-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Ha win megosztást akarsz elérni igen oda jalszó kel a gépeden nem kapcsoltad ki a megosztási lehetőségek közt. Ezt a sima 905 gépeknél is egy gond. Ott tömbszőr tárgyalták egyebek közt én nálam is gond volt. keress rá én is utána nézek.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Most nekem se megy wifin megosztanom a laptopról a mappákat amit kijelöltem, nem értem.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
tomp
félisten
válasz headhunter #638 üzenetére
Mikor jött ki a legutóbbi frissítés?
Az X6 Pro Rockchip-es. Rajtuk múlik, hogy jön e 6.0 mivel az SoC-hez kellenek az új driverek.
Nem jó az 5.1.1?
Én az X8-al például nem várom a 7.0-t. Szerintem a Realtek nem is gondolkodik 7.0-n.
Media playeren legyen csak 1 droid verzió de az atomstabil. -
-
Beni2360
Topikgazda
X10 megegyezik majdnem az x9s-l a fórumokon olvashatod ott is vannak jó és rossz vélemények.
Most már az 1.2-nél is egyszer a DTS HD hang rakoncátlankodott.
Hiába van bepipálva a minimális hang küldés szünetnél lekapcsol az erőlködő és indításnál újból észleli a hangot és akkor recseg a hd hang. Lehet, hogy valami el állítottam az erősítőn.
Várjuk az 1.4-s frissítést.
---------------------------------
lepence - nálad van valami változás?[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Beni2360 #662 üzenetére
Na a DTS HD hanghoz nem tudok hozzászólni mert nekem lekeveri sima DTS-re. Sajnos csak optikai bemenetes cuccom van. Annál nem okoz gondot.
Várjuk az 1.4.2-t. (és én a tápot is)A posta teljesen összeomlott... postaimport email fiókjuk megtelt így csak több napos anyázás után tudtam elküldeni a kért dokumentumokat nekik. Nyomkövetés leállt, megnövekedett feldolgozás. De ha 20munkanapon belül nem kezdik meg a feldolgozást akkor visszaküldik... 2ezer Ft-os táp szúrja a szemüket
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, van már valakinek? X10 Vennék, lejátszani az összes elérhető formátumot
-
headhunter
addikt
-
Beni2360
Topikgazda
válasz headhunter #666 üzenetére
Csak legyen türelmünk kivárni az X8-ra is.
-
Beni2360
Topikgazda
most költöztetem a cuccaim de letöltöm.
és aki letöltötte és felrakta milyen a frissítés?[ Szerkesztve ]
-
levior
csendes tag
Szevasztok. Megjott a 9, 3-4 napon belul a mixeshop oldalrol DHL-el, (vam nelkul, SVKba), nagyon baró. A frissítést nálam még nem kínálja, éppen töltöm az apkt.
Lenne egy nem idevago kerdesem amit olvasas utan utan sem deritettem ki; Hogy oldjam meg azt a helyzetet, hogy a Kodi ne dobja szét a bluray film mappajabol kulon filmnek a fajlokat? A magyar scarper. -
Beni2360
Topikgazda
hogy a Kodi ne dobja szét a bluray film mappajabol kulon filmnek a fajlokat - te hol látod ezeket a fajlokat? Nekem még ilyet nem csinált a KODI.
Ha beolvastattad a média tárat akkor a -filmek-címek- alatt megtalálod a filmeket a leírásokkal és ott katt és indul a film. Valahogy e szerint nem jól használod a KODI rendszert.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
addikt
válasz Beni2360 #672 üzenetére
Ugyebár ha egy <film címe>/BDMW mappa formában "szerzel" be filmet, azon belül lesz pl egy STREAM mappa, amit a scraper szépen fel is ismer a Stream című filmnek - és akkor már a Playlist filmről ne is beszéljünk, ami szintúgy elég sokszor lett meg nekem is...
Anno kerestem rá megoldást, de már nem emlékszem, hogy mi lett... Egy ideje Mediaelch-el kezelem a Kodi adatbázist, azóta nincs ilyen bajom vele.
Szerintem erre gondolt."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
pontyos
senior tag
Hello, valamelyik készülék megvásárlása előtt vagyok, van különbség androidos Kodi és ha van, a beépített lejátszó között? Értem itt a kép megjelenítés, ill. a hang kezelést.
X10 a kiszemelt példány.
Köszi -
tomp
félisten
Kezdőképernyőn nyomjátok meg többször a menü gombot. Valami kínai adat menü jön be.
Véletlenül leltem rá. Összevissza nyomkodtam ott mindent. Kilépés után nem csatlakozott a wifi. Restart után újra kérte, hogy állítsam be a nyelvet, hálózatot. Ezen kívül maradt minden változatlanul. -
szpali
addikt
Google Translate app kínai->magyar beállítás esetén meglepően magas hatékonysággal ismeri fel a kínai karaktereket, ha lefotózod
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Beni2360
Topikgazda
Látom senki nem reagál a kérdéseidre, én fogok. Igen a beépített saját lejátszója a lényeg az egész Md-ben. A ZDMC - vagyis a KODI-juk nem annyira jó. A média tárat használjuk és az indításnál vált át a külső lejátszóra.
A média lejátszóból indítva is a saját lejátszó indul és "mindent visz". Azért a KODI-hoz érteni kell, hogy mindent be tudjál állítani. Egyebek közt abban kell beállítani, hogy indítsa-e a külső lejátszót. Lehet több saját beállítást elmenteni és akkor vagy a KODI vagy a külső fogja indítani a filmet. Hangok és kép helyes lejátszása rendben van.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomp
félisten
-
envagyok
veterán
Csináltam egy visszaállítást, eltűnt a ZDMC.
Hol tudom letölteni? -
Beni2360
Topikgazda
válasz envagyok #681 üzenetére
Itt néz körül és érdeklődj.
Valami frissítést (az X9S-nél volt frnt) adtak ki de már nem emlékszem, hogy az telepíthető is?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
addikt
válasz envagyok #681 üzenetére
Általában minden szoftverfrissítés topikjában ott van, itt pl a legújabbnál, a post legvégén: [link]
Mindegy, hogy X8 vagy X9S, ugyanaz.
Beni2360
Nem, nem frissült, ugyanaz a januári build van már jó ideje."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz LógaGéza #684 üzenetére
Decemberben vásárolt készülékre a ZDMC az idén friss apk jött. Csak én nem emlékeztem, hogy frissítést adtak ki vagy törlés és telepítés volt.
De mint látom : ZDMC:http://ota-cloudfront.zidoo.tv/X9S/ZDMC/zdmc-16.4.13_siga.apk[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
addikt
-
Beni2360
Topikgazda
válasz LógaGéza #686 üzenetére
Nekem pl tegnap este szó nélkül kilépett és a kezdő droidos oldal fogadott. Ismételt indításnál a filmre ugrott és ok-nál folytatta ott ahol abba hagyta.
-
nyakec
tag
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/release-zdmc-17-1-base-on-kodi17-1.4813/
-
tomp
félisten
Szerintetek mi az oka a Dolby Vision támogatásának a hiánya? Direkt hagyta ki a Realtek ennél az SoC-nél vagy ehhez spéci dedikált "Dolby Vision" proci kell?
-
magicbox
senior tag
Sziasztok!
Egy x9s vásárlásán gondolkozok. Egy jó öreg wdtv-t váltana.
Amit kérdezni szeretnék, hogy a filmnévvel egyező external feliratok tényleg nem indulnak el automatikusan?
Az external feliratok kódolása jó? Méretet, pozíciót lehet állítani?
Megjegyzi, hogy melyik filmnél hol tartok és tudja folytatni a lejátszást?
Jukebox rész, hogy és milyen formában működik? Magyar nyelvű infót szedd le, ha elérhető?
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
LógaGéza
addikt
válasz magicbox #692 üzenetére
Üdv!
Én Kodival használom, nem is tudom mikor szedtem már le kézzel felíratot, ha rendesen beállítod, akkor a videó indulásakor lehetőséged van letölteni.
Gondolom sorozatoznál, azért fontos a felirat"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
magicbox
senior tag
válasz LógaGéza #693 üzenetére
Mindig kézzel szedem le a feliratot. Gépen ellenőrzöm, hogy minden stimmel-e, és csak utána kerül a filmes vinyókra. Nincs kedvem azzal szórakozni, hogy jó-e a felirat, nem valami google fordítós vacak stb. Rengeteg filmet nézek felirattal, még azokat is amiből esetleg van szinkronos verzió. Nagyon gyenge a magyar szinkron ezért az eredeti hangsávot preferálom. Persze nézek sorozatokat is, azoknál is külső feliratokat használok. Szóval elindítja automatkusan a külső feliratot vagy minden alkalommal kézzel kell kapcsolgatnom? Azokat a dolgokat amiket fentebb leírtam/kérdeztem a régi wdtv alapból tudja. Csak lassú és öreg szegény, és egyre többet fagy le...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
Itt kifejtettem, hogy pontosan mire lenne szükségem, hátha valaki nálam okosabb tud segíteni.
-
tomp
félisten
Kénytelen voltam visszarakni img-ből az 1.2.7-et mivel az 1.4.4 erősen bugos volt. DLNA módnál másodpercenként váltogatta a portot így gyakorlatilag minden film nézhetetlen lett. Elindul a film megy 2mp-et majd megállt a kép és a hang. A hang vagy ment tovább vagy nem. De a kép fixen állva maradt. 1.2.7-el helyrejött. Most meg percenként csesztet a rendszer, hogy elérhető az 1.2.11
Óvatosan frissítek 1.4.4-re. Ha megint bugos lesz akkor vissza az 1.2.7-es img majd update 1.2.12-re és kihagyom az 1.4.4-et. Szerencsére nekem nem hozott semmi új dolgot az 1.4.4. -
tomp
félisten
Visszament az 1.3béta.
1.4.4 alatt volt még 2 bug: HDMI In appban megfagyott állandóan a kép+ usb 3.0-n a sebesség a 2.0 szintjén volt.
Érdekes hiba ez a DLNA port váltogatás. Terheli a gépet és a routert is. -
Beni2360
Topikgazda
válasz magicbox #694 üzenetére
Na kérlek alássan kerestem egy olyan sorozatot ahol külön letöltött Fi. van a film mellett. Minkét lejátszó indította a külső Fi-t. Tehát a ZDMC-KODI és a saját spéci lejátszója. Lehet mindenfajta állítgatás a feliratokon.
Nekem TECíííííK.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
MCGaiwer
addikt
x9s-ben hogy tudom beállítani, hogy X perc inaktivitás után kapcsoljon ki? nem ZDMCből, hanem a teljes rendszerből lépjen ki
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
- DIGI kábel TV
- Disney+
- Építő/felújító topik
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- Max
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft