenét, de nem igazán lehet a tévé nélkül. Vagy legalábbis én nem tudok, mert amit korábban említettetek módszert, az nekem bonyolult.
-
embe
nagyúr
Közben találtam egy megoldást, még ha kicsit nyakatekert is.
Leírom:
A Zidoo-n legyen fent a ZDMCTelón a Box RC alkalmazás, illetve egy Kodi távirányító alkalmazás. Én a Yatse-t és a Kore-t is próbáltam, működik mindkettővel. A kodi távirányító alkalmazásban össze kell hozni, hogy lehessen vezérelni vele a ZDMC-t.
Ha ezek megvannak, akkor a menete:
Zidoo bekapcsol.
A BOX RC alkalmazásban a baloldali menüben kiválasztom az Applications menüpontot.
Ezután a ZDMC-t elindítom az Open gombbal.
Ezt követően megnyitom a Kodi távvezérlő alkalmazást, amiben a zenetárra lépek. Ez ugye szinkronizál a Zidoo-n lévő ZDMC-vel ( Kodival) . Így itt a telón látom az albumokat, indíthatom a lejátszást, vezérelhetem a lejátszót. A tévét nem kell hozzá bekapcsolni.Így visszavonva amit korábban írtam. Megfelel a felhasználói szokásaimnak.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
addikt
... vagy egy automatizációs, esetleg egy autostart appal beállítod, hogy induljon a ZDMC automatikusan.
Vezérelni meg telóra Yatse, vagy PC-n a Kodi webes felülete is nagyon jól használható."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
Chris Kiki
senior tag
Jön az 1.4.5 firmware! Javítanak benne jó pár hibát.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
A ZDMC-nek nem jelent meg újabb változata? Útközben nem találkoztatok vele?
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Gyors helyzetjelentés a bookmark funkciókról: sajnos továbbra is állandóan elfelejti...
kb. ezeket csináltam:
- teljes hard reset + upgrade 1.4.4
- SM szerveren kivettem a felkiáltójeleket a könyvtárnevekből
- SMB szerveren leegyszerűsítettem a share könyvtárstruktúrát
- owner jogosultságú user-rel lépek be a Zidoo-rólSemmi nem segített...
Gyakorlatilag úgy nézünk a párommal filmet / sorozatot hogy megjegyezzük hány percnél tratottunk. Tudok angolul, gondoltam írok a support-nak, csak időm nincs ilyenekre...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Beni2360
Topikgazda
Gondolom téged nem vigasztal de mi azért amit elkezdünk nézni azt be is fejezzük.
Hosszú távon nálunk is felejt mint írtam anno. Most készül a 1.4.5 verzió talán érdemes lenne írni vagy az ottani fórumban körülnéz, hogy esetleg valaki jelezte már feléjük. Én mivel nem tudok angolul ezért nem tudok segíteni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
válasz Chris Kiki #887 üzenetére
Ha már elérhető a changelog, akkor ez az új FW is elérhető lehetne már.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Chris Kiki #887 üzenetére
Köszönöm legalább innen tudok infókat szerezni mert nyista angol csak a gugli.
Várjuk a frissítést.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
-
tomp
félisten
válasz LógaGéza #815 üzenetére
Az elmúlt 2hétben többet használtam a ZDMC-t a PKC-nek köszönhetően mint december óta összesen.
Egy dolog feltűnt. Van olyan film amelynél a hang nincs tökéletesen szinkronban a képpel. Könnyen korrigálható a ZDMC lejátszója alatt de a gyári zidoo lejátszójával nincs ilyen kellemetlenség. Ott szinkronban van a hang. Mi okozhatja? mkv fájlban való hang eltolás? Ha igen akkor a zidoo gyári lejátszójával miért jó? BubbleUPnP app->zidoo videó lejátszó párossal a delay értéke is eljut a boxig, miközben a PKC->ZDMC lejátszója párosnál nem? -
Gabesz87
veterán
Zidoo oldaláról rendelt X8 mennyi idő alatt jön meg? Úgy emlékszem, van aki írta, hogy 1 héten belül hozták. Én 26-án rendeltem meg, és nem jött még meg
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Gabesz87 #893 üzenetére
Az Amazon oldaláról (ZIDOO.EU) általában megérkezik ennyi idő alatt.
Hogy te melyik oldalról rendelted ebből a hsz-ből nem tudom. Az emlegetett zidoo oldal kínai.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
addikt
Valaki van itt, aki H.265-ben néz sorozatokat? Tudna dobni egy PÜ-t, lenne egy kérdésem.
Valamelyik általam látogatott topikban volt egy fejtegetése a x265-ös méretekről, csak nem találom melyikben
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen