-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz envagyok #584 üzenetére
Én már próbálkoztam a playról de olyan rossz volt, hogy letöröltem. Akadozott nem váltott át, holott a ZDMC meg már átvált és nem akadoznak. A sorozatokat avval mézem, mert jobb a felirat beállítási lehetősége.
A beállítás meg ugyan olyan mint a 16.1 KODI-nál.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
válasz envagyok #681 üzenetére
Itt néz körül és érdeklődj.
Valami frissítést (az X9S-nél volt frnt) adtak ki de már nem emlékszem, hogy az telepíthető is?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
veterán
válasz envagyok #681 üzenetére
Általában minden szoftverfrissítés topikjában ott van, itt pl a legújabbnál, a post legvégén: [link]
Mindegy, hogy X8 vagy X9S, ugyanaz.
Beni2360
Nem, nem frissült, ugyanaz a januári build van már jó ideje."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz envagyok #955 üzenetére
Tudod egy átvett készüléknél mindig vannak félelmek, hogy valami nincs rendbe.
Ez egy magyar betegség.
Ez ellen nehéz valamit is tenni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gyeniko
őstag
válasz envagyok #955 üzenetére
Megnyugtatásul írom, hogy én szívesen megvenném tőled, de az a baj, hogy már magamnak sem tudom bemesélni, hogy szükségünk van rá 6 db Dune HD + 6 db Beelink GT1 mellett... Nagyon őszintén mondom, hogy ha írsz egy valóban elfogadható érvet, akkor megveszem, mert abszolút megbízom benned és az ár is kedvező.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gyeniko
őstag
válasz envagyok #959 üzenetére
A GT1-ek nem média lejátszásra vannak, kizárólag a Digi Online-t, Horizon Go-t és TennisTV-t nézünk rajtuk, lehet, hogy erre a Zido sem jobb (de legalább drágább). Média lejátszásra a Dune-k vannak.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest