-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz MCGaiwer #349 üzenetére
Nekem is van Chromecastom(első generációs, a 2015-ös kör alakú és az audio is megvan) Tidalt is használok. Sajnos a boxon a Tidal alkalmazás sűrűn lefagy és újrakezdi a zenét. Én erre a Chromecastot használom.
A Zidoo féle ZDMC-hez van Tidal kiegészítő de csak "High" azaz 320-as aac minőségben hajlandó menni. Lossless minőségben nem megy, hibát ír ki.
Ha eddig Chromecaston filmeztél(én eddig igen) akkor a Zidoo képétől meg fogsz döbbenni! Sokkal szebb.
Transzkódolás fogalmát el lehet felejteni. :-)
Nálam a Plex csak a filmek/sorozatok listázására van. A Plex adatbázisához a BubbleUPnP-vel férek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
én nem látok valamit, vagy miért kerül itt majdnem 30%al olcsóbba mint az amazonon?
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
tomp
félisten
Kikapcsolásnál van ugye 2 opciónk. Power off és Standby. Ki melyiket használja? Minek van 2 külön fajta lehetőség? Nem nagyfogyasztó a box. Power off opciónál visszakapcsolva bootol a box. Másiknál nem, azonnal munkára kész. Azt hittem Standby állapotban hozzáférhető marad a rákötött háttértároló, de nem. Még az időzített HDMI felvétel sem indul el ebben az állapotban.
Ennyire figyelnek kínában az energia fogyasztásra? -
Beni2360
Topikgazda
Volt nálam is ilyen opció de valami elállítottam és kikapcs gombra 3-tól vissza számlál és kikapcsol.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
-
tomtrial
tag
HELP!
A mai nap az eddig tökéletesen működő külső vinyó valamiért ha rádugom az X8-ra akkor folyamatosan újraindítja arendszert Mindegyik USB porton próbáltam már és mindig csinálja, random időközönként.
X8 teljesen visszaállítva gyárira de utána is csinálja
A vinyó laptopn tökéletsen működik...
Valaki ötlet?
-
Z_T
aktív tag
Sziasztok!
HDMI In recording témában: X8-on 1.2.11-et használok, de valamiért nem tudom letölteni a ZIDOO fórumról a HDMI_IN_Hack-et, (1222) azt irja, hogy:
Zidoo forum - Error
You do not have permission to view this page or perform this action... pedig regisztrálva vagyok. Van valakinek erre ötlete?
[ Szerkesztve ]
Felül van a gyorskereső: csodákra képes! Ha kérdésed van, használd bátran! | ZTE NUBIA Z17 mini, ZIDOO X8
-
tomtrial
tag
válasz LógaGéza #365 üzenetére
Annyi van mondjuk, hogy a külső házhoz kapott usb kábel egyin végén 2db usb csatlakozó volt amelyikből az egyik, a vékonyabb elszakadt. Az elvileg csak akkor kell ha nem kap elég energiaellást a vinyó. De eddig tökéletes ment egy usb csatlakozóval is, ezt a kikapcsolást, újraindítást tegnap kezdte el
Ma veszek egy "komolyabb" külső házat a vinyónak és megpróbálom azzal.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomtrial #368 üzenetére
Nekem van egy USB 3.0 & USB 2.0 szerelt házam mindkettő segéd áram nélkül prímán meg. Igaz csak 1x-1x próbáltam mert a NAS-ra dugni kényelmesebb az elhelyezés végett. Ha lehetséges ne bekapcsolt állapotban legyen a box amikor rá dugod.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomtrial
tag
Próbáltam már úgy is, hogy a box kikapcsolt áramtalanított állapotban van. Akkor még a boot közben újraindulgat a gép. Szerintem a ház minősége lesz a ludas, mert a vinyó tökéletes, csak az a fura, hogy eddig szépen működött.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomtrial #371 üzenetére
Akkor valószínű, hogy kevés áramot kap a vinyó és ezért indul újra, hogy a több áram meglegyen. meg kell tápolni. USB 3.0 energia igényes.
-
tomtrial
tag
Hát akkor nem értem. Ha nincs rákötve a vinyó akkor szépen megy a ketyere. Most kipróbáltam egy 64gb-os pendrive-al és azzal tökéletesen megy ...
Ahogy írtam a gépen megtörtént a teljes rendszer visszaállítás is. Lehet hogy a gép betápja miatt van? Mert ahogy azt korábban írtam a táp érdekes hangot ad ki (már írtam az eladónak aki feladott egy új tápot).
-
tomtrial
tag
Semmi más nincs rákötve csak egy vezeték nélküli Logitech billentyűzet. Amíg nem jön meg az új táp addig asszem csak pendrive-al használom. A táp lesz a ludas ...
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomtrial #377 üzenetére
Nincs egy 3.5" külső házad aminek külső tápja van? Az 12V 2A bőven sok is. Nekem van egy 3A és egy 5A is.
-
tomtrial
tag
Sajna nincs. Varom az uj adaptert. Ha nem a vinyo van a box-on akkor tokeletesen megy.
Amugy kerestem univerzalis adaptert is de meg nem talaltam megfelelőt.
A gyari az 12V/1500mAh -
Beni2360
Topikgazda
Már akartam kérdezni, hogy ti hogyan vagytok a csomagban levő HDMI kábellel?
Én még nem vettem elő de szükségem lesz egy kábelre és azért kérdem, hogy minőségre milyen?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
marcellp
csendes tag
-
tomtrial
tag
Megnézné nekem valaki akinek X8-a van, hogy neki is ilyen a hálózati adaptere?
Valamint tudja valaki hány Watt-ot fogyaszt a készülék? Ha utángyártott adaptert veszek ezt is jó lenne tudni.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomtrial #384 üzenetére
igen ilyen van.
Ezt találtam a neten egy 12V 1.5A töltőről. De ha én vennék akkor már egy 2 vagy 3 A vennék.
Kimeneti feszültség 12V DC (egyenáram)
Névleges teljesítmény 18 Watt
Névleges áramerősség 1.5 Amper
Mint már írtam egy kölső 3.5" házhoz való 2A olyan vastag "bigyóval" ellátott tápot vegyél a számtek boltban mindig jól jön egy tartalék.[ Szerkesztve ]
-
tomtrial
tag
válasz Beni2360 #385 üzenetére
Vettem egy univerzálisat (12V/2,5A) a media-ban. Most egyenlőre jó minden. Köszi
Továbbá lenne egy kérdésem amit mr korábban feltettem:
Ha egy filmhez KODI-ban letöltök egy feliratot, megállítom a filmet és újraindítom akkor miért kell mefgint letölteni a feliratot? Miért nem jegyzi meg vagy tölti le ... amúgy az van beállítva, hogy a film mappájába töltse.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz tomtrial #386 üzenetére
Ezek szerint te nem a külső lejátszóval nézed a filmeket hanem a KODI-val. Pedig az nem kadencia helyesen játszik le. Nem tudom miért nem menti le a gépre. Előző törölve mert most kapcsoltam be a gépet.
A tárolás alatt van egy opció Egyedi fi mappa, válasz ki egyett és meglátod, hogy mi változik.
De ha bejelölöd, hogy a ZIDOO saját lejátszója induljon a kodiból, akkor az menti magától és van egy opció a fi-k. kitörlésére.Vagy az ismételt letöltés lekérésénél ha még 1x arra fi kattintsz akkor felajánlja, hogy töröld vagy újból letölt.[ Szerkesztve ]
-
Bugatti63
csendes tag
ZIDOO X9S kijelzője csak az időt mutatja ?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Bugatti63 #388 üzenetére
X8-nál Csak, de ki is kapcsolható vagy a fényereje csökkenthető.
[ Szerkesztve ]
-
bereske15
csendes tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni. Adott egy új X8 a szomszéd vetett velem egyet, mert nagyon tetszik neki. Kicsomagoltam felállt a rendszer frissítés után 1.2.11 és ha filmet indítok el akkor lila csíkok jelennek meg a képen 3X3db függőleges ez van ha a külső lejátszóról indítom, ha a zdmc -ről akkor 3X3db piros, szintén függőleges. 2 db hdmi kábelt próbáltunk, mind a 4 hdmi bemeneten ezt csinálja. TV típusa-. Sony X8509C
Az eszköz a hibás vagy beállítási hiba ez lenne a kérdésem.
Köszi előre is.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz bereske15 #390 üzenetére
Az eszköz a hibás vagy beállítási hiba ez lenne a kérdésem. - Hát olyan beállítás nincs, hogy csík vagy nem.
Kérdés, hogy frissítés előtt próbálva volt?
Magától frissült vagy letöltött fw-t adtál neki?
Esetleg egy gyári vissza állítás után is ezt mutatja?
Esetleg egy újbóli letöltött fw kellene még egyszer rátenni gyári vissza állítás után.[ Szerkesztve ]
-
bereske15
csendes tag
válasz Beni2360 #392 üzenetére
Letöltött firmware a zidoo fórumról 1.2.11, nálam az én x8 as lejátszómón ugyanez a firmware van és tökéletesen megy, csíkozódás mentesen. A hdmi RX beállításnak van köze hozzá?
Frissítés előtt nem volt próbálva, bekapcs pendrive be és frissítés minden mást utána!
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
addikt
válasz bereske15 #393 üzenetére
Vidd át a te X8-ad, próbáljátok ki, ha azzal nincs ilyen baj, akkor valahol az övében van a hiba, és kizártátok a kábelt/TV-t.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Beni2360
Topikgazda
válasz bereske15 #393 üzenetére
A hdmi RX beállításnak van köze hozzá? - Azt csak ott a beállítások variálásával lehet megtudni.
-
galbi1972
tag
Zidoo X9S v1.2.11 Sata-n egy HDD rajta, amin menüs ISO film van. A ZDMC-ben a külső lejátszó bekapcsolva. Behozza a gyári lejátszóját indításkor de nem lehet a DVD menüjénél a lejátszás opciót kiválasztani. Ha olyan ISO-t akarok lejátszani amin nincs menü az rendben van, de a menüvel rendelkezőket nem akarja csak akkor, ha a külső lejátszás ki van kapcsolva. Ilyenkor viszont sajnos nem kadencia helyes a lejátszás. Valami ötlet esetleg valakinek?
-
marcellp
csendes tag
Külső lejátszás lehet kikapcsolni ahol KODI beállításban található a Videos/Playback (Videó/Lejátszás) menüben első sorban van angolul: Play video with external player.
X10 specifikációban nincs újdonsága, csak a ház, meg HDD is beszerelhető...
-
Beni2360
Topikgazda
válasz marcellp #399 üzenetére
A hsz-d első felét kinek szántad, vagy mi okból írtad be? Ezt már aki bekapcsolta tudja is, hogy ott ki lehet kapcsolni.
DE Ilyenkor viszont sajnos nem kadencia helyes a lejátszás. írta fentebb a fórumtársunk.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- (BONTATLAN) GAMER TCL 55C805 UHD 4K QLED SMART MiniLED TV 139 cm
- Asus ROG Strix Go BT
- LG C3 65 Garancia 2026.11-ig Goove T2 Backlight LG Dolby Atmos Soundbar
- DUNU DTC800 2xCS43198 USB-C dongle dac/amp eladó
- Silva Scheider 32" Full HD Smart/Okos TV, Magyar menü, HDMI,VGA,SCART,USB,fejhallgató csatlakozó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen